|
Post by dzsedi on Jun 19, 2006 8:43:15 GMT 1
- Ez az amirõl beszéltem Lyn... - mondta a nõre nézve, aztán elõrefordut, és komoly gondolkodóba esett. Egy ideig csak nézett maga elé, majd a másik felszólalót hallgatta meg. Ha az befejezte, majd õ is elmondja az álláspontját, és szavaz.
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jun 19, 2006 8:48:23 GMT 1
Jack Narweld feláll, majd a siklójával közelebb megy a szenátus közepéhez. Minden kamera az õ közelébe megy majd elkezdí a szónoklatot. - Tisztelt szenátus, képviselõtársak. A Kashyyk az egyik legnagyobb szövetségese a szenátusnak és a Köztársaságnak. Számos testõr onnan került ki. De klóncsapataink most egy új csatára kell hogy felkészüljenek. - majd egy kis hatásszünetet tart.- Én azt javasolom hogy két darab hajót négy egységnyí klónnal küldjünk oda és egy Jedi mester vezesse az akciót.- majd leül a szenátor és várja a szenátus véleményét.
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 19, 2006 8:54:50 GMT 1
Josh felpattan a székébõl,és bekormányozza a lebegõ siklót középre, de épp csak annyira, hogy kilátszódjon a tömegbõl. Nem foglalkozik az idegesítõ kameradroidokkal, hanem bekapcsolja a hangosítóját, és így szól: - Tiszteletem... én úgy vélem, hogy a szeparatisták ((remélem jól írtam)) pontosan tudják, mennyire fontos bolygó lehet a Köztársaság számára. Ebben az esetben úgy vélem, hogy nem feltétlenül elég ilyen kis számú katonai erõsítés, mivel eléggé valószínû, hogy az egyik legkeményebb front nyílik meg azon a bolygón. Az tény, hogy fontos és erõs szöveségesre lelt bennük a szenátus amióta függetlenedtek, éppen ezért sokkal komolyabban kell venni az ügyet, mintsem egy kis sima összecsapást. Azt, hogy jedik vezessék a sereget, jó ötletnek tartanám, ám szerintem a Jedik az egyetlenek, akik dönthetnek efelõl... ha jól tudom, még a fõkancellár úr sem parancsolhatja meg nekik, hogy részt vegyenek, jól tudom?... mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy a Jedik már jóval ezelõtt értesültek az eseményekrõl, és már biztosan tárgyaltak is róla. Errõl õket is meg kéne kérdezni. Ezek után továbbra is ott marad, és várja a válaszokat.
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jun 19, 2006 9:02:00 GMT 1
Én újra mellé kormányozom a lebegõ siklót, majd rá nézek és felszólalok: - A droidok tudják mennyire nagy jelentöségû a Köztársaság számára a Kashyyk ezért tudják ha megtámadják azt akkor nagyobb veszteségeik lesznek mint a Rhen Var-i csatába ahhol haderejük fele odaveszett. A szeparatista vezetõk sem olyanok hogy hadseregüket feleslegesen odaküldjék egy bolygóra ami erõsen van védve. A három csatahajót pedig inkább ideállisnak tartanám szenátor társam. 6 dandár klón elég lenne mivel a wokkieek is hatalmas hadsereget birtokolnak. Trandoshanok is fognak harcolní a bolygóért mivel ha az elesik akkor nem lesz honnan wookiee rabszolgákat szerezní.
|
|
Lord da Dominik
2. szint (12 pont)
Szen?tor/A Tatooine-on lev? fegyverbolt vezet?je
|
Post by Lord da Dominik on Jun 19, 2006 9:07:40 GMT 1
Lord da Dominik feláll,és megszólal: -Nos,szenátor urak.A Kashyyk bolygóra úgy vélem mindenképp küldeni kell néhány csapatot.Hisz,ha nem segítünk rajtuk,azzal szinte aláírjuk a halálukat.Ezek a lények nincsenek úgy kiképezve,hogy meg tudják védeni magukat.Ha gondolják,én szívesen kimegyek a klón csapatokkal,a harcban is van tapasztalatom. Nos,és visszatérve Palpatine szenátorra.Abban egyetértek,hogy kell egy fõkancellár,de a jogaival már nem értek egyet.Én úgy gondolom,hogy a fõkancellárnak semmiben se kéne különböznie a szenátoroktól,csak abban,hogy õ mondja ki a végszót.Úgy gondolom,hogy minden egyes kérdésben demokratikusan kell dönteni.Köszönöm,ennyi volna a mondandóm. Azzal Dominik leül...
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jun 19, 2006 9:08:21 GMT 1
A gyűlést vezető ismét felszól: -Tehát szavazzunk. A Jedi-ktől pedig meg kell ezt kérdezni, hogy vállalnák-e a klónok vezetését... 1. szavazási alternatíva: A Kashyyra küldünk egy igen erős hadsereget, hogy megvédjék a bolygót, a klónokat pedig jedik vezetik. 2. küldünk hadsereget, mely kevesebb mint 10000 fős, a klónokat a parancsnokok irányítják. 3. A vukiknak kell ellenállniuk
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 19, 2006 9:12:14 GMT 1
- Pontosan - szólt Josh - én arra szavazok, hogy 3 hajót és 6 hadosztályt küldjünk oda. Ha gondolják, szívesen elmegyek a jedi tanácsba, hogy személyesen kérdezzem meg õket, úgyis van ott ismerõsöm. Úgy gondolom, ez az egyes alternatíva.
|
|
Lord da Dominik
2. szint (12 pont)
|
Post by Lord da Dominik on Jun 19, 2006 9:15:14 GMT 1
A 2. pontra szavazok!
|
|
Lord da Dominik
2. szint (12 pont)
|
Post by Lord da Dominik on Jun 19, 2006 9:17:35 GMT 1
-Nem szabad elfelejteni,hogy a vukik rengetegen vannak.Úgy gondolom segíteni kell,de ne csak mi védjük a bolygót.Véleményem szerint túl nagy veszteség lenne...
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 19, 2006 9:19:16 GMT 1
- Alighanem természetes, hogy õk is fognak harcolni, Szenátor - szólt Lord da Dominiknak Josh.
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jun 19, 2006 9:22:38 GMT 1
Jack Narweld igencsak elgondolkodom majd a kezem a szavazáshoz emelem megkérdezem mindkettõ tanácsadóm hátha tudnak nekem valamiben segitení. De nem mondanak sokat így magam hozzom meg a Korélia rendszer döntését.Megnyomok egy gombot. Szavazatom a kettes választásé.
|
|
Lord da Dominik
2. szint (12 pont)
|
Post by Lord da Dominik on Jun 19, 2006 9:23:08 GMT 1
-Igen,ez természetes.És lehet,hogy õk nincsenek úgy kiképezve,de sok kicsi nagyra megy...Ezzel azt akarom mondani,hogy elég lenne egy kisebb sereget kiküldeni.
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jun 19, 2006 9:25:49 GMT 1
Én a két szenátor vitáján szórakozom és hogy milyen kis apróságokon tudnak összeveszní mind a ketten. Egy rendszer sorsa. Ha a droid hadsereg tényleg el akarja foglalní akkor el is fogja az biztos. Senki nem állhat az útjába. Majd egy Kel Dor-ra nézek aki úgyan olyan jól szórakozik rajtuk mint én.
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 19, 2006 9:27:04 GMT 1
- A kis sereg csökkentené a szükségelt jedi-lovagok számát... igen... a 2es és az 1e szavazat úgy látom szinte azons számú... de ha az egyessel összevonnánk a kettest, még jobb lehetne. Viszonlyag kevés csapat, jedikkel az élén... hozzáteszem, errõl még mindig meg kéne kérdezni a jediket, mielõtt akármirõl is döntünk... ha meg akarjuk védeni azt a bolygót, meg is fogjuk.
|
|
Lord da Dominik
2. szint (12 pont)
|
Post by Lord da Dominik on Jun 19, 2006 9:30:41 GMT 1
-Mindent összevetve én még mindig a 2. pontot támogatom.Javaslom,válasszunk ki egy embert,ki elmegy a Jedi Templomba,és megkérdezi ,hogy a Jedik irányítanák-e a seregeket.
|
|