|
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 16:43:37 GMT 1
-Persze hogy kalandozunk még együtt, abban biztos lehetsz! -mondja elmosolyodva Nassain, majd a sötét jedi hölgy felé pillant- Üdvözlöm, amint hallotta én meg most léptem ki. A döntésem okát már hallhatta! -Mondja az Iktotchi és látja amint Dooku belép a terembe. Meghajol felé, majd látja hogy Durge is valamit ügyködik a holoasztalnál. A sötét jedi fogja magát, kisátál a temploból és leül a lépcsõre.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 16:50:08 GMT 1
-Grófúr! Joe! Engedelmükkel én távozom. Ha kellek csak szóljanak.
Aztán a Sötét Jedi Után vettem az irányt. Láttam hogy leül a lépcsőre. Felé közledtem. -Jó napot! Szeretném egy szívességre megkérni önt. Szeretném ha edzene velem egy kicsit. Régen használtam már a lézerkardom, és rámférne a gyakorlás.
|
|
|
Post by Durge on Aug 15, 2006 16:51:00 GMT 1
Durge Joe felé fordul. -Van egy-két emberem Coruscanton, akik elbírják juttatni a hírt. Ne aggódj, halottnak fognak hinni mindaddig amíg fel nem feded magad ismét! -Válaszol a bérgyilkos, majd megérkezik Dooku is, aki felé bólint egyet. Ekkor egy kis kém droid repül Durge-höz és jelent neki valamit. A bérgyilkos Joe felé fordul. -Joe, ez a kis droid azt mondja hogy látott amint egy furcsa droiddal harcolsz és legyõzöd. Azt a droidot megtalálta a többi ugyan olyan. Számuk úgy 20 fõ és a templom felé közelednek. -Mondja Durge.
|
|
|
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 16:57:02 GMT 1
Nassain feltekint a lányra. -Persze hölgyem, miért is ne. A Juyo-Makashi kombinációjában vívok! Az ön stílusa melyik stílus, esetleg melyik stílusok? -Válaszol Nassain és feláll. Kinyújtóztatja testét és lesétál a lépcsõrõl. Ott megfordul és várja hogy a lány is utána menjen. Közben elõveszi lézerkardját és aktiválja. A droidok a háttérben már elég sok MTT-t teletömtek droidokkal és az MTT-k visszatolattak a Landerekbe. *Értem már hogy Durge mit lesett a holoasztalon!* -Világosodik meg magában a sötét jedi.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 17:00:01 GMT 1
-Én a III és IV formát űzöm. Erre tanított az apám. De erről később.
Aztán előhúzom a lézerkardom. És átugrom a Sötét Jedi fölött És már el is indítom az első támadást, megpróbálom oldalba vágni, de közben egyszerre a lábamat is használom. Megrúgom a másik oldalát
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Aug 15, 2006 17:08:42 GMT 1
-Igen, én vagyok.-válaszol Tanabnak. Végignéz Nassain-en.-Ez sajnálatos. Remélem tényleg maradsz társaiddal. Joe felé fordul. -Ez azt hiszem csak rád és rám tartozik. Morden, veled is tárgyalok majd. De most Rannen-nel van dolgom. Kövess, tanítványom!-magafelé intett, jelezvén, hogy Joe kövesse, majd elindult. A MagnaGuardjai a szobában maradtak.
|
|
|
Post by Joe Rannen on Aug 15, 2006 17:09:47 GMT 1
Joe félmosollyal kvette mesterét. keze a kardján volt, hátha ez valami próba....akkor éri utol Durge hangja: 20 fõ?
Joe kissé megremegett majd ismét nyugalmat kényszerített magára:
20 fõ: az 20 Joe Rannennel ér fel.....vajon mekkora pusztítást fognak itt okozni?
Joe még visszaszól Durge nak: - Mondd meg a droidjaidnak hogy ne támadják meg õket! Nekünk kell elbánnunk velük nem a droidoknak! Nem szeretnék elphulni! -azzal oe befordul a következõ sarkon Dooku után..
