|
Post by Durge on Jul 7, 2006 18:23:38 GMT 1
A hangárt ekkor elöntik a roham droidok százai, rengeteg szuper roham droid és rák droid. Meggondolatlanság lenne a jediktõl ha harcba bocsájtkoznának, mivel annyi a droid hogy csak néhány másodpercig tudnának védekezni utána biztos a halál. Még jópár keselyû is odalebeg és célba veszi az erõ világos oldalának használóit. Annyi a droid hogy nincs is hely mozogni. -Fel a kezekkel jedik, kérem a kardjukat! Azonnal! -Kiáltja az egyik droid parancsnok, akin látszik hogy nem viccel és a droidok célra tartanak.
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
Jutalompont: + 5
Jedi Padawan, Quinlan Vos padawanja, a III. ?s IV forma haszn?l?ja
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jul 7, 2006 18:48:51 GMT 1
Nem deaktiválom kardom, előbb Saviezzának súgok. -Harcoljunk vagy sem? Ha azt tesszük amit te tanácsolsz, jobb ha megadjuk magunkat...-súgom, és ugyanezt elmondom Dackennek is, majd várom a választ közben deaktiválom a kardom.
|
|
|
Post by Saviezza on Jul 7, 2006 18:58:23 GMT 1
Háromszög alakzatba állunk fel egymásnak háttal.Körbetekintek a hatalmas beözönlött seregen.Droidok százainak fegyverei szegezõdnek ránk.Ten odasúg valamit,majd deaktiválja a kardját.
Zölden világító kardom magam mellé helyezem,majd a drodiok parancsnokára vetem szemeim.A kard pengéje lassan visszahúzódik,és a zöld fény megszûnik körülöttem.Dacken lovag még hezitál,mert a kardot maga elõtt tartva mered a seregre.
A teremben hatalmas csend uralkodik el,csak a robotok karjainak géphangja töri azt meg. ~ Mi lesz most.A sereg hatalmas,de nem maradhatunk itt! ~ gondolom magamban,miközben még mindíg a droidok parancnokát figyelem...
|
|
|
Post by Durge on Jul 7, 2006 19:07:04 GMT 1
-Nem mondom többször! Tûz! -Mondja a parancsnok, majd úgy hat vöröses plazma lövedék suhan el Saviezza és Ten között. Telibe találják a harmadik jedit, aki féltérdre rogy és ordít a fájdalomtól. Ez néhány másodpercig tart, mert a jedi az erõvel segít magán, de azért igencsak fájnak a lövések. Szerencsére nem értek életveszélyes pontokat. Ekkor a droid parancsnok megálljt parancsol és a tûz abbamarad. Ismét csend van. A parancsnok továbbra is vár a jedik válaszára.
|
|
Alpha-68
1. szint (10 pont)
Kl?n haj?parancsnok
|
Post by Alpha-68 on Jul 8, 2006 20:07:59 GMT 1
Egy újabb Acclamator lép ki a hipertérből, rajta Alpha-68-cal. Éppen a hídról figyeli, ahogy a 3 Jedi Vadász szép találatokkal bezuhan egy hajó hangárjába, ám semmit sem tehet, mivel az a gép a flotta-gyűrű másik oldalán van. A hídon rajta kívül még 3 személy tartózkodik, mivel a többiek felkészülnek. -Omicron-668! Valahogy ki kell hoznunk a Köztársasági hajókat onnan!-kiáltja Alpha az egyik klónnak. -Igen, uram, de ez lehetetlen, mivel kilőtték a hajótműveiket. Pontosabban kullancs-droidokat lőttek rájuk és azok szedték szét!-válaszol. -És velünk is ugyanez fog történni, ha nem teszünk valamit.-szólt közbe egy másik klón, Rhó-884. Alpha-68 a másik alphara, 458-ra nézett. -Egyelőre csak néhány lövéssel tudnánk segíteni...De ahhoz élesítenünk kell a lézerágyukat... Ami pedig idő. -Úgy látszik minél hamarabb meg kell kezdeni a landolást a bolygóra... -Alpha-458! Teremtsen kapcsolatot Vos mesterrel! -Igenis, uram!-válaszol a 68-as, majd kisvártatva a hídon Vos mester holoképe jelenik meg, míg az anyahajón egy klóné. -Quinlan Vos mester, itt Alpha-68, hajóparancsnok. Csak egyetlen Acclamatorral tudunk segítséget nyújtani, de attól félek ez nem túl nagy vigasz. Az FRSZ-flotta szétlövi az ön flottáját, az pedig súlyos veszteségnek tudható be. Javaslom, kezdjük meg a landolást a Korriban bolygóra!-a holokép megremeg.-A parancsnok is épp tárgyal a tárgyalóban. 3 Jedi pedig egy Kereskedelmi Cirkálóban van, nem rég láttam hogy bezuhantak oda. És a droidok véleményem szerint átszállással akarják elfoglalni a hajókat, mivel úgy látom több csapatszállító indult meg egy Venator felé! Erősítésre van szükségünk uram!-ezt a mondatot különösen kihangsúlyozza, majd várja mit mond a Jedi.
