|
Telosia
Aug 20, 2006 14:04:35 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 20, 2006 14:04:35 GMT 1
Tiin nézte a csatát de egyre több klón esett el és az FRSZ hajói nagyobb fölényben voltak...Ekkor kilõtték a hajtómûvet azon a hajón amin Tiin volt. -A francba...Azonnal küldjenek oda pár klónt aki megjavitja!!Addig én kirepülök és leszedem a fregatt hajtómûvét. Ekkor Saesse kiment a hangárba és beszált egy starfighter-be majd kirepült. -Sas14 és sas45 fedezzetek -Értettem Tiin mester máris A 2 klón beállt fedezni Tiin-t aki a fregattok hajtómûveire célzott majd torpedókkal lõtt.Nemsokat hatott rá majd megint megszólal -Az összes ûrben lévõ klón lõje a fregatt hajtómûvét.Én addig behatolok az ellenség hajójába és elfoglaljuk.amint tudnak jöjjenek utánam -Sas14 Sas45 és sas 70 velem jönnek. A 4 hajó elindult a fregatt bejárata felé.Majd nemsokéra a bejárathoz értek.Eközben a klónok kilõtték a fregatt hajtómûvét. A 3 klón leszált a hangárba és a földön lõtte a droidokat,Tiin a starfighter-el nemszállt le és ugy lõtte a droidokat és ezzel pusztitotta is a hajót...majd leszált és kiugrott a gépbõl.elõvette fénykardját majd levágott pár droidot...sas 70 elesett majd a droidok egyre többen voltak sas 14 is meghalt majd Tiin megszólal. -Vissza a hajóba most!!!-ekkor bement a starfighter-ébe majd kirepült a hajóból. -Sas45 jól van? -igen jólvagyok de miért is akartuk elfoglalni 3-an a fregattot? -Majd meglátja hogy jóvolt oda betörni...kilõttem belülrõl az elháritópajzsukat.igy könnyebben tudjuk szétlõni.És csak 1 anyahajójuk van!azzal könnyen elbánunk.Holnapra már coruscanton leszünk. -Remélem is...a francba bemértek szedje tiin mester! -repülök... Ekkor tiin mester sas 45 mögé repült majd elcsalta annak a támadóját. *most meglátod ki a fõnök*-gondolta magában majd az anyahajó felé repült a dupla engine-hez aminek 1 torpedólövés kell egy felrobban.... -na mérj csak be... tiin mestert bemérték majd lõtt a klón.Tiin az utolsó pillanatban elhúzta a gépet az engine pedig felrobbant. *ezt neked* Majd Tiin bemérte a klónt és szétlõtte. -Visszarepültem a hangárba onnan irányitalak titeket! Tiin mester visszarepült a hangárba majd letette a gépet
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 14:10:08 GMT 1
Post by Rayel O'Connor on Aug 20, 2006 14:10:08 GMT 1
// Hello Tiin mester engedéylével beszálnék a kalandba.//
Mikor megérkezek sietõsen dokkol a hajóm. Elindulok a hídra. Mikor odaérek a droidoktisztelegnek majd folytatják munkájukat. - Jelentést-szólok oda az egyik droidnak - Uram az egységek nagy része a bolygón harcol. A veszteségek eddig megfelelõek. 2 fregatt és 4 csillagromboló vár az ûrben az önparancsára. az egyik fregatunk hajótmûve megsérült a bolygón. - Akkor mire várunk adja ki a parancsot hogy a 2 fregattnak a leszállásra. Közbe bocsássák ki a keselyû droidokat. a fregatt turbólézerei áljnak a jedi vadászokra,LAATokra és ARCkre. - Értem uram parancs kiadva. Megkezdjük a leszállást.