|
|
|
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 17:12:03 GMT 1
Nassain a lány felé fordul és egy határozott mozdulattal hárítja az oldalcsapást, míg másik kezével megfogja a lendülõ lábat. Utána az elkapott lábat feltolja és leguggol, közben pörögve megpróbálja kigáncsolni Preed-et, de az szemfüles és felugrik. Mire a lány lába visszaérkezik a földre már az Iktotchi is álló hejzetben van és egy oldalsó vágást indít a lány csípõje felé. -Figyelj az oldalsó vonalamra! -Mondja közben a sötét jedi.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 17:16:43 GMT 1
Kissé meglepődtem mikor megfogta a lábam de szerencsére már állok. Magam elé tartom a kardom. A támadás oldalról érkezik. Én legugolok és kigáncsolom a férfit. Aztán felállok és hátrébb ugrom. Aztán gyorsan újra rátámadok. A kardja alá szúrom a sajátomat és megpróbálom kipörgetni a kezéből.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on Aug 15, 2006 17:34:38 GMT 1
Lassan a lépcsõhöz érünk. Elhaladunk Tanab és Nassain mellett. A lépcsõ tetejérõl tisztán látható a 20 droid, ami tetõtõl talpig úgy néz ki, mint amit megöltél. -Úgy ítélem meg elég tapasztalt vagy. De megnézem, milyen tapasztalt vagy. Itt az idõ, hogy bizonyíts! Itt, minden droid és sötét jedi szeme láttára pusztítsd el, teljesen egyedül azt az 20 droidot!-szólt egyre emelkedõ hangon, majd hátrébb lépett, várva, hogy indulj
|
|
|
Post by Joe Rannen on Aug 15, 2006 17:45:14 GMT 1
//nekem szólt//
Joe bólint: nem látszik az arcán semmi. Tudja hogy vajmi kevés esélye van a gyûzelemre, mégis elindul. EGy erõ-futással már ott is van. Szemben a húsz droid. Hájszálpontosan egyformák. Majd megindulnak....
//bocs de ezt csak holnap fogom folytatni//
|
|
|
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 18:06:39 GMT 1
Miután a lány kigáncsolta Nassaint, õ egybõl felpattant, de akkorra Preed újra támadt. Emelésre melete kardját, mire a lány alászúrt és megpróbálta kipörgetni a kardot. Ez lett volna az a végzetes cselekedet, ami miatt Preed a kezét elveszthette volna, mert csak Nassain kardjára koncentrált, õ pedig a kardra és a lány kezére amit meg is fogott. Kivette a saját kardját a nõ kardja alól és egy vágó mozdulatot tett a lány két csuklója felé, de nem vágta le azokat, csak megmutatta hogy mi is történt volna. Ezek után hátrébb lépett Preed-tõl és megindította a makashi 1. variációjú szúrás-vágás támadást, amit a Juyo egy nagy oldalpörgése követ.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 18:14:06 GMT 1
Láthatóan nagyon tapasztalt. Ez tényleg nagy hiba volt. De már túl későn jöttem rá. Azt hittem levágja a csulómat de szerencsére csak megsebezte. Szerintem Direkt. Megtanultam a leckét. De csuklóm fáj.
Felém támad. Ezt a támadást nem nagyon ismerem. Inkább csak elugrom előle. Elég meszire. Nem hinném hoyg működne de azért az erő segítségével eldobom a kardom. Hárította. Gyorsan visszahúzom magamhoz. És elindulok felé. Gyorstámadással, Finom és gyors mozdulatokat téve a kardal támadok rá. Átugrom a feje fölött és szaltó közben megrúgom a hátát. Mielőtt még visszafordulna, eldobom megint a kardom. Most a lábára célzok.
//hol vannak leírva ezeka támadások?//
|
|
|
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 18:28:06 GMT 1
//Nem sebeztem meg a csuklód egy kicsit sem. Ugyan olyan ép mint a támadás elõtt! Joe küldte el nekem ezeket a támadás leírásokat, ha gondolod elküldhetem neked PM-ben õket.//
Mikor Nassaint átszaltózta a nõ jól hátbarúgta, ami miatt majdnem el is esik. Ezután egy makashi 6. variációjú támadással hátraszaltózik, aminek köszönhetõen nem találja el a lézerkard és õ maga pedig Preed mögött terem, utána egy szúrást indít a lány háta felé.
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 18:35:25 GMT 1
//igen légyszi küld el nekem//
Láttam ahogy a férfi átugrik a fejem fölött és támadni akar. Elkezdek az ellenkező irányba futni. De a kardja még most is kicsit megsebzi a hátam. -Bele kell húznom - jegyzem meg mosolyogva.
Magamhoz húzom a lézerkardom és eszembe jutott valami. Nekirontok a férfinak és megint oldalba vágom a kardommal. De miközben vágok ugyanabban a pillanatban ki is rúgom a lábát. S elkapom a derekát és magamhoz húzom a hátát, a nyakának szegezem a kardom. De mivel esés közben kaptam el, a földre estem és ő is velem. De a kardom még míndíg a nyakához van szegezve.
|
|