Borka
4. szint (19 pont)
Fegyverkeresked?
|
Post by Borka on Dec 3, 2006 11:17:24 GMT 1
Rocdor ráförmed ellenfelére és előveszi húrkos végű szablyáját. A férfi azonnal rátámad és sikerül is ráugrania a trandoshanra és leteríteni a földre. Rocdor egy jobb horoggal leteríti magáról a férfit, majd megpörgeti szablyáját és egy erős vágást indít a földön fekvő ellenfelére. A férfi egy gurulással kitér a szablya elől majd felpattan. - Mossszt véged van te féreg! - Sziszegi Rocdor. Belerúg a térdébe mire a férfi lehajol a fájdalomtól és emiatt nem sikerül Rocdornak lekaszabolni a fejét. A trandoshan megfogja a férfi haját és megrántja a gugoló férfit úgy, hogy kilibben stabil helyzetéből...
|
|
|
Post by Luam Mold on Dec 3, 2006 13:10:09 GMT 1
Luam körbenéz, majd lehajol. ~Jah, hát eza recepciós még itt sincsen, hát akkor körülnézek...!~gondolta, majd elindula tömeg irányába. Egy kis siklót vesz észre, amiben egy gazdag férfi ül. Elkezd üvöltözni egy hangszóróban. -Uraim, ne hangoskodjanak, a mai vérfürdő egyik fő karatere az én emberem lesz, éljenezzék nagy szeretettel...Okkonde!-mondja hangosan, majd a siklóból egy vadbarom száll ki örjöngve. Kopasz, és csupa izom. ~Nah, ha ez ellen kell harcolni, nem kérek egyenlőre belőle!~gondolja, majd tángra nylt pupillával távozik a helyről. -Ezt nem hiszem el, miért kell nekem mindig megszívni a dolgot, most egy csomó pénzt kerestem volna, de fénykard nélkül lássuk be...lehetetlen!~szomorodik el, majd visszatér Nar Shaddaa utcáira.
//Elnézést, de még nem akarok harcolni!//
|
|
|
Post by Luam Mold on Dec 3, 2006 20:54:37 GMT 1
Luam, egy hosszas kaland után, és sok küldetés után, újra visszatér erre a helyre. Megint itt van, és ott a recepció, csak most nincs annyi ember az Aréna előtt. Most legalább nincs lámpaláza. ~Remélem nem akkora ökörrel kell megküzdenem!~gondolja, és már fordulna vissza, de most tényleg ráveszi magát, hogy megálljon, és jelentkezzena harcokra. Odamegy a recepciós elé, majd megáll, és megszólal. -A nevem Luam Mold, írjon fel, jelentkeznék a Gladiátorjátékokba!-mondja természetes arccal, miközben távolodik tőle táj, és már nem is látjuk, már csak a bolygót látjuk amin van, és a körülötte lévő űrt. A mai nap már nem halad tovább Luam története.
//GOndoltam jó lesz a mai napi postolásom befejezésére! ;D//
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Dec 3, 2006 21:47:09 GMT 1
Kane: Ellenfeled teljesen tisztában van azzal, hogy a jelen helyzet nincs eldöntve, de a mérleg nyelve az ő oldalára billen. És neki az a szerencsés, ha ez így is marad. Így aztán ahelyett, hogy rádtámadna, odarohan a lándzsádhoz, és kirántja a földből. Győzedelmesen mutatja fel, majd elteszi a tőreit az oldalán lévő kis tartókba. Aztán lassan körözni kezd körülötted, majd egyszer, mikor nagyjából az oldalad mellett van, nagyon kis ívben megpróbál leszúrni a lándzsával. A szúrás a melledre irányul, ám az utolsó pillanatban a rodián lebillenti a hegyet, mely így már a térdedre mutat, és egyrecsak közeledik felé.
Borka: ..és oldalra esik. Ám amint suhintasz felé, pengéd már csak a homokba karcol bele, mert a férfi már nincs ott. Egy pillanaton belül már meglátod őt, de egy pillanat múlva megint eltűnik, igaz, annál az egyszerű oknál fogva, hogy egy marék homokot dobott a szemedbe. A szemedet irritálja a homok, és nem látsz tőle, de ez néhány másodpercen belül el fog múlni. De addig ki tudja, mi történik majd veled?