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 15:22:24 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 20, 2006 15:22:24 GMT 1
Tiin mester látva hogy a droidok rááltak az ARC-kre és LAAT-okra megszólal: -Figyelem klón egységek az elháritó pajzs segitségével fedezzük magukat.De fontos!Lõjék szét azt a fregattot aminek nincs hajtómûve és elháritópajsza...Lõjenek az engine-re és fel is robbant...Sas45 ez a maga dolga lesz! -Vettem Tiin mester megyek is. A klón átrepült a fregatthoz majd rálõtt az engine-re torpedóval ami szétrobbant. -Sas45 azonnal jöjjön vissza a hajóba magára tapadtak!megpróbálom õket leszedni! Ekkor Tiin mester beült az egyik lézerhez majd Sas 45-re ment akit üldöztek...2 keselyû droid.Tiin mester az egyiket gond nélkül leszedte de a másik állandóan kitért...Sas45 hajtómûvét kilõtték...a keselyû droid egyenesen mozgott ujra.Tiin mesternek több sem kellett leszedte. -Sas45 figyeljen rám...jöjjön a hangárba és próbálja letenni a gépet...ugorjon ki belõle Ekkor sas45 beért a hangárba de irányithatatlan a hajója....nagy nehezen tudja csak letenni mert a gép már levolt lassulva ugyan de irányithatlan volt. Tiin mester kirohan a hangárba majd mikor odaér kiszedi a gépbõl Sas45-öt -Jólvan? -Hát uram...kissé fáj a fejem! -Maga egy hõs!nagyon szépen lõtte ki a fregattot.Ha visszamegyünk coruscantra jelentem a tanácsnak a tettét!Ne menjen többet az ûrbe!Menjen egy lézerhez és ott lõje ki a droid hajókat. -Értettem uram Tiin mester visszament. -Klónok...nagyon nehéz lesz innen gyõzni de ha pontosan azt csinálják amit mondok alán gyõzhetünk...a csillagrombolókból 4 darab van itt.Lõjék ki a pajzsukat.Ha ez megvan akkor utána az elháritót szedjék le.A többit én csinálom.Most támadás!
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 15:28:06 GMT 1
Post by Rayel O'Connor on Aug 20, 2006 15:28:06 GMT 1
Pont akkor érünk ki a felhõk közül mikor a fregatt megsemmisül. - Átkozott Köztársasági kutyák. Hány hajónk van itt? - 4 csillagromboló és a köztársasági ,, kutyák" uram arra tartanak. - értesítse a csillagrombolókat hogy vegyenek fel védelmi alakzatot védjék a létfontosságú helyket. Pajzs,hajtómû,fegyver. Mi hátulról támadjuk le õket. Indítsa a keselyû droidokat. Turbó lézerekt célra tarts. Tûz!! Majd a sortûz 2 LAATot kaszál le az égrõl és több hajó mesérül. - Droidok indítva-hangzik az értesítés.
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 16:47:21 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 20, 2006 16:47:21 GMT 1
A köztársaságiakat meglepi ez a támadás...rengeteg hajó semmisült és sebesült meg kinnt: -Klón csapatok...akik megsérültek térjenek vissza a hangárba most.MEgpróbáljuk fedezni magukat.A többiek nagyon figyeljenek oda mert az FRSZ újabb keselyû droidokat inditott ki.Én kimegyek az ûrbe. Ekkor int az egyik klónnak hogy õ irányitsa a többit.Tiin lement a hangárba majd beszált a starfighter-ébe.Kirepült majd megpróbált az egyik csillagromboló felé repülni.Becélozta az engine-t majd lõtte torpedókkal...de nemsokra ment vele. -Sas45 jelentkezz! -Itt vagyok uram. -Szedd ki az engine-t a lézerekkel.vagy a pajzsukat próbáld leszedni. -Értettem mester azonnal A klón kilõtte a pajzsot de csak pár percig nemlesz pajzs merta droidok elkezdték javitani -Tiin mester siessen kilöni az engine-t mert nemsokáig marad igy...mindjárt visszaáll a pajzs! -Értettem.azonnal indulok. Ekkor Tiin mester odarepült az engine-hez majd kilõtte az egyiket,majd átment a dupla engine-hez és azokat is darabokra szedte.