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jul 8, 2006 20:42:30 GMT 1
//Durge, olvastad az előző postokat? Az ajtókat nem lehet kinyitni, mi meg (mármint ők és a másik karim) a szellőzőn akartunk VOLNA menni. Aztán ott elkaptak volna. ;D ;D ;D ;D//
|
|
Alpha-68
1. szint (10 pont)
Kl?n haj?parancsnok
|
Post by Alpha-68 on Jul 9, 2006 6:15:11 GMT 1
Alpha-68 gondolkodóba esik. Elmélyült gondolat tengerében. Csak mereven bámul ki az ablakon, s mivel közel van hozzá, azon meglátszik tükörképe. De végre megszólal. -Omicron, tartsa a hajót ezen a pozíción. A parancsnok úr nincs itt, és jobb, ha megvárjuk. Így távol maradunk a fronttól...-mondta Omicronnak. Jelenleg a flotta-gyűrűtől elég távol volt ahhoz, hogy ne érjen el odáig az FRSZ keze...
|
|
|
Post by Durge on Jul 9, 2006 11:03:25 GMT 1
//Én mégis kinyitottam õket!//
Ekkor az újonnan jött Acclamatort droid vadászok százai kezdik lõni. Az elhárítópajzs ugyan kitartóan véd és az ágyúk is tizedelik a vadász rajt, de nagyon sokan vannak. Ráadásul annak a motorját is ellepték a kullancs droidok és a Droid Gunshipek a hajó vadászait támadják. Ekkor az újonnan jött Acclamatornak a kivetítõjén megjelenik Durge arca. -Adják meg magukat és tegyék le a fegyvert! Akkor talán megkíméljük az életüket! -Mondja a bérgyilkos egyenletes hangon Alpha-68-nak.
Közben L10 és a csapatszállítok sikeresen megközelítik a kiszemelt Venatort. De ekkor a védelmi ágyúk és lézerállások össztüzet zúdítanak rájuk. A hajók szinte irányíthatatlanul bezuhannak a venator hangárjába, ahol a klón gyalogosok plazma tûzzel fogadják õket.
|
|
L8-L10
3. szint (15 pont)
Durge elsősz?m? Droidja ?s k?vetője
|
Post by L8-L10 on Jul 9, 2006 11:40:17 GMT 1
//Erre szokás mondani, hogy: Durge a kinyitó-művész? ;D// L10 épp felállt, amikor az egész hajó megrázkódott, s a vörös páncélos droid a rezgő hajó hátsófalához repül. Lassan onnan is felkel, majd kapaszkodva haladt előre a pilóták felé. Hamarosan a gép újra megrázkódott, ekkor értbe L10 a pilótafülkébe. Mindkét pilóta-széken csak egy-egy roncshalmaz volt. Ezt látva a droid félresöpörte a pilóta helyén lévő roncsokat és leült. Minden használható teljesítmény-növelőt bekapcsolt, de ez kevés volt. Csatornát nyitott a többi csapatszállító felé. -Figyelem, itt Vezír 1-es! Mindenki irányítsa a hajót a hangárba és próbálja azt megtisztítani! Ismé...-a kapcsolat megszakadt. Így L10 a hajón található droidokhoz szólt.-Öveket becsatolni, rázós utunk lesz!-mondta. A hajó orrát letolta, így egyenes úton zuhanz a hangár felé. Ekkor újabb lézernyalábok cikáztak el a hajó mellett, egy pedig eltalálta az ablakot. Az kitört, L10 pedig kirepült. De nem maradt tétlen. Aktiválta Jet Packjét, és kikerülve a lézereket a gép után szállt. Az közben lángolva becsapódott a hangárba, majd hatalmas szikrákat verve csúszott végig azon, elsodorva jópár klónt, majd a hangár másik végén a falhoz érve felrobbant, alkatrészeket hajítva a köztársaságiak felé. Hamarosan L10 is megérkezett, majd egy láda-rakás mögött keresett fedezéket és minden fegyverét lantba vetette hogy megtisztítsa a hangárt.
|
|
|
Post by Dacken Qualant on Jul 9, 2006 18:44:44 GMT 1
//És Durge így szólt, Szezám tárulj! és az ajtók kinyíltak ;D . ;D// Vakhelyzetbe kerültünk. Esélyünk sok nem volt ennyi droid ellen. De volt! Így szóltam a többiekhez: -Mekkorát tudtok lökni? Lehet 3an el tudnánk annyi időre lökni a sereget, amíg a szellőzőbe jutunk. Mit gondoltok?-kérdezem miközben visszahúzom zöld pengémet...
|
|
|
Post by Saviezza on Jul 9, 2006 18:54:38 GMT 1
Elmosolyodva bólintottam. -Tetszetős a terv,de egyszerre kell tennünk. - szólaltam meg suttogva - Ketten lökni,míg a harmadik az utat tisztítja a szellőzőrácsig.
