|
Post by Palpatine on Jun 29, 2006 18:29:35 GMT 1
A kancellár újra szót kér. - Én sem támogatom, Kashyyykra klónkatonák küldését, hiszen a vukikat nem hinném, hogy megtámadják. Ezennel befejezem a háborúval kapcsolatos javaslatokat. Van valakinek valami mással kapcsolatos javaslata?
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jun 30, 2006 9:11:37 GMT 1
- Szót kérnék.- mondom majd amikor megkapok a szenátus közepén lévő kiemelkedő sikló felé kormányzom hajóm, majd amikor az oda ér én felszólalok.- Szenátortársaim. A szenátus mindig csak a szeparatistákkal van elfoglalva, és az alapvető ügyeket nem is beszélik meg. Tudomásomra jutott hogy a Datooin erdejeiben kalóz csapatok uralkodnak, kiszákmányolják az ott élőket és éhezést robasztanak ki. Továbbá egy kisebb bolygóról a Datooin körül a kalózok kiinduló helye. Én követet javasolnék, hogy megbeszéléseket folytason velük. Jelölöm Mila szenátornőt.- mondom majd visszakormányzom a helyére a siklóm.- Köszönöm a szót.
Majd amikor már visszaértem azon kezdtem újra gondolkozní hogy miért nem lehet tárgyalní. Ez furcsa. A főkancellár egyszer sem vetette fel a kérdést, de lehet hogy lenne valami eredménye és nem a háború. Én is elvesztettem a háborúban sok barátom és megértem hogy sokan boszút akarnak. De milyen áron? Sok száz ember és más fajú lény halála által? Miért haljanak meg? Úgy se jönnek vissza a barátok és a rokonok. Majd az IO Path szenátorára nézek és azon gondolkozok hogy adjam be beki amit akarok mondaní nekí.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Jutalompont: +5
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Jun 30, 2006 11:15:02 GMT 1
Mila visszatérve helyére azon gondolkodott, miként fogja beadni a Véneknek, hogy segélycsapatokat kért a Caldan védelmében... Az nem kétséges, elõbb utóbb meggyõzi õket, de az esetleges negatív következéményeket neki kell viselnie. A legaggasztóbbank azt érezte, hogy épphogy megérkezett, a tanácsa által küldött üzenet visszarendelést emlegetett. Ennek nem látta semmi értelmét. Hiszen hogyan tehetne bármit is a galaxyis békéje, és népe biztonsága érdekében, ha nincs ott, ahol a döntések születnek. Idáig jutott a gondolatmenetben, mikor ismét saját nevét hallott a felcsendülni: '...követet javasolnék, hogy megbeszéléseket folytasson velük. Jelölöm Mila szenátornõt...' - mondta Narweled szenátor. Az említett nõszemély bõre azonnal átment halványkékbe (ami a sápadság megfelelõje), és azt se tudja most mihez kezdjen. Õ menjen követként... ? Erre egyáltalán nem számított...
|
|
|
Post by dzsedi on Jun 30, 2006 13:27:40 GMT 1
Josh kért szót: - Az indítványt nem támogatom... Mila szenátornõnek jelenleg úgy gondolom fontosabb dolga is van a bolygója védelmével, mintsemhogy ideje lenne a Dantooinei ügyeket kezelni. Mást kell jelölnünk, úgy gondolom... én, például ráérek. Az én bolygómat nem fenyegeti veszély. Még...
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Jul 1, 2006 5:52:27 GMT 1
Mély levegõ, halk sóhaj, fellélegzés. 'Nos, igen, van épp elég baj'- gondolta a kékség magában, és támogatta Diamend szenátor jelölését.
