|
Telosia
Aug 15, 2006 11:30:37 GMT 1
Post by Kit Fisto on Aug 15, 2006 11:30:37 GMT 1
A Sötét Jedi az Erõt használva ellöki a sziklát, majd feléd ugrik, vadul forgatva maga elõtt két vörös fénykardját. Lesújt rád. Te véded, majd mögéd kerül, és hátulról sújt le rád, fordulatból.
|
|
|
Telosia
Aug 15, 2006 13:29:40 GMT 1
Post by Antress Vaweer on Aug 15, 2006 13:29:40 GMT 1
Antress a Shien álhatatos agresszióját használva támadást visz a hárításba és hátráltatni kezdi az ellenfelét, majd a Djen So hihetetlen gyorsaságát mutatja be neki. Mellé és mögé szalltózik, az Ataru technikát alakakmazva, majd leüt egy szúrást és magpróbálja kicsavarni a kardot az alak kezéből...
|
|
|
Telosia
Aug 15, 2006 17:35:51 GMT 1
Post by Kit Fisto on Aug 15, 2006 17:35:51 GMT 1
A Sötét Jedi tapasztaltabbnak tûnik, mind hinnéd, ugyanis lazán fölcsapja a kardodal, majd szaltóból fejberúg. Hogy el ne ess, te is képtelen leszel hátraszaltózni, nehogy elérjen a pengélye. Ellenfeled minden bizonnyal mestere lehet a Jar' Xai stílusnak, mivel az összes két fénykardos trükköt ismeri. -Halálra vagy ítélve!- mondja neked, gonoszul mosolyogva.
|
|
|
Telosia
Aug 15, 2006 19:19:46 GMT 1
Post by Antress Vaweer on Aug 15, 2006 19:19:46 GMT 1
-Én nem félek a haláltól!-kiáltja Antress és olyan gyorsan kezdi el a Shient használni, hogy a sötét jedi meghökkenve hátrálni kezd...
|
|
|
Telosia
Aug 16, 2006 18:41:55 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 16, 2006 18:41:55 GMT 1
Rondar Acclamatorja a fõváros mellett landol, Coryn meglepetésére a hajó teljesen simán landolt, ahogy lehuppant a földre egy kicsit megrázkódott, de semmi vészes nem történt közben. Az egyik klón megnyom egy gombot, mire elkezd nyílni a hajó rámpája és a gyomrából több ezer klón bukkan elõ és a város felé kezdenek menetelni. Mundi mester a válos szélérõl mosolyogva figyeli a landolást, majd visszanéz a közeledõ droid sereg felé, még tíz perc és elérik a várost. -Védelmi pozíciókba! -kiáltja Bacara parancsnok. A klónok azonnal fedezéket keresnek maguknak. Bacara elõvesz egy komlinket és beleszól. -Egyes AT-TE, vegyen fel védelmi pozíciót a keleti szárnyon, a Hármas Légióval, hármas a nyugati szárnyon a 45-ös Légióval, kettes a középsõ védelmi vonalon segítsen a 33-as légiónak. Négyes és ötös, a fõváros kormányzói hivatalt védje a 44-es kommandós századdal. -adta ki a parancsokat Bacara.
|
|
|
Telosia
Aug 16, 2006 19:01:47 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 16, 2006 19:01:47 GMT 1
Mivel az Acclamotor, amin voltam, teljesen simán landolt, ezért ezen igencsak meglepõdtem. Rengeteg klón futott, én és a mesterem is azonnal kiugrottunk az Acclamotorból. Azonnal aktiváltam a fénykardomat, ahogyan mesterem. A kék színû pengém izzó hangja megnyugtatott, bár azért nem igazán hallottam, mivel rengeteg ember volt, és futott mindenfelé, és igencsak hangosak voltak. Mesteremmel végig egymás mellett voltunk, és teljesen nyugodtnak látszott õ is, félelmet nem mutatott. //Írtam volna hosszabb postot is, de sajna mennem kell... Talán fent leszek még ma... Talán...//
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on Aug 17, 2006 0:02:10 GMT 1
Padawanom és én fürgén haladunk elõre, zöld pengém meg-megvonaglik, futás közben elõre haladva folyton pörgetem a Soresu mozdulataiból a kardom markolatát. A zöld penge hangját alig lehet hallani, miközben elõttünk és mögöttünk és klóncsapatok lövöldöznek.
//Most várjuk meg Ki-Adi Mundit!//
|
|
|
Telosia
Aug 17, 2006 10:46:53 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 17, 2006 10:46:53 GMT 1
A droid csapatok elérték a várost, a két sereg összecsapott, Mundi mester, oldalán Bacara parancsnokkal harcolt, fénykardjával sebesen darabolta a droidokat, az AT-TE-k is zúditották a tüzet az ellenséges seregre. A klónok ion-gránátokkal ritkították a droidok sorait. A Droidekák pedig védelmüket kihasználva betörtek a klón vonalak mögé és ott lõtték halomra az egységeket. Az egyik Bacara és Mundi mester elõtt állt meg. -Bacara, mögém, azonnal. -kiáltotta a tábornok, Bacara azonnal így tett, ha nem tette volna akkor szétlyuggatta volna a Droideka sorozattüze. A tábornok a kezét elõre nyújtva az erõvel felemelte a droidekát és egy Pókdroid oldalának vágta.
Coryn és Rondar felé egy nagy pókdroid közeledett, erõsen rítkítva a klónjaikat. Ha nem tesznek gyorsan valamit akkor a pókdroid hatamas károkat okozhat. Ekkor LAAT-ok hangját lehetett hallani, amik elhúztak a klónok és a droidok felett, ágyúikkal ritkítva a droid osztagokat. A szállítók a droid sereg háta mögött rakták le a rakományt, így a klónok teljesen körbevették a droid sereget. Rondar mester és a Galaktikus Tengerészgyalogosok 3-as légiója oldalról támadt, az imént érkezett 33-as Roham Alakulat 55-ös Légiója hátulról, Mundi mester és a Tengerészgyalogosok 33-as légió pedig a város felõl támadtak.
|
|
|
Telosia
Aug 17, 2006 17:14:26 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 17, 2006 17:14:26 GMT 1
A három tarisi cirkáló összehangolt sortûz alá vonta a két kamikázét. A két fregatt egyre közeledett. Az Acclamatorok nem éppen a hátrameneti gyorsaságukról híresek, ha viszont megfordulnak, akkor biztosan beéri õket az öngyilkos hadosztály. Közben a vadászok is bekapcsolódtak a tüzelésbe. Minden energiájukat a fegyverbe vezetve próbálták áttörni a pajzsokat, melyek itt-ott már meginogtak, majd sûrû villódzás közepette semmisültek meg. - Minden hajó távozzon a fregattok közelébõl! - adta ki a parancsot Tiin mester. - Vadászok! Cél az FRSZ hajók hajtómûve! A vadászok rögtön irányt is váltottak és egy szaltóval a fregattok körül rögtön be is célozták a sugárnyalábok tövét, ami a hajók lendületét adta. Teljes erõvel csaptak le rá lézereikkel, de ezok kevésnek bizonyultak a rettenetes méretû hajtómûvekkel szemben. - Uram! A lézerek nem tesznek kárt benne! - jelenti az egyik tiszt. - Élesítsék a protontorpedókat és minden energiát a pajzsokba! *Úgysem kerülhetünk ki a hatósugarából, akkor meg inkább koncentráljunk a védelemre* - gondolja magában Saesee. A pajzsgenerátorok felízzottak a maximális teljesítményre kapcsolástól és ezzel egyidõben aranyló üstökösként indult meg az egyik vadász protontorpedója az FRSZ kamikázéinak és fényes villanás kíséretében csapódott belé. Az fregatt hajtómûvei teljesen leszakadtak a hajótörzs többi részétõl és tehetetlenül távolodott a csatamezõrõl. - A fregatt sebessége csökkent! - jelenti az elõzõ tiszt. Tiin mester arcán egy mosoly fut át, majd fejével dicsérõn biccent a klónparancsnok felé. - Vadászok! Új célpont a másik fregatt fõhajtómûve! - szabott új irányt a csatának a jedi mester.
|
|
|
Telosia
Aug 17, 2006 19:52:42 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 17, 2006 19:52:42 GMT 1
Én és Coryn odarohanunk a pókdrid felé, remélve, hogy sikerül megállítanunk.
//Bocs a rövid postért, de nincs idõm igazán irogatni.//
|
|
|
Telosia
Aug 17, 2006 20:00:00 GMT 1
Post by Kit Fisto on Aug 17, 2006 20:00:00 GMT 1
-Én nem félek a haláltól!-kiáltja Antress és olyan gyorsan kezdi el a Shient használni, hogy a sötét jedi meghökkenve hátrálni kezd... A Sötét Jedi két fénykardjával fürgén védekezik, majd egy cseles mozdulattal egyszerûen fejberúg, mire te elvetõdsz, de felugrasz. A Sötét Jedi ilyesztõ pózba helyezkedik. - Akkor hamarosan megtanulsz félni!- mondja hidegen.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 18, 2006 9:08:26 GMT 1
A pókdroid csak közeledett felénk, így már gondoltuk, hogy minket akar. Miközben felénk haladt, mesterem elugrott elõle, én pedig fölötte ugrottam át úgy, hogy a levegõben szúrtam hátra, ami kicsit körülményes volt, de úgy éreztem, sikerült eltalálnom... Már csak remélni tudtam, hogy kidõl...
|
|
|
Telosia
Aug 18, 2006 10:40:59 GMT 1
Post by Durge on Aug 18, 2006 10:40:59 GMT 1
//Ha jól tudom van vagy 10 méter magas egy pókdroid, szóval Coryn ha földet érve szúrsz hátra, akkor a nagy semmibe szúrsz. Még levegõben szúrj hátra, és akkor esetleg eltalálod a gömb alakú vezérlõt.//
|
|
|
Telosia
Aug 19, 2006 13:43:39 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 19, 2006 13:43:39 GMT 1
Mikor a földre értem, egybõl hátra néztem, hogy mi lett vele. A droidot megsemísítettem, csak az volta baj, hogy eldõlt, így sokan elkezdtek elõle futni, mint a gunganek. // ;D// Mesteremmel ezután tovább meneteltünk, majd egy kis idõ múlva az egyik klón parancsnokot egy droid akarta hátulról lelõni. A droid elé ugrottam, majd egy 180 fokos fordulattal megfordultam, es levágtam a droid fejét. A parancsnok megköszönését nem is vártam meg, csak futottam tovább. Ezután 3 újabb droid következett, akiket az Erõ-vel könnyedén ellöktem magamtól, majd miközben a földön feküdtek, egy húzással vágtam le mindnek a fejét. Mesteremre tekintettem, aki kicsit lemaradt, ezért egy védett helyen bevártam, ahol láttam, hogy néhány sebesülés van rajta, bár nem nézett ki súlyosnak, inkább csak karcolások voltak. Ezután újból eggyüt meneteltünk tovább célunk felé. //Valaki küldjön már ránk egy sötét jedit, köszi! ;D//
|
|
|
Telosia
Aug 19, 2006 14:24:54 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 19, 2006 14:24:54 GMT 1
Miközben egyre tovább meneteltünk, újabb droidok következtek. Sajnos ezek már tapasztaltabbak voltak mint elõdjeik, bár ezeket is le tudtam vágni. Utána futottunk tovább, és tovább, mikor hirtelen rettenetes fájdalmat éreztem a jobb vállamon. Ott, ahol évekkel ezelõtt is meglõttek. Nagyon dühös lettem a droidra, szinte elvesztettem a magam irányítását, és levágtam a droidot, a legnagyobb mosollyal. De hirtelen újból fájni kezdett a vállam, így nem tehettem mást, minthogy fedezékbe húzódtam, és leültem. Ekkor eszembe jutott a dühöm. Ilyet egy Jedinek nem szabad! Bár tettemet nem bántam meg, mert az a droidnak nem fájt, viszont nekem igen. //Hehe, kezdek áttérni! ;D//
|
|