Épp a 3.at akarta kilõni mikor visszajött a pajzs és bemérték Tiin mestert...Egy keselyû droid rátapadt majd kilõtte Tiin hajtómûvét aki elkezdett pörögni ennek hatására..majd bekerült a csillagrombolóba ahol a falnak csapódott a hajójával ami felrobbant de elõtte ki tudott még ugrani,elõvette fénykardját és levágott pár droidot...majd bement a pajzshoz és szétverte azt...Erõfutással átrohant a lézerekhez ott 6 droid várta õt...tüzet nyitottak rá majd Tiin mester visszaütötte õket...ettõl 3 droid összesett.A másik 3-at egy erõlökéssel teritette le.majd a lézereket is szétverte.Kifelé rohant a hangárba mikor 40 rohamdroid jött felé.Tudta hogy nincs esélye legyõzni õket ezért erõfutással kirohant egy droid hajóhoz majd elkötötte azt.Kirepült majd a saját hajója felé vette az irányt...rátapadt pár klónhajó de átszólt rádión: -Ne lõjetek mert Tiin mester vagyok.De az egyik csillagrombolónak nincs pajzsa se elháritója és enginje is csak 1 van!szedjétek szét én elmegyek erõtgyüjteni mert nagyon levette az energiám az erõfutás. Ekkor beszált a hangárba majd kiugrott a gépbõl.És felment az irányitóba. A klónok kilõtték az utolsó engine-t is amitõl a hajó gyakorlatilag használhatatlan lett
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 18:16:30 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 20, 2006 18:16:30 GMT 1
Tiin mester miután összeszedte magát ujra irányitani kezdett. -A használhatatlan csillagrombolót lõjék szét!a hajtómûveiket hogy lezuhanjon...de nyugodjanak meg megyek segiteni! Tiin mester kisétált a hangárba majd odament egy ARC170-eshez majd beszált. -Sas-ok kövessenek leszedjük a csillagrombolót. Ekkor Tiin mester és kb 70 klónhajó(köztük olyan nagy klónhajó!) Tüzet nyitottak a hajtómûre ami némi ellenállás után szétrobbant amitõl a magatehetetlen hajó elkezdett a mélybe süllyedni be a telosiára... -Sasok már csak 3 csillagromboló van!De készülnek valamire...ezt a csillagrombolót túl könnyen gyõztük le...Mindenki nagyon figyeljen ha minden jól megy holnapra már mind coruscanton lehetünk!
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 18:18:26 GMT 1
Post by Rayel O'Connor on Aug 20, 2006 18:18:26 GMT 1
- Uram a klónokat beszorítottuk egy vársba. De a fenti csillagrombolók közül egy használhatatlan lett. - Üzenjen minden csillagrombolónak hogy vigyázanak a fontos részeikre és küldjék ki a keselyû droidjaikat hogy támadják meg a klónhajókat majd hozza le az összes droid üttegek. - Igenis uram. Megkezdem a leszállást. 1-2 fregatt leszállt. A droidok elindultak. - Adja ki a frontális támadást. Minden pókdrodi lõje a lépegetõket. A haláldroidok veygék fel a védõ kört. A rohamdroidok pedig rohanják le a klónokat. - Igenis uram. megkezdjük e lerohanást. - Készítsenek 2 hajót nekem és HKnak. Itt az ideje hogy öljek. - Értem uram. a hajók az 5-ös dokkban várnak.
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 19:56:01 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 20, 2006 19:56:01 GMT 1
Padawanom példáját követve én is melléhúódok be. Keményen nézek rá. -Érzem Coryn, hogy a Sötét Oldal megkísértett a harc közben. Nagyon óvatosnak kell lenned! Minden helyzetben meg kell õrizned higgadtságodat, különben te is olyanná...- azonban hatalmas fájdalom nyilal belém. Meg kell támaszkodnom, nehogy elessek. Érzem, hogy valami szörnyûség történt...valami rossz. Egy ujjabb Sötét Jedit érzek, akinek nagy hatalma van az Erõ fölött. Szörnyû érzés fogott el. Olyan, mintha ismerném az illetõt. //Michelle Solen áttérése// Végül sikerül magamhoz térnem, és magam elõtt látom padawanom meglepõdött képét. Eszembe jut, mit akartam mondani.-...olyanná válsz majd, mint a Sötét Jedik.- fejezem be, fejemet vakargatva.
