|
Parkoló
Apr 10, 2006 16:55:40 GMT 1
Post by Palpatine on Apr 10, 2006 16:55:40 GMT 1
Ide parkolják le luxusjárgányaikat a képviselõk.
|
|
|
Parkoló
Apr 10, 2006 17:04:07 GMT 1
Post by Palpatine on Apr 10, 2006 17:04:07 GMT 1
Palpatine kancellár betért a testõr gárdájával, majd beszállt az új korszerû limuzinhajójába (új találmány, drága de biztonságos), majd elindultunk a Republica 500 felé...
|
|
|
Post by Quinlan Vos on May 6, 2006 9:59:39 GMT 1
Organa szenátor, mielõtt kiszállt volna a siklójából, hirtelen meggondolta magát. Semmi kedve nem volt beülni a tanácsterembe. Inkább el akart menni Yoda mesterhez megbeszélni vele egy-két dolgot. Yoda és Organa mindig is jó kapcsolataot ápolt egymással. Így hát szólt a sofõrjénel hogy vigye a Jedi templomba. A sikló elindult és Organa újra gondolataiba mélyedt.
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 10:56:16 GMT 1
Kay és Rondar kiszállnak a siklóból és a szenátus épülete felé veszik az irányt. Rögtön az első ellenőrzésen fennakadnak, mi után az egyik őr ellenőrzi a papírjaikat. Előrántja fegyverét és Kay homlokának szegezi: -Mocskos terrorista! Most megvagy! Kay DeReef letartóztatom, ne tanusítson ellenállást! -mondja az őr, mire a többi biztonságinak is fegyver terem a kezében és körülfogják a kétszemélyes társaságot.
//Palpatin ez a te területed, megkérhetnélek, hogy vedd átt a biztonságiak szerepét//
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 11:02:41 GMT 1
- A fõkancellár úr szerencsére visszatért, így most elbeszélget egy kicsit a fejeddel! - mondja az õr! //folytatás a kancellár irodájában//
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 12:55:52 GMT 1
Bár a biztonságiak árgus szemekkel követik mindkét jedi mozdulatait nem tehetnek semmit. Rondar és Kay beszállnak a siklóba és a jedi templom felé veszik az irányt -Kellene egy gép. Ilum-ra kell mennem kristályokért
//Egy ajánlat: arra gondoltam, hogy több jedivel összedobhatnánk egy szállítóhajóra, melyben a kis csapatunk fog utazgatni. Az érte járó pontokat pedig széttdobnánk. (főleg Rondarra, Jade-ra és Kyle-ra gondoltam)//
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on May 7, 2006 13:00:57 GMT 1
-Már adtam neked kristályt és alkatrészeket,nem?-kérdeztem Kayt,miközben bepattantunk egy siklóba,és a Templom felé megyünk.
//Beszállok 1000 kredittel!//
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 18:14:09 GMT 1
-Ez igaz, de akkor amikor utoljára ott jártam találtam ott egy különleges kristálytelepet. Nem nagy, sőt egészen kicsi, de a kard pengéjének fénye amely ebből készül egyedi sötétkék színt ad. Egy ilyen kristályal felszerelt kardomat tette tönkre Kae, ezért akarok újra egy ilyet összehozni, mert azt akarom, hogy amikor újra találkozom vele lássa, hogy teljesen újjászülettem.
//Folytatás a Jedi templom "Az elõcsarnok" című topikjában//
|
|
|
Parkoló
May 12, 2006 16:52:13 GMT 1
Post by Kane DeReef on May 12, 2006 16:52:13 GMT 1
Kay DeReef érkezik a parkolóba egy szolgálati siklón. Nem vesztegeti az időt. Egyenesen az épületbe siet Palpatine irodájához. Nem törődik a testőrség szemeinek keresztüzével. Fontos beszéde van a főkancellárral
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 13, 2006 7:42:51 GMT 1
Kay bevágódik a szolgálati siklóba és a Jedi Templom felé veszi az irányt. Közben próbáll felkészülni a klóncsapat vezetésére. Még sosem felelt vagy parancsolt kettőnél több embernek. Általában egyedül szokott dolgozni. De nincs megijedve a feladattól kíváncsian várja, hogy fog teljesíteni. Közben számtalan jármű közt száguldja lassan megérkezik a templomhoz.
|
|
Ledo Risray
4. szint (19 pont)
Ledo Risray, szeparatista ?rzelmű K?zt?rsas?gi ?gyn?k//001//
|
Post by Ledo Risray on Jun 5, 2006 10:23:24 GMT 1
Ledot ideszállítja Ms.Rooster. Kiszálltak a kocsiból, és a Szenátus felé vették az irányt. Ledo odafordult a nőhöz: -Vajon mért keres Palpatine főkancellár?
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 5, 2006 13:33:42 GMT 1
- A bírósági tárgyalás alapján gondolhatná, hogy miért jöttünk ide, a kancellár személyesen ad munkát Önnek. És most menjünk az irodába.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 5, 2006 13:51:12 GMT 1
Kay DeReef érkezik meg a parkolóba. Megbeszélli a taxissal, hogy hol veheti fel a szállításért járó pénzt, majd elindul a szenátus irányába. Nem méz ki a lejobban még rajta van az út pora és a lövedék okozta lyuk is a kabátján. A tekintetek amik rá szegeződnek mindennek elmondhatók, csak barátinak nem.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 5, 2006 14:15:49 GMT 1
Kay kénytelen újra taxit fogni. Nem sikerült beszélnie Palpatine főkancellárral, de nem nagyon aggasztja a dolog. Legalább végre kipihenheti magát. Már napok óta nem volt ide úgy istenigazából pihenni. Igaz a meditációtólvisszanyeri erejét, de nincs jobb mint az édes semmittevés. Miután végre sikerül fognia egy taxist a Jedi templom irányába fuvaroztatja magát.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 9, 2006 16:25:41 GMT 1
Kay-nak már kezd idegeire menni ez a sok forgolódás. eszébejut, ha még akkor régen, mikor szakadárként megérkezett a bolygóra, hogy megmentse a Főkancellár tyúkszaros életét meggondolta volna magát, mennyi kellemetlenséget úszott volna meg. De túlságosan szeret segíteni a bajbajutottakon és elbánni a roszfiúkkal. Kiszáll a taxiból és elindul az épület irányába.
|
|