Luam: A kép ezúttal a recepciósnő arcára villan, aki kedvesen mosolyog, és megszólal: -17-es barakk, kérem! Ahogy elindulsz a barakk felé, hallod a hatalmas éljenzést, mely a küzdőknek szól. Rád is ez fog várni, ha az arénába lépsz? Ezt három percen belül megtudod, amikor az arénába lépsz. A tömeg ordít, éljenez, de nem téged.. hanem hatalmas, szótlan weequay ellenfeled.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Dec 4, 2006 10:46:11 GMT 1
Kane-t nem lepi meg a Rodián lépése, maga is ezt tette volna a helyében. Mikkor körözgetni kezdik egymást a szürke jedi tudja, hogy egyetlen mozdulata vagy a halálba, vagy a gyõzelembe juttathatja. Ezért nagyon figyel ellenfele minden apró mozdulatára, s mikor az támad, úgy ahogy a tõr elõl most a lándzsa elõl húzódik oldalra, s így cseppet sem zavarja, hogy a lándzsa hegye függõleges irányban elmozdult. Mikor a Rodián azonban vissaz akarná rántani a fegyvert Kane erõsen megmarkolaja és maga felé húzza. Természetesen ellenfele hasonlóképp tesz, nem szeretne megszabadulni hirtelen jött elõnyétõl. Kane persze számított erre, s az egyik pillanatban õ is a Rodián felé löki a fegyvert, melynek tompa vége keményen melkason üti. Ennek hála a Rodián elengedi a fegyvert, s levegõ után kapkod, mivel az ütés kiszorította azt tüdejébõl. Kane kihasználja az alkalmat, fordít a lándszán, majd szúr. A fegyver hegye, csak pár miliméterre állt meg a Rodián torkától, s a lándzsa hosszából világisan látható, hogy gazdája szándékosan kímélte meg ellenfele életét. Majd ugyan ilyen gyorsan vissza is rántja a fegyvert. -Nem akarlak megölni. Még mindíg fennál az elsõ lehetõség -mondja Kane, mi közben védekezõ állást vesz fel.
|
|
|
Post by Luam Mold on Dec 4, 2006 15:14:56 GMT 1
~Gondoltam, hogy nem úszom meg egy kis töpörtyűvel!~gondolja, majd beszívja alsó ajkát.~Egyszerűen nemn hiszem el...ettől féltem...nem baj, kemény maradok...mint a mamut kaki!~mondja, végre egy mosollyal száján. ~Legalább ez a vibrofegyver nálam van...ráadásul...~mondja, majd megforgatja fegyvert~kicsit sem más, mint a fénykardom, eléggé hasonló, mivel a fénykardom elég régi, ezért nehezebb az átalgnál...ez körülbelül olyan!~nyugtatja magát, majd feldobja, és ismét megforgatja. ~Na most pedig, félj egy kicsit te...öhm...meztelencsiga!~gondolja és elindul a weequay felé, akinek ragyás pofája eléggé zavarta Luamot. Lassú léptekkel közelíti meg ellenfelét, és koncetrál a messze nyúló Erőre, mely egészében áthatotta már. ~Hol is támadjam meg!~tétlenkedik, majd megáll egy helyben. Aztán egy kiszámíthatatlan, óvatlan pillanatban felgyorsítja mozgását az Erővel, majd az Ataru formát felvéve, egy kombinációval próbálkozik. Kilép oldalra, súlyt egy ellenfele bal oldalába, ha ezt védi, megprödül, és ismét csap, ha ez sem jön be, átszaltózik a feje felett, és egyből kisöpri a lábát. Ha ez mind sikerülve, akkor még le sem esett a weequay, ő már a tokához ragasztja a vibropengét. Az Erő az ő markában van, hacsak ellenfele nem birtokolja ezt a tudást, semmi esélye védeni a csapásokat. De valamiért tétlenkedik. Nem hajtja végre, amit akar. ~Hmmm, én erőhasználó vagyok...ezt ők nem tudhatják...ez pedig csalás és, érzek valamit az Erőben azonnal el kell mennem, most azonnal!~gondolja, majd beint a bírónak. -Uraim sajnálom, valami gond van, érzem el kell mennem, bocsássanak meg, majd ha elintéztem visszajöhetek elkenni a száját, de most...most valami más hajt. Nem tudom mi!-mondja sejtelmesen, majd kimegy az arénából, és elhagyja a helyet.
//Százszorosan elnézést kérek, hogy kiléptem, de haladni szeretnék, és úgy gondolom a téli szünet alkalmas lesz Gladiátorkodni, mert igazán tetszik, csak nem akarok ennyit várni Luammal, bocs Jabba!//
|
|
Borka
4. szint (19 pont)
Fegyverkeresked?
|
Post by Borka on Dec 4, 2006 23:13:02 GMT 1
A trandoshan hím gyorsan szeméhez kap és jobb kezével köröket vág le kardjával, hogy távol tartsa ellenfelét míg kitörli a homokot a szeméből. 3 ilyen halálos körvágás után Rocdor ismét lát és megújult erővel nézz farkasszemet ellenfelével. - Gondoltam, hogy cak egy ilyen férrreg tud calni! - Mondja. Szablyájával a vállára céloz ám túl közel kerül és a két fickó mellhasa összedörren. Rocdor bal kezével lekever neki egy bal horgot, amitől az alak meginog és a földre kerül. Pont az egyik veszélyes verekedési formájától a horgoktól került a földre. Gyorsan rálép a hatalmas gyík a férfi combjára, belemélyeszti a körmeit és a szablyájával elindít egy vágást a fejéhez...