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 20:08:05 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 20, 2006 20:08:05 GMT 1
Az FRSZ hajóiból egyre több keselyûdroid szált ki és kezdett a csata átbillenni az FRSZ részére de Tiin nem hagyja szó nélkül beül a lézer mögé majd kilövi pár percre az ellenfél pajzsát. -Deltások és sasok most szedje le mindenki amit tud engine és hajtómû...addig én innen bentrõl megpróbálom leszedni az elháritópajzsukat mert túl erõs... Ekkor hatalmas lökést éreztek a hajón -uram kilõtték a pajzsainkat végleg!És az engine-eink is egyre rosszabb állapotban vannak -Deltások azonnal vissza a gépet kell védeni. -Értjük uram indulunk Ekkor újabb rezgések voltak érezhetõk a hajóba amik egyre erõsebbek voltak és elvesztették a hajtómûveiket majd az engine-ek is leváltak a hajóról... Eközben az ûrben az egész delta egység odaveszett... -Itt Tiin mester aki tud mindenki száljon le a Telos-on mi kényszerleszállást hajtunk végre...elvesztettük a hajtómûveinket és a pajzsot és a gép zuhan a Telos felé. Az ûrbe 6 köztársasági victory szintû romboló érkezett amik elkezdték lõni az FRSZ csillagrombolóit ami 2 lövés után szétrobbant... Tiin mester hajója eközbe vészesen süllyedt -Keressen vmi helyet ahol letud szálni -Nincs rá idõ becsapódunk most pedig üljön le a székbe és kapaszkodjon mert ez rázós utazás lesz... A hajó már csak 400 méterre jár a föld felszinétõl...épp egy csata van ott és a droidok vannak fölényben mondhatni már majdnem gyõztek......a gép hatalmas sebességgel a földbe csapódott aminek következményeként a 3/4 droid sereg elpusztult és vagy 100 klónkatona meghalt.a hajó romokban hevert összesen 3 túlélõ maradt az egész nagy gépen...Saesse Tiin Sas45 és a pilóta aki kómába esett de él...Tiin kirontott a gépbõl majd a csatába bevetette magát...kb 20 droid maradt...a jedi mester elintézte õket...de sajnos még mindig a droidok állnak gyõzelemre. -Ki kell jutnom az ûrbe...Sas jöjjön ide! -Igen uram? -Hogyan juthatok ki az ûrbe? -Nemtudom...ez a hajó megsemmisült...és más hajó csak 1 van a közelbe...Az az ARC170-es ott -hol? -Ott a fa mellett -Télleg...te egy zseni vagy pattanj be abba a Laat-ba...vagy tudod mit menjünk együtt a LAAT-al... Beszáltak a Laat-ba majd 10 perc múlva ujra az ûrben csatáztak ahol már csak 1 csillagromboló volt de azt lehetetlen volt legyõzni...nagyon erõs volt.Sas45 és Tiin visszament a hajóba .
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 20:25:36 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 20, 2006 20:25:36 GMT 1
Mit tettem? Engem többé nem fog a sötét oldal csábítani! Soha többé! Ezt keményen elhatároztam, majd szólok: -Rondar jól vagy? -de közben megérzem a sötét erõt a bolgygón. Bizonyosanegy sötét jedi. -Azthiszem sötét oldalt szolgálók vannak a bolygón... -majd eszembe jut a lövés a vállamon, és annyira fáj a lövés, hogy még az Erõ segítségével sem tudom csillapítani fájdalmam, és annyira fájt, hogy elsötétült elõttem a világ... Részben a fájdalmam miatt, részbena csábítás miatt... //Rondar fenébe mindig olyan ritkán vagy fent... Írjál egy idõpontot mikor vagy fent és akkor én is játszok//
|
|
|
Telosia
Aug 20, 2006 23:13:25 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 20, 2006 23:13:25 GMT 1
//Én minden nap délután fent vagyok...általában.//
Megpillantom az elájult padawanomat. Fölemelem, majd rázogatni kezdem. -Coryn! Coryn ébredj fel! Most ne aludj még! Még nem a templomban vagyunk!- mondom, majd elkezdem pofozni a padawanomat.
