Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 8:31:35 GMT 1
Végre újra itthon. Felkutatom az élelmiszer raktáromat és rá kell jönnöm hogy egyre fogy. Még az új tartalékokkal is csak kevés van belőle. El kell hagynom a bolygót. Mindenesetre most alszom egyet
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 12:32:50 GMT 1
Másnap nagyon fáradtan ébredtem. El kell hagynom a bolygót de hogyan?
Egy fél óra gondolkodás után megtalálom az ideálisnak tűnő megoldást. Aktiválom a rádiót és keresek egy csempészt akinek ha fizetek elvisz engem bárhová.
Egy óráig állítgattam a frekvenciákat, mikor végre megtaláltam a megfelelő sáwot.
-Jó napot uram - szólítom meg illedelmesen a gép vezetőjét. -kicsoda maga? - kérdi a férfi hang. -Én Tanab Preed, kiraktak ezen a bolygón és egyedül vagyok, el tudnának vinni Tatuinra? Van pénzem is. -500 creditért bármit megtszek magának hölgyem. - válaszolta a férfi. -Renfben akkor bekapcsolom a jeladóm hogy lássák merre vagyok.
Aztán megszűnt az adás.
Fél óra elteltével itt is volt a gép. Egy Yt-1300 as. //a legénység NJK nem rabolni készülök//
Kilép a gépből egy alak, fegyverrel a kezében. Végigméreget. -Adja ide kérem az 500 creditet! - Nem volt kedvem vitatkozni így hát odaadtam. -Jöjjön körbevezetem a gépen. - Aztán végigjártuk a gépét. Elmondta mi micsoda. Aztán leültem a gép közepén lévő terembe és vártam. Mindenem megvan. Irány Tatuin.
A gép lassan felemelkedik.
//folyt az űrben//
|
|