Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 15:39:28 GMT 1
-Köszönöm. És mondja mik az új fejlemények a háborúban? És hogy ad e egy sötét jedinek valami feladatot? És még az a kérdésem lenne hogy nem e tud valamit Dooku gróf hollétéről?
Last Edit: Aug 15, 2006 15:39:49 GMT 1 by Tanab Preed
a sötétség nélkül a jó sem létezhet s mi vagyunk a sötétség mely felemészt s a szolgájává tesz
-A háború egyelõre kétesélyes. A legutolsó csata itt volt Korribanon és mi gyõztünk. -ekkor a bérgyilkos elgondolkodik- Egy sötét jedinek munkát adni? Én csak fejvadász munkákat szoktam adni, ha én tele vagyok munkával. Nem hiszem hogy a fejvadász munka az ön asztala. Szerintem várja meg itt valamelyiket, vagy hívja fel komlinken. Egyébként fogalmam sincs merre lehet Dooku. -Fejezi be a bérgyilkos.
A sötétséget akár egy gyertya fénye is el tudja üldözni. De azt a gyertyát ugyan olyan könnyû elfújni mint meggyújtani.
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 15:51:13 GMT 1
-Köszönöm. Ha lehet akkor itt megvárom míg az egyikük megérkezik. De tudja ha bámiben segítségére lehet egy erőhasználó vagy csak egy védelmet kér akkor én itt leszek. - Mondta Tanab mosolyogva. - További jó napot. Van valami terem ahol kicsit lepihenhetek amíg várok?
Last Edit: Aug 15, 2006 15:55:03 GMT 1 by Tanab Preed
a sötétség nélkül a jó sem létezhet s mi vagyunk a sötétség mely felemészt s a szolgájává tesz
-Köszönöm, szólni fogok ha szükségem lesz önre. -mondja Durge- Persze hogy van, csak keressen egyet magának! Én sajnos nem ismerem a templom belsõ szerkezetét, így nem tudok segíteni benne. -Miután elhallgatott a bérgyilkos visszafordult a vörös színû holoasztalra és tovább figyelte a berakodást.
A sötétséget akár egy gyertya fénye is el tudja üldözni. De azt a gyertyát ugyan olyan könnyû elfújni mint meggyújtani.
Egy kis hajó landol a templom lépcsõje elõtt. Joe rannen pattan ki belõle. A robotok vigyázba vágják magukat mikor elmegy mellettük hiszenõ most már tábornok. Joe gyorsan végigment a folyosókon, majd a tiszti szobába érkezett aol Durge egy holotérkép fölé hajolt, és volt ott még egy ismeretlen nõ is.
A sötét oldal elpusztíthatatlan és örök, aki szembeszáll vele azt elemészti, aki szolgálja azt hatalmassá teszi
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 16:09:30 GMT 1
Mikor befejeztük a társalgást, egy Sötét Jedi jelent meg mögöttem. -Jó napot Uram! Látom maga is Sötét Jedi. Azzal a számdékkal érkeztem ide hogy csatlakozzak a harchoz a Jedik ellen. Már az önök oldalán állok. És továbbá a Sith klánhoz is csatlakozni kívánok.
Joe felhúzta az eggyik szemöldökét majd így szólt:
- Ha csatlakozni kíván a sötét Jedi klánomhoz akkor rendben van, de akkor azt kell tennie amit én mondok továbbá a jedik elleni harcnaqk kell szentelnie az életét, vállala ezt akár a halál melett is? -kérdezte a sötét Jedi.
A sötét oldal elpusztíthatatlan és örök, aki szembeszáll vele azt elemészti, aki szolgálja azt hatalmassá teszi
Joe bólintással nyugtázza a választ majd így felel:
- Nem egyenlõre semmi sincs. Mindenki pihen a nagy csata után, de nem tudtak elkergetni minket. Egyenlõre maradj itt.-
Majd Joe Durge hoz fordul:
- A jedik azt hiszik hogy halott vagyok. A következõ harcig ezt a látszatot fogom táplálni segítesz nekem ebben? Neked vannak kapcsolataid akik talán elvihetnék ezt a ahírt Coruscantra hogy a Jedi tanács fülébe is eljusson ugye? -kérdi a Sötét Jedi némi kétkedéssel a hangjában.
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 16:25:55 GMT 1
-Értem uram! - Válaszolom magabiztos hangon. Majd látom hogy a Sötét Jedi beszélni kezd a fejvadásszall. De nem hallom miről. -Uram ha nincs más szándéka velem akkor és megyek pihenek egy kicsit.
Last Edit: Aug 15, 2006 16:40:38 GMT 1 by Tanab Preed
Post by Asajj Ventress on Aug 15, 2006 16:27:54 GMT 1
//Joe, most rendesen megszivattál Tanab: Durge nem sötét jedi, ha róla írtál...// Dooku gróf hajója ismét landol a templom mellett. A gróf gyorsan átsétált a templomba MagnaGuardjai kíséretében. A lépcsõhöz érve komótos léptekkel haladt felfelé. Lassan átsétált a termeken, folyosókon, míg nem a tiszti szobához nem ért. Amint az ajtó felhúzódott, lépett egyet elõre. -Üdvözlöm ismét, Durge!-szólt a bérgyilkoshoz. Felmérte tanítványát és az ismeretlen sötét jedit. -Rannen, beszélnünk kell. Gyere velem, kérlek!
Last Edit: Aug 15, 2006 16:33:19 GMT 1 by Asajj Ventress
Post by Nassain Morden on Aug 15, 2006 16:32:45 GMT 1
Ekkor egy LAAT robban ki a hiperûrbõl. A gép el kezd ereszkedni a Sith templom koordinátái felé, amit jópár perc múlva el is ér. A droidok egybõl holocsatornát nyitnak a géppel, de a pilóta mindent elintéz. A LAAT landol a templom mellett és kiszáll belõle Nassain Morden. A sötét jedi egybõl a templomba siet, ahol látja Joe-t beszélgetni egy nõvel. Odamegy hát. -Üdv Joe. Csak azért jöttem vissza a templomba hogy megmondjam: kilépek a rendbõl! Nem nekem való ez a közösködés. Egyébként veletek maradok, csak renden kívül. Ha valami baj van csak szóljatok és jövök! -Közli a sötét jedi.
A jediket nem ismerem. Csak azt tudom hogy gyengék.
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 16:37:34 GMT 1
Miután beszéltem az új parancsnokommal. Láttam ahogy egy Másik Sötét Jedi közeledik. Azt mondta kilép a rendből. -Jó napot! Én most léptem be - szóltam neki és közben azon gondolkoztam miért lép ki? És hogy mi fog most történni