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Jul 2, 2006 9:55:23 GMT 1
Mivel úgy tûnt, ennek az ülésnek hamarosan vége, a caldani kékség elindult, hogy egy nyugodtabb helyen kapcsolatba léphessen bolygója vezetõivel, és elmondhassa nekik, milyen döntés született, és vállalja a felelõsséget az általa választott megoldás miatt. Bízott benne, hogy meg tudja gyõzni a véneket.
|
|
|
Post by Palpatine on Jul 3, 2006 17:24:00 GMT 1
- Ha a többi szenátort sem zavarja, ezennel befejezem az ülést! A következõ ülésezésrõl megkapják majd az értesítést. A további viszontlátásra szenátor úrak! Töltsék biztonságban és kellemesen az idejüket!
//PM-ben kaptok értesítést.//
|
|
|
Post by dzsedi on Jul 8, 2006 7:15:12 GMT 1
Josh félig meddig örömmel fogadta a sok jelölést, ami rá érkezett. Remélte, hogy a kékségességesség nem sértõdik meg, amiért elvesz tõle egy ilyen feladatot. - Lyn... távozhatsz... este, találkozunk - mondta, ahogy alig láthatóan megsimiította a nõ hátát, aki bólintott, majd kisietett. Lelépett a platformjáról, s a parkolók felé vette az irányt... alig sejtette, vagy inkább csak megérezte, hogy követik. A parkoló elõtt megállt, és várta a másik szenátort.
|
|
|
Post by Jack Narweld on Jul 8, 2006 7:54:37 GMT 1
Narweld szenátor egy kissé elégedetlenül ment ki mivel nem tudta megakadályozní hogy a Köztársaság szenátorai még jobban palpatine fõkancellár befolyása allá kerüljenek. Majd nem sokára meglátja a kék börû Caldan-t Mila szenátort majd nem sokára odasiet, és ennyit mond nekí: - Átérzem am a bolygójával történt, a Korelia-i koperacios cég minden segitséget megad önek.- mondja a szenátor majd tovább megy, és meglátja végre Diamend szenátort is.
- Diamend szenátor, örülök hogy látom. Köszönöm hogy ennyi feladat melett is idöt tudott szakitaní rám.- mondja majd egy kissé halkabban, majd közelebb hajol hozzá hogy azt értse is.- Amiért idehivtam az a szenátus jövöje, már ha lesz szenátus. A fõkancelár minden jogot megszavaztat mgának. Egy Jedi barátomtól halottam hogy a Jedi rend is nyugtalan. Ön mit javasol?
|
|
Mila
4. szint (19 pont)
Caldan 2 szen?tora
|
Post by Mila on Jul 8, 2006 9:21:24 GMT 1
Majd nem sokára meglátja a kék börû Caldan-t Mila szenátort majd nem sokára odasiet, és ennyit mond nekí: - Átérzem am a bolygójával történt, a Korelia-i koperacios cég minden segitséget megad önek. Mila meglepõdött a kedves hangú férfi támogató szavain, de hálás volt érte. Remélte késõbb még tud szót váltani a szenátorral. Késõbb, mert Szíszí azzal fogadta az ülésterem elõtt, hogy megvan a lakosztály, amelyet a caldani szenátornak béreltek, és hogy a légitaxi már várja...
|
|
|
Post by Palpatine on Sept 19, 2006 16:43:58 GMT 1
Palpatine kancellár elindul az ülésterem felé, majd megnyitja az ülést. A mai téma a háború és a szenátorok által választott téma lesz. Várunk minden szenátor karaktert!
|
|
Ermo Lai
2. szint (12 pont)
Kamino szen?tora
|
Post by Ermo Lai on Sept 23, 2006 19:41:26 GMT 1
Fárasztó menetelés után, a folyosók labirintusából kijutva, Ermo Lai és droidja elfoglalják a számukra fentartott szenátusi pódiumban. A lassú, ámde tetszetős mozdulatok felkeltik a szomszédos lebegőkben tanyázók figyelmét. A szenátor eligazítja a köpenyét, majd kényelmesen próbál elhelyezkedni. Érdeklődő tekintettel nézi a a sok ezer jelenlévő pódiumának ezüstösen fénylő formáját. - Találó elrendezés... Véleményezi a látottakat, majd utasítja a droidját, hogy egy üzenetet küldjön a Kancellár úrnak:
Tisztelt Palpatine Kancellár úr,
amennyiben drága ideje engedi, egy személyes találkozót kérnék öntől az ülés után. Immár kíváncsisággal tölt el további feldataim sora, tisztelettel,
Ermo Lai szenátor!