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Dec 5, 2006 21:09:49 GMT 1
Luam: //Semmi probléma .// Kane: A rodián ijedten csukja be a szemeit, és földöntúli nyugalom árad róla azalatt a hihetetlenül rövid idő alatt, amikor felé szúrsz. Várja a halált, de mikor az nem jön el, kinyitja szemeit, és csodálkozva néz rád. Meglepően rendes vagy vele szemben, olyan, amilyet még sosem tapasztalt. Szemeiből a hála fénye sugárzik, és szine már-már úgy tűnik, hogy feladja a meccset, mikor váratlanul az övéhez nyúl, és előkapja egyik tőrét, és feléd hajítja. Miliméterekkel kerüli el testedet a dobás, de nincs időd ezzel foglalkozni: a férfi már egyre csak közeledik, kezében a másik tőrrel. Mialatt mellkasodnak csapódik, és szúrni kezd, füledbe suttogja: -Nem tudsz megölni, gyenge vagy! És te mered harcosnak nevezni magad, aki még ölni sem tudsz? Borka: Ellenfeled hangosan felüvölt, hangjából a kín sugárzik. Érzi, hogy életveszélyben van: és az ilyen helyzet megsokszorozza az erőt, és a találékonyságot. A fejét oldalra rántja, ezzel eléri, hogy 'mindössze' csak a válla sérüljön meg. De ezzel nem ér véget a cselekvéssorazata: kihasználva a pár pillanatnyi koncentrálási hiányt, amíg a szablyát húzod ki a földből, kirántja a lábát a Rocdoré alól, megszabadítva magát az életveszélytől egy adag fölösleges kitépett hústól. Aztán felpattan, és ütlegelni kezdi a trandoshant, elég hosszan ahhoz, hogy az kibillenjen egyensúlyából. Ahogy ez megtörténik azonnal a földre löki az ember, és ő is ráveti magát. A képébe üt, és ordítani kezd: -Engem nem győzhet le egyetlen gyík és csúszómászó sem!
|
|
|
Post by Kane DeReef on Dec 6, 2006 20:02:21 GMT 1
~Akár egy sötét jedi. Kár belé a szót pocsékolni, úgyis mindent fordítva értelmez, mint kéne -gondolja Kane és kitér a felé repülõ tõrtõl. Bár igazság szerint inkább egyenesen visszatérítené a Rodián felé, de nem akarja sem megölni, sem pedig abba a hibába esni, hogy lebecsüli ellenfelét. Így újra eltáncol a szúrás elõl és közben még egy hátbavágással is jutalmazza lándzsájával a Rodiánt. A pillanatnyi helyzetet kihasználva eltávolodik ellenfelétõl. -Tévedsz drága barátom. Nem gyilkolni nehéz, arra bárki képes, hanem megbocsátani. S ha már itt tartunk a halál korántsem a legszörnyûbb büntetés. Ezt nekem elhiheted. De be is bizonyítom neked. Védd magad. -mondja majd nekifutásból támadásba lendül. A rodián szúr Kane pedig áttszaltózik a feje felett és lecsap a lándzsával, ami elõl a Rodián most kitér. A következõ támadást most õ indítja. Késével villámgyorsan nyiszitál, de valahogy ellenfele mindíg vagy kitér vágásai elõl, vagy a penge a lándzyát éri. Kane megelégeli ezt a helyzetet és egy jól irányzott ütéssel kiveri a Rodián kezébõl fegyverét. Fordulatból megereszti a lándzsát, mely így kiütné ellenfelét láb alól, de a Rodián felugrik a levegõbe, sígy kikerüli a találkozást a lándzsával, nem úgy mint Kane jobb egyenesét, mely a mandalor fémbõl készült harcikesztûbe csomagolva érkezik. Jó két métert repül, mire földet ér. Kitárt karjaival nagy prfelhõt csap. -Az utolsó esélyed koma - mondja Kane A rodán ekkor rátapint elsõként elhajított késére...
|
|
Borka
4. szint (19 pont)
Fegyverkeresked?
|
Post by Borka on Dec 7, 2006 17:11:29 GMT 1
//Luam erre ismerek egy viccet: - Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem? //
A trandoshan gyík bal kezével megpróbálja visszatartani a férfit a szúrástól, eközben jobb kezével megfogja a torkát és az utolsó mondatait kezdi hörögni a férfi, legalább is Rocdor szerint. Szorosan átfogja a férfi gyenge és törékeny nyakát, a trandoshanához képest, majd annyira megpróbálja összepréselni az ujjait, hogy halálosan megsebesüljön a férfi.
A kegyetlen trandoshani testőr nem gondolkozik: cselekszik. Megtanulta már, hogy Nar Shaddán először lőnek és aztán kérdeznek. Gyorsan kell végezