|
Puszta
Jul 16, 2006 20:12:09 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jul 16, 2006 20:12:09 GMT 1
A sötét jedi behunyja szemeit és próbálja kiüríteni tudatát. Néhány perc múlva különös látomása jelentkezik. A mestere üzen neki. -Nassain fiam, büszke vagyok rád. Örülök hogy mindíg a józan eszed követed. -Mondja a Krevaaki sötét jedi mester. -Köszönöm mester, de minden beleadásom és odafigyelésem ellenére elbuktam, ezt magad is láthatod. Rossz tanítványod vagyok! A legrosszab sötét oldal követõ vagyok, aki ráadásul meg sem köszönte mesterének a tanítását. -Emészti magát Nassain. -Te mindent jól csináltál fiam. Egymagad nem nyerheted meg a csatát, ahoz rengeteg segítség kell. De a te segítséged most kevésnek bizonyult. Meríts az erõbõl és kiszabadulhatsz. -Nyugtatja a mestere. -Mester, beadták nekem a Rancor szõrt, ami miatt nem birok mozdulni. Ráadásul egy jedi mester foglya vagyok. Yodának vagyok a foglya, Yoda D'Khana-é. -Hmmm...Yoda. Igen, õ egy hatalmas jedi mester. Ha szembe kerülnél vele mellõzd a harcot, mert nem vagy elég erõs hozzá. -Tudom mester, nem akartam harcolni ellene, fõleg hogy klón katonák ezrei vannak körülötte. Valahogy ki kell jutnom innen, nem akarok örökre fogoly maradni. Nem is értem ezt az örökös sötét és világos oldal harcot. Én békés szándékkal mentem a jedi templomba, de azok elküldtek, majdnem rám is támadtak. Most akkor a jedik is a sötét oldal követõi? -Nem Nassain, õk nem a sötét oldalt használják. De a vágyaik azok ugyan azok mint a Sith-eké, csak ezt a világos oldallal álcázzák. De ne bonyolódj velük szócsatába, nem érdemes. -Igen mester, azt már tudom. -Fiam, légy okos és továbbra is hallgass a józan észre. Ki fogsz szabadulni hamarosan, érzem. Majd még beszélünk, mikor már szabad leszel, de most mennem kell. Az erõ legyen veled. -Búcsúzik el a sötét jedi mester. -Veled is mester. -Mondja Nassain, és a látomás megszûnik. A sötét jedi újra kinyitja a szemét és tovább figyeli az eseményeket.
|
|
|
Puszta
Jul 16, 2006 21:45:24 GMT 1
Post by Grievous tábornok on Jul 16, 2006 21:45:24 GMT 1
//17.-én este válaszolok,remélem addig nem veritek halálra a sergemet,mert tudjátok,erről már volt szó!!!//
A templom holoasztalánál állva figyelem,ahogyan a nagyobb egység leválik a közbenső konvojról.Hirtelen egy holoadást küldök: -Jöhet a B csapat! - majd megszakítom,és a holoasztalra tekintek.
Így a puszta közepén az FRSZ erői többen maradnak.Minden elánnal megindulnak a rohamdroidok,és szuperrohamdroidok,és a klónok rohamozó csapataiba lőve megaprítják az ellent.A droidikák is igen sokan vannak még,és tűzerejükkel nagy részt vállalnak a katonák pusztításából.Sok klón esik el,miután a hatalmas sereg leválva eltűnt a dombok mögött.A katonák kűzdenek,de így már egyértelművé válik az FRSZ seregének fölénye a pusztán,és egyre kezdik visszaszorítani a köztársasgi erőket... //sztem ez evidens,mert a fősereg nekem ott maradt a pusztán,ahonnan te Yoda lerendeltél egy nagy rakás katonát...//
A pók és rákdroidok tűzereje csökkent a veszteségek miatt,de még most is hatalmas tűzerőt képviselnek,és egyre több turbótankot szednek le,melnek következtében sorozatos robbanások rázzák meg a pusztát.A tankok sorra hullanak el,és csak törmelékek maradnak utánnuk.A LAAT-ok ellen rohamozó Stap-droidok is sikeres támadásokat vezetnek,és egyre koncentráltabban,és fókuszáltabban tizedelik a repülő szerkezeteket.
Hirtelen két jedivadász jelenik meg,mely egyike mellett egy lézernyaláb suhan el,Anakin aggódva tekint mestere felé,nem történt-e baja,de ekkor három droid rakétákat lő ki,melyek üldözőbe veszik a lovag és a mester gépét. //Bocs Anakin és Obi,de már rettenet a fölényetek,valamit tennem kell...//A lovag gépének szárnyát eltalálva a rakéta hatalmasat robban,mely hatására a gép a csatamező közepe felé zuhan irányíthatalanul.A klónok próbálnak szétugrálni,de igen sokat elsodor a földön csúszó gép,mely hatalmas port kavar maga körül.Obi-Wan gépe is megsérül,de sikerül letennie a gépet.A maradék rakéták célt tévesztve zuhannak a csatatér közepére és hatalmas robbanás után több klónt és droidot visz el a detonáció.
|
|
|
Puszta
Jul 17, 2006 9:59:32 GMT 1
Post by Yoda mester on Jul 17, 2006 9:59:32 GMT 1
A lezuhant Dackent, Tent és Saviezzát Yoda mester magához hívatta. -Menjetek, segítsetek Skywalker lovagnak és Kenobi mesternek elfoglalni a templomot a domboknál.-fejtette ki röviden, a padawanok és a lovag távozott. Egy LAAT szállt le értük, s elindult a domboknál várakozó klónok felé. Yoda ekkor már látta mi történt Obi-Wannal és Anakinnal, ezért értük is küldött egy LAAT-ot, ami sikeresen, karcolás nélkül szállította õket is a dombokhoz. A klónok egyre jobban húzódtak hátra. Bár az FRSZ elõnyben volt, a köztársaság hõs katonai nem engedtek. Hirtelen a LAAT-ok hátrahúzódtak és egységesen kezdték a droidokat ölni. Az ARC katonák már talán 5000 droidot is megöltek. Valami azonban különös "fényt" vetett a dolgokra. Egy furcsa homokvihar kerekedett fel északon, s az északi szél dél felé sodorta. Aztán elérte a csata helyszínét. A droidokat hátba, míg a klónokat szembe kapta az áldás. Mindkét fél harcosai összekeveredtek. Yoda a parancsnoki AT-TE-ban Greivoushöz hasonlóan a terepasztalt figyelte. -Fynn...Az egész haderõt állítsa a templomra. A Pusztát elvesztettük. El kell hagynunk a süllyedõ hajót... -Igenis Yoda mester!-válaszolta a klón. -És hozasson egy LAAT-ot. Mostantól azzal megyünk tovább...-folytatta a mester. -Igenis!-ismételte önmagát Fynn. A még mindig tartó homokviharban nem sokára egy LAAT szállt alá. Az AT-TE mögé. Yoda és Fynn gyorsan átszálltak rá, majd az felemelkedett, s oldal ajtói közül csak egy maradt nyitva. Kevéssel hagyták el az AT-TE-t. Nem sokára ki tudja miért lángok csaptak ki rajta, lassan elborították a gépet, így az felrobbant, de mivel semmi és senki nem volt a közelben, tekintve hogy a klónok és minden jármû a keleti domborzat felé vette az irányt. Nem sokára a Köztársasági haderõ ittjártát csak roncsok és hullák mutatták. Mindenki a domborzatnál van...
|
|
|
Puszta
Jul 17, 2006 10:51:09 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jul 17, 2006 10:51:09 GMT 1
Nassain a hajóból nézi a homokviharral ostromlott pusztát úgy, hogy neki döntötték a LAAT oldalának, feje pedig oldalra billent, így mindent lát. Felfogja hogy a köztársaság elveszítette a csatát a pusztán, így a templomhoz vonulnak ahol ismét csak fölénybe kerülhetnek a droid sereg ellen. *Ostoba klón katonák. Nem is sejtik hogy a halálba menetelnek.* -Megy végig ez a gondolat sor a sötét jedi bénult agyán és el is mosolyodna, de az izomsorvadás a szájára is eljutott.
|
|
|
Puszta
Jul 17, 2006 17:29:07 GMT 1
Post by Grievous tábornok on Jul 17, 2006 17:29:07 GMT 1
A droidok a domborzat felé húzódó katonák után menetelnek,éa folyamatos tűz alatt tartották őket.A hatalmas homokvihar igen gátló volt,mert mire odaért mindkét sereg vaktában lőtte a másik sereget amolyan "arra vannak biztosan" módszert alkalmazva.
A homokvihar nemhogy gyengült volna,egyre csak erősődött.Már pár méterre sem lehetett látni,mikor a nagyobb sereg megjelent a templomnál.A magna guardok és a sötét jedik a templom előcsarnokban elrejtőzve várták a klónokat,valamint a droidsereg is elindult vissza a templom felé,mert a maradék pusztai katonák is elvonultak a domb felé.
Ideges voltam,mert tudtam a seregem késve fog visszaérni a templomhoz.Éreztem,ma még vívni fogok valakivel.Ellenőriztem a 4 begyüjtött kardot,majd ismét a holoasztalrra tekintettem.A 6 magna guard ugrásra készen várt az ajtóban...
|
|
|
Puszta
Jul 17, 2006 17:52:54 GMT 1
Post by Palpatine on Jul 17, 2006 17:52:54 GMT 1
A templom falai rázkódni kezdtek, de még nem estek össze. Majd egy hatalmas robbanás rázza meg a tájat. Ajtó lehuzan de egy MagnaGuard arréb löki a tábornokot feláldozva saját életét. Egy MagnaGuard, a templom belsejébõl takarítódroidok jönnek, hogy az eltorlaszolt ajtót megtisztíssák.
Mi volt ez a robbanás? Lezuhant egy csatahajó? Felrobbant valami? Mi történt?
|
|
|
Puszta
Jul 18, 2006 11:31:15 GMT 1
Post by Yoda mester on Jul 18, 2006 11:31:15 GMT 1
//Grievous!Ugye nem az utapaun használt 4 kardod van? ;D
Csak mert azokat Coruscantnal szerezte//A LAAT-ot hirtelen egy találat rázza meg. Yoda kezéből kicsúszik Nassain kardja, majd egy újabb rázkódás alkalmával a sötét jedi is kiesett, még a puszta felett, de a bénító még mindig hatással volt rá...
|
|
|
Puszta
Jul 18, 2006 11:48:25 GMT 1
Post by Nassain Morden on Jul 18, 2006 11:48:25 GMT 1
Mivel a LAAT alacsonyan repült, Nassain úgy 2-3 métert zuhant tehetetlen, bénult testtel. Úgy csapódott a földbe mint egy vas kapu, de valamennyire letompította az esést az erõvel. A nagy homokvihar miatt a klónok nem igazán fedezték fel a földön fekvõ sötét jedit és szerencsére nem tapossák meg. Az iktotchi azon gondolkodik hogy ez most vajon a véletlen mûve, vagy a krevaaki mesteré. Miközben gondolkodik, a klón sereg elvonul mellette és megérkezik a pusztáról vonuló droid sereg, akik viszont észre veszik Nassain-t. -Ez Nassain tábornok...Megsérült...Azonnal vigyük vissza a templomhoz! -Mondja egy roham droid és meglátja a sötét jedi mellett pár méterre a lézerkardját. Ekkor megjelenik egy IG Lancer droid, aki maga mögé teszi a sötét jedit és a kardot is elteszi, majd a speeder bike-al megkerüli a klón sereget és pár perc alatt visszaér a templomhoz.
|
|
|
Puszta
Jul 18, 2006 12:06:07 GMT 1
Post by Grievous tábornok on Jul 18, 2006 12:06:07 GMT 1
//4 vörösen izzó fénykard..Nem azok....Tudom,hogy azok nem lehetnek nálam..... ;D Pedig jó lenne ;D //
|
|
|
Puszta
Jul 23, 2006 19:34:14 GMT 1
Post by Gerr'IUs on Jul 23, 2006 19:34:14 GMT 1
Gerr'IUs megérkezett a pusztához ahol a csata dúlt. Finoman landolt a géppel a lehetô legközelebb a harc színhelyéhez. Kiszált az ürhajóbol és várta mesterét!
|
|
|
Puszta
Jul 23, 2006 19:36:07 GMT 1
Post by Jade Galtran on Jul 23, 2006 19:36:07 GMT 1
Leszállunk a Sötét Jedihez, majd kiszállunk a gépeinkbõl Nash-el és Mendo-al. Aktiváljuk kardjainkat, majd rohanunk segíteni a Jediknek.
//Oké, most jön a többiek reakciója!//
|
|
|
Puszta
Jul 23, 2006 19:47:48 GMT 1
Post by Gerr'IUs on Jul 23, 2006 19:47:48 GMT 1
Miután mestere és a másik két lovag is landolt, nem messze tôle, kezébe vette kardjait nagy levegôt vett, aktiválta azokat és csatlakozott az ellenség felé rohanó társaihoz!
|
|
|
Puszta
Jul 24, 2006 13:42:24 GMT 1
Post by Nash Aglethi on Jul 24, 2006 13:42:24 GMT 1
Azonban hirtelen megállok, mert eszembe jut, hogy Yoda mesternek kell átadnom a Klónsereget. Elõkapom a komlinket, majd megtalálom Yoda mester frekvenciáját, és beleszólok. -Yoda mester, Windu mester küldött erõsítést! A csapatok mindjárt megérkeznek a Puszta fölé, kérem vegye át õket! Viszontlátásra! Nash Aglethi kiszáll.- azzal lekapcsolom a komlinket, majd futok tovább a Sötét Jedi felé.
|
|
Anton Declain
2. szint (12 pont)
Jedi-mester (A Soresu forma mestere)
|
Puszta
Jul 24, 2006 13:51:35 GMT 1
Post by Anton Declain on Jul 24, 2006 13:51:35 GMT 1
Meglátom a puszta fölött repülve, hogy Jade és a többiek már egy Sötét Jedi felé rohannak. Leteszem a közelükben a hajómat, majd én is kiugrok, kezembe a kapom az övemrõl a fénykardomat, majd aktiválom annak lilásan izzó pengéjét, és rohanok segíteni a többieknek.
|
|
|
Puszta
Jul 25, 2006 11:38:55 GMT 1
Post by Plo Koon on Jul 25, 2006 11:38:55 GMT 1
Mikor meglátom Nasht azonnal leszállok a közelében. Mikor kiszállok az erõvel megszólítom majd odarohanok hozzá.
|
|