|
|
|
Post by Jack Narweld on Sept 24, 2006 8:26:14 GMT 1
A szenátor úr belép a terembe. Odasiett platformjához majd beleül. Körbenéz. Talál egy két ismeretlen arcot is. Mint példáúl egy klónozó szenátort. Eddig nem látta. Még abban sem volt teljesen biztos hogy a Kamino a Köztársaság tagja, de mostmár legalább ezt is tudja. Majd a mai témákról olvas. A háború, ez szinte már minden napos a Coruscant-i ülésteremben. A szeparatisták ujabb bolygókat támadtak meg. Köztük a Mon Calamari-t készülnek. Furcsa, a Köztársaság számára szinte semmit sem ér az a bolygó akkor a Dooku gróf vezette szövetség mihez kezdene vele? Majd szót kér az ülés vezetőjétől. Egy kicsit vár amire érkezik az üzenet hogy megadja. Majd platformját kikormányoza az ülésterem közepére a főkancellár platrofmjátol olyan 4-5 méterre. Majd megszólal: - Tisztelt főkancellár úr, Mass Ameda szenátorúr képviselő társaim. A szeparatista gépezet ujra beindult és a már egy újabb bolygót fenyegetnek. A Calamari-t. Ez a bolygó nekünk szinte értéktelen de a Független Rendszerek szövetségének elég fontos kiinduló pont lenne egy újabb hadjárat elinditásához. Úgy tudom hogy a Bespin nevű gázóriást is megtámadták egy elég nagy létszámú hadsereggel. Javasolom hogy mint a két bolygóra 5-5 hadosztályt küldjünk el egy Jedi vezetésével.
|
|
|
Post by Palpatine on Sept 24, 2006 12:29:18 GMT 1
A kancellár elolvassa a Kamino szenátora által küldött üzenetet majd írja rögtön a választ.
Tisztelt Ermo Lai szenátor, Szívesen vendégül látom az irodámban, a tárgyalás után, ahol megbesuélhetjük Kamino sorsát és az Ön munkáját.
Palpatine fõkancellár
Jack Narweld szenátor szavai igazat szólnak Mon Calamari tényleg egy jelentéktelen bolygó ám az FRSZ-nek kulcsfontosságú lehet. Bespin is nagyon értékes az ott lévõ földgázbányáktól. Pótolhatatlan a Köztársaságnak. - Tisztelt szenátorok! Narweld szenátor igazat szól mind a két bolygót meg kell védenünk. Ám a Mon Calamari a Tion-i Hegemónia részen található míg Bespin a galaxis túlsó felén a Külsõ Gyûrûben található. Javaslom, hogy egy nagyobb sereget Bespinre és egy kis sereget pedig Mon Calamarira küldjünk. Mon Calamarin a helyi calamarok örömmel fognak szerintem segíteni nekünk.
|
|
Ermo Lai
2. szint (12 pont)
Kamino szen?tora
|
Post by Ermo Lai on Sept 24, 2006 12:43:15 GMT 1
Elégedett mosollyal nyugtázza a választ, majd hátradől az ülésben, és némán figyeli a történéseket. Rosszallóan véli felfedezni, hogy több szanátor is közbeszól, kiabál vagy csak nem figyel oda. Nem érti, hogy ezt miért hagyja a Kancellár. Náluk odahaza a rend nélkülözhetetlen egy tárgyaláson, ülésen. Az elhangzó bolygóneveket azonnal kikeresi a holonet által és gyorsan átfutja az adatokat. Majd a további információkra vár, ámde elhatározza, hogy ő bizony nem szól bele, legfeljebb szavaz.
|
|