Hűvös,kimért tekintettel néztem a droidokat,miközben még mindíg a kardomat markolásztam a testem mellett,bár pengéje már régóta nem volt aktiválva.A droidvezér meredten figyelte a lovagot és a két padawant.Fülelni kezdtem,vajon Ten mit fog szólni az ötlethez,de biztos voltam benne,hogy a harcos lelke most is megmutatkozik.
A termben az erő áramlása nyugtalanító volt,teljesen szokatlan.Érezhető volt,hogy valami készül,valami nagy...
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jul 9, 2006 19:08:43 GMT 1
Dackenre nézek. Rövid ideig morfondírozok, Saviezzára tekintek, majd bólintok a lovagnak. -Nem tudom, de azzal a sorral mindenképp eltudok bánni.-súgom vissza. Mivel Dacken és Saviezza is bólint, megszólalok: -Megtisztítom az utat!-mondom, majd behajlítom térdeim és egy nagyot szaltózok, közben az erővel egy keselyűt a falnak taszítok. E mozdulat közepette másik kezemmel aktiváltam a kardom és visszavetettem az összes lézert mely egyáltalán pontos lett volna. Mikor leérkeztem egy erő-lökés eltűntette alólam a droidokat, én pedig megindultam a szellőző felé. A hangárban káosz alakult ki. Fénykardok zümmögése, lézernyalábok cikázása, fegyverek töltése, robbanások és sűvítés törik meg a csendet. Vágtam jobbra-balra, fel-le, előre-hátra tologattam a kardom. Egy több roncs feküdt a földön, de még több a falak mellett. Végre elértem a szellőzőt, de tömérdek droid ált ott. Ekkor lézerkarddobást használtam, majd szaltózni kezdtem és két kezemmel a két oldalamon lévő droidokat elsöpörtem. Leérkeztem. Megfogtam kardom és ismét hárítani kezdtem a lövéseket, de nagyjából csak forgattam a kardom magam előtt, ez már eleve elérhetetlenné tett.
|
|
|
Post by Saviezza on Jul 9, 2006 19:21:47 GMT 1
Amint Ten a magasba veti magát,a velem szemben álló droidok felé tartom ,akik hirtelen hátracsúszva elsöprik a mögöttük levő droidokat.Ebben a pillanatban a kardom aktiválva hatalmasat ugrok,és a levegőben úszva oldalszaltóval a Ten által végigsöpört "ösvényre" érkezem.Futás közben a kardommal ütöm vissza a lézereket,majd egy hatalmasat előreugorva oldalra tartom a kardom.Droidok tucatjait vágom ketté,miközben lézersugarak pattognak mellettem a levegőben.Ten felé futva az erővel kitépem a szellőzőrácsot,és a vezérdroid felé hajítom.Kettészelve azt tovvábsújtja a robotokat.Miután odaértem a padawantársamhoz megfordulok,ékalakba állunk,és együtt hárítjuk a lézersugarakat.Közben egy nagyobb roncsot lebegtetek a két oldalunkra,így csak szemből kell védekezni.
A terem igazi csatatérré vált.Droidok tucatjainak roncsai hevertek előttünk,és a vörösen izzó lézerek pattogzanak mindenfelé...
|
|
|
Post by Dacken Qualant on Jul 9, 2006 19:37:34 GMT 1
A lökés jól sikerült, de nem úgy mint vártam. A 2 társam a droidok ellen küzdött, így én is így tettem. Pár droidot lenyisszantottam, majd így szóltam: -A szellőzőbe menjetek, ott nem tudnak követni! Addig feltartom őket-és tovább öltem a droidokat.
|
|
Ten Necht Nal-Zatth
4. szint (19 pont)
|
Post by Ten Necht Nal-Zatth on Jul 9, 2006 19:42:59 GMT 1
Egy aggódó pillantást vetek Dackenre, de mivel annak szeme erős határozottságot mutat bólintok. -De siess utánunk!-kiáltom, miközben visszaverek két lézernyalábot, majd újabb erőlökést alkalmazok Dacken segítésére. Felugrok, elkapom a szellőző alját, kardom pedig már a szellőzőben gurul. Saviezza fedez, én pedig gyorsan bemászok, felkarolom kardom és szétválasztom a két részt.
|
|