|
Post by Durge on Aug 10, 2006 17:59:58 GMT 1
Durge végignézi a felvételt amiben Shilis tényleg megöli mesterét. -Egybõl ezt kellett volna megmutatni, akkor nem lett volna semmi probléma. Mostmár beléphetsz a templomba. -Mondja a bérgyilkos, majd a négy MagnaGuard-ot nyugalomra utasítja. Azok inaktiválják az ösztökéket de Durge mellett maradnak!
|
|
Shilis Dryng
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz Jutalompont: +3
S?t?t jedi, fejvad?sz, III. ?s az V. forma haszn?l?ja, A V?r?rs Krayt Fejvad?sz kl?n tagja
|
Post by Shilis Dryng on Aug 11, 2006 14:36:23 GMT 1
Na, akkor maradnék egy kicsit. - mondja Shilis. Megkéri az egyik dridot, hogy kerítsen valami ágyfélét. A drioi öt perc mulva jön és int, hogy kövesse õt. Odavezeti egy kõtömbhöz, amin van egy pokróc. Na nem baj, gondolja Shilis, még ez is jobb mint kinn éjszakázni. Azzal megborzong a tegnapi eseményekre visszagondolva.
|
|
Shilis Dryng
3. szint (15 pont)
S?t?t jedi, fejvad?sz, III. ?s az V. forma haszn?l?ja, A V?r?rs Krayt Fejvad?sz kl?n tagja
|
Post by Shilis Dryng on Aug 11, 2006 15:00:39 GMT 1
-Szereznem kéne valahonnan egy kis pénzt!!- ötlik fel az elgondolás Shilis agyában. -Talán a Nal Shaadara kéne mennem. Ott a legkevesebb az ellenõrzés. -gondolkozik tovább. Majd hirtelen felpattan és elindul megkeresni a hangárt. Egy negyed óra múlva megtalálja egy két droid segítségével. Kiválaszt egy gépet és felszáll. Kiérve a bolygó körüli ûrbe betáplálja a kordinátákat és eltünik a hiperûrben.
|
|
Shilis Dryng
3. szint (15 pont)
|
Post by Shilis Dryng on Aug 11, 2006 15:56:36 GMT 1
A hajóm kilép a hipertérbõl, majd leszállok a Templom hangárjában. Oddan kissé kifáradva megyek az "ágyamhoz". Ott ledõlök és úgy alszok mint egy hutt, ha telizabálja magát.
|
|
|
Post by Joe Rannen on Aug 12, 2006 13:38:11 GMT 1
A teremben ahol a Vezetõk és a Sötét JEdik nagyrész tartókodnak, egy holovetítõ megy. CSak úgy mellékesen, senki sem figyel rá oda. A tv ben egy buzgó ki hírolvasó 3 dimenziós képe látható, ahogy izgatott arccal kezdi el mondandóját:
- Ma súlyos baleset történt a Jedi Templom környékén. -a "Jedi" szóra páran megfordulnak és a holotv- t nézni kezdik. - A Jedi templomban ma folyt a kihalgatása a szintén ma elfogott bûnözõnek és terroristavezérnek, Joe Rannenek. A templom nem nyilakozik de nem hivatalos források megerõsítették hogy a balesetet Rannen okozta azzal a tettével hogy kiugrott a Jedi nagytanács termének ablakán. Semtanuk szerint a terroristavezér egy siklóra esett, és rögtön utána hatalmas detonáció következett. Rannen összeégett holttestét megtalálták az eggyk roncs közelében. A baleset még egy tucat áldozatot követelt. Helyszíni tudósításunk következik.... -erre azonban már sneki sem figyelt oda. Mindenki a másikra nézett és tõle várt választ.
|
|
|
Post by Rayel O'Connor on Aug 12, 2006 18:59:08 GMT 1
Miután megjavították a droidom oda szólok Durgénak. - Ha kellek keress meg- majd megfordulok és kimegyünk a templomból.
|
|
|
Post by Joe Rannen on Aug 13, 2006 13:16:38 GMT 1
//csak úgy elmondom haver hogy én nem vagyok ott, úgyhogy nem tom hogy a kérdésedet kinek tetted fel//
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Aug 15, 2006 8:33:45 GMT 1
Dooku gróf hajója lassan ereszkedik vissza a templom területére. Amint az ûrhajó landolt, maga a Sith, Darth Tyranus ballag ki belõle. Bal kezét törzse mellé emelve sétál tanítványai és szövetségesei felé. Mellette 2 MagnaGuard. A Gróf szinte azonnal kiszúrja Durge-öt és 4 õrét. -Üdvözlöm, Durge! Remélem élvezte a csatát.-gonosz mosoly jelent meg arcán.-Minden bizonnyal igen. Kérem, álljon el utamból. Látni szeretném Grievous tábornokot. Most!-arcán a gonosz vidámság helyett most acél szigor jelenik meg.
|
|
|
Post by Durge on Aug 15, 2006 9:04:43 GMT 1
Durge a Sith-re tekint. -Grievous tábornok nincs a bolygón! Már egy néhány napja elhagyta. -Mondja a bérgyilkos majd megrázza a fejét néhányszor. *Hogy lehet az hogy Dooku nem tudja hol van a tanítványa?* -Gondolja magában, majd lesétál a lépcsõrõl és utasítja a droid parancsnokokat hogy az egységeiket inaktiválják és rakodják be õket az MTT-k be.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Aug 15, 2006 13:54:00 GMT 1
-Valóban? Sajnálatos hír. Nos, rendben. Ez esetben jobb ha már tovább is állok. Megkeresem a tanítványom.-beszélt eleinte Durge-höz, a végére már csak magának mormogott. Lesétált a lépcsõn. Az Erõ segítségével próbálta megtalálni Joe-t. Mire leért, már meg is érezte. Visszasétált hajójába, ami hangos zajjal beindult, s felszállt.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 14:20:11 GMT 1
A gépem leszáll a templom közelében. Bemegyek és egy őr fogad. -A főnököddel akarok beszélni én is sötét jedi vagyok.
//itt vagyok Koribanon//
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 15:01:24 GMT 1
Bevezetnek egy terembe ahol már vár rám valaki üdvözlöm. -Jó napot.
|
|
|
Post by Durge on Aug 15, 2006 15:21:58 GMT 1
Durge áll a nõvel szemben és alaposan végigméri. -Üdvözlöm. Mi járatban van itt? -Kérdezi a bérgyilkos miközben egy holotérképet nézeget. A droidok fel alá járkálnak körülötte és a MagnaGuard-ok sem mozdulnak mellõle.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 15:24:49 GMT 1
-Sötét Jedi vagyok és szeretnék csatlakozni a szerepatista //bocs ha rosszul írtam// erőkhöz. Hallottam hogy az összes Sötét Jedi idegyűlik, hogy sikerüljön felülkerekedni az átkozott jediken. Én is csatlakozni szeretnék.
//a klán miatt jöttem, azt mondták jöjjek koribanra//
|
|
|
Post by Durge on Aug 15, 2006 15:36:33 GMT 1
//Az szeparatista // -Ha az erõinkhez akar csatlakozni, akkor megtörtént! Viszont a sötét jedi rendhez semmi közöm. Ha oda akar csatlakozni akkor vagy Dooku-val , vagy Joe Rannen-el kell beszélnie! -Mondja Durge közben a holotérképen nézi át a megmaradt droid egységeket és onnan figyeli a berakodást.
|
|