|
Post by Mace Windu on Mar 18, 2006 12:20:44 GMT 1
Jabba a hutt palotája Több ezer kilométernyire Mos Eisley-tõl a dûne tenger sziklásabb vidékén fekszik a hírhedt gengszter rezidenciája. Hatalmas, mesterségesen bõvített barlangrendszer, valóságos erõd - távol a civilizációtól távol a törvénytõl, különleges udvari népséggel. Józan ember ha csak teheti kerüli a vidéket, bár egyébként kellemes üdítõ környezet a sivatag egyhangúságához képest. Maga a palota kilenc emeletnyire magasodik a felszín fölé, ám föld alatti barlangrendszere is hasonló kiterjedésû. Fontosságuk szerint az épületek homokkõbõl, sziklából, dúracélból és betonból illetve ezek keverékébõl állnak.A tornyokban találhatók a szolgálók szállásai és a vendégek lakosztályai, a díszes tárgyalótermek, játéktermek és étkezõk. A fõépületben Jabba lakosztálya és kedvenc terme kapott helye, napjai nagy részét itt tölti.
|
|
Vuul Bolban
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
Csemp?sz.
|
Post by Vuul Bolban on Mar 27, 2006 15:37:22 GMT 1
Vuul megérkezik és belép az elõszobába.Ott két Twi'lek fogadja õt és egybõl felemelik a szolgálatí fegyverüket. Vuul jelzés képpen a kezét feltartja mutatva hogy semmi nincs nála. A két õr bemegy és szól Jabbának majd ujra kijönnek: - Mi célból jöttél?-kérdezí az egyik. - Csempész vagyok és szivesen dolgoznék Jabbának ha lehetne személyesen beszélnék vele. - Te tudod-szólal meg a második. Majd Vuul belép Jabbához és egy kissé meghajol: - Jabba. Munka kellene. Arra gondoltam hogy te talán tudnál nekem segitení.
|
|
Wedge
4. szint (19 pont)
?rny Kalandor/Fejvad?sz Jutalompont: +2
Kalandor/Fejvad?sz
|
Post by Wedge on Mar 27, 2006 15:39:28 GMT 1
Több órányi gyaloglás után Wedge végre megérkezik Jabba palotájához. Bekopog az ajtón. Egy ideig nem jön válasz, de aztán az ajtón kinyílik egy kis ablak, és egy különös robot jelenik meg. Fura hangon csipogni kezd. Wedge nem érti, hogy mit mond, de a hanghordozásából arra következtet, hogy kérdez valamit. ~Valószínûleg azt kérdezi, hogy miért jöttem.-gondolja wedge, majd megszólal. -Jabbához jöttem munkáért. -egy pillanat múlva hozzáteszi: -Fejvadász vagyok. Erre a robot eltûnik. Wedge leül a földre, és vár, hogy kinyissák az ajtót.
|
|
Wedge
4. szint (19 pont)
Kalandor/Fejvad?sz
|
Post by Wedge on Mar 27, 2006 19:20:51 GMT 1
Szerencsére nem kellett sokat várnia. Az ajtó két perc múlva kinyílt, és két õr jelent meg. -Mit akarsz? -kérdezi az egyik gorombán. -Beszélni Jabbával. -Rendben, de fegyverrel nem mehetsz be hozzá. Wedge odaadja a fegyvereit, majd az egyik õr Jabbához kíséri. Mikor belép, látja, hogy egy másik ember van ott, ezért megáll a bejáratnál, és türelmesen várni kezd.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Mar 28, 2006 9:38:59 GMT 1
-Tudod Csempész barátom elkellene menni az Arzid bolygóra elhzni egypár macaab gombát. Ezért a melóért 5000 kreditet kapsz ha megcsinálod. De ha meglógsz akkor egy fejvadászt küldök rád. Érted?- mondja Jabba szokásos mély hangján és ráadásul huttul.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Mar 28, 2006 9:43:07 GMT 1
- És te fejvadász barátom, találtam neked egy jó kis munkát. Van nekem a Bespinen egy Vörös Rancorn nevü kaszinóm. A vezetõje egy áruló nemoidi, Tudod nem bizzok benne mert mostanába elég keményen becsapott de én nem muttatam. És mellesleg az FRSZ kemény pénzt adna a fejéért. Hozd el nekem élve.- mondom a Rodiainak- De ne csapjál be mert különben- kiveszek a melletem lévõ edénybõl egy mocsárbékát és leharapom a fejét.- könnyen megbánhatod. Elmehetsz.
|
|
Vuul Bolban
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
Csemp?sz.
|
Post by Vuul Bolban on Mar 28, 2006 9:44:08 GMT 1
- Köszönöm nemes Jabba. Igérem nem fogok meglógni a szállitmánnyal. Jabba, kellene nekem egy társ is az utamra és a Rodiánra nézek. Ha megengednéd hogy velem jöjjön megköszöném.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Mar 28, 2006 9:56:39 GMT 1
- Nme neki máshol van munkája, de ha akarod veled mehet az egyik gammoraim. Hogy nehogy véletlenül eltévedj a szállitmányal.- mondom vihogva a szokásos hutt fekete humoral- Mehetsz.- és elbocsátom- Bib mutasd meg a vendégnek a kijáratot. A twi'lek talpnyaló meghajol és kivezet téged. - Sok szerencsét csempész barátom
|
|
Wedge
4. szint (19 pont)
Kalandor/Fejvad?sz
|
Post by Wedge on Mar 28, 2006 18:39:10 GMT 1
-Köszönöm a munkát Jabba. Ne félj, nem hagylak cserben. Mondja Wedge, majd megfordul, és kisétáll a teremből. A dokk felé indul.
|
|
|
Post by Micheal Knight on Apr 3, 2006 19:33:37 GMT 1
Belépek Jabba palotájába ahol megpillanton Jabbát. Oda lépek és megszólítom - Tisztelt Jabba Bespinen a vörös rancorn kaszinóban egy Neomidiai megbízott, hogy öljelek meg de én nem teljesítem a parancsát mert túl jól fizet Jabb, hogy meghaljon. 20.000 kreditet kapnék érte, de remélem hûségemért remélem többet kapok.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Apr 4, 2006 9:57:24 GMT 1
Jabba rénézz a fejvadászra. - Tudod mit menjél vissza és hozd el a fejét.
|
|
|
Post by Micheal Knight on Apr 4, 2006 17:44:52 GMT 1
Elválalom a munkát elhozom a fejét. Azzal elmentem.
|
|
|
Post by Grievous tábornok on Apr 17, 2006 17:40:38 GMT 1
// Elõsször a dockban száljon le a géped, majd utána gyere ide. És gondold végig elõtte, hogy a Hutt-ok mit csinálnának egy klónnal. Elvileg az ellenségük szóval át kellene öltözni. //
|
|
Vuul Bolban
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
Csemp?sz.
|
Post by Vuul Bolban on Apr 18, 2006 9:23:32 GMT 1
- Üdvözölek Jabba-mondja a csempész és közben Jabbára nézz.- Amit kértél azt elhoztam, kérem a jutalmam. Nemes Jabba még kérhetnék kölcsön egy kis pénzt? Kellene nyitnom egy boltot. Jövedelmező lenne mindkettönk számára. Hidd el!
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Apr 18, 2006 10:04:57 GMT 1
- Rendben kapsz 2000-t. De ha te boltod nem termel kétezret két héten belül.- mondja a bazi nagy kukac- de ha nem adod meg a pénzt már ki is irhatod a homlokodra hogy Rancorn kaja. Mehetsz
|
|