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 21, 2006 7:18:23 GMT 1
Miután magamhoz tértem, a fénykardomhoz tettem a kezem, és azt mondtam: -Lesz még dolgod bõven. -majd mesteremre néztem. -Jól vagyok. De sötét oldal szolgálója van a bolygón. És a közelünkben van. -majd megpilantottam a messzeségben egy vörös pengét. //vagy 2-t// -Ott ni! - majd állnék fel, de mesterem visszaránt. Igaza van, messze van az a sötét jedi, bizonyosan õ is megérzett minket, és a dühébõl egybõl idejön... Hadd fárassza ki magát! //Rondar neked van idõgéped? Mert ezek szerint csak utánam fogod megírni az üzenetedet! Today at 12:13am
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 21, 2006 8:04:33 GMT 1
Arra számítottunk hogy a sötét jedi lassan ér ide, de annyira felgyorsult, hogy pillanatok alatt a közelünkbe ért. Én és mesterem is sienve pattantunk fel, amennyire ez sikerült a sebek miatt, ez nehézkes volt. A sötét jedi ideért, és aktiváltuk a lézerkardot. Bemutatkozás hellyett olyan erõset csapott a lézerkardomra, hogy az kiesett a kezembol. Miután fegyertelen voltam, átugrottam a sötét jedi fölött, és az Erõ segítségével magamhoz húztam a lézerkardomat. De késõ volt, mert a sötét jedi megint lecsapott, és most a földre kerültem, bár e lézerkardom megvolt. Ezután felugrott, bizonyosan a földbe akart szúrni, de en belerugtam a mellkasába, és innen tõl õ volt földön, bár villámgyorsan feltámadt. Ezután mesteremet vette célba. //Innentõl te folytasd//
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Aug 21, 2006 9:22:11 GMT 1
Antress az Erőből merítve kiűzi agyából a félelmet és felgyorsítja a mozgását. A Sötét Jedi fürgén támad, de Antress minden egyes ütése hónapokat öregít rajta. A fáradsága elszáll és egy szalltó után hátulról végigvág az ellenfél hátán és katján...
|
|
|
Telosia
Aug 21, 2006 11:48:48 GMT 1
Post by Rayel O'Connor on Aug 21, 2006 11:48:48 GMT 1
- Uram már csak egy csillagromboló van és a köztársaságika azt támadják. egynelõre védi magát. - Értem. Szóljon minden hasznéhtaó vadásznak fregattnak és hajónak hogy azonnal jöjjenek az ûrbe fedezni a csillagromoblót. A fregatt ütegei lõjék a klónhajókat. majd kilépek a hangárból. Jól van. 3 felé válunk. Egy osztag velem jön az egyik klnóhajó célba venni. AS másik HK-val megy a mellette lévõre a 3. osztag fedezz minket. Célozzák a hajtómûveket a pajzsokat és a lézerekt. Majd elindulunk a hajók felé. Útközben áttörünk a a vadászhajókon és elkezdjük lõni és körbe venni az anyhajókat. - Állíts meg õket- ordítom a hangszóróba. Már legalább fél órája lõjük a hajókat mikor HK üzen. - Uram az egyik hajónak megszûnt a pajzsa. - Ott leszünk. 1. egység irány a megadott koordináták. Mikor odaérünk a hajón több lézer és rakéta ütõdött seb van. Rakétákat élesíts. Célozzanak a lyukakra. Hiába szedték le a hajó ütege pár gépet a rakétákat nem kerülhették. Egy robbanásban megsemmisül az egész hajó de a közelében lévõ keselyûk is elporladnak. - Minden harci gép irány a következõ hajó ami a parancsnoki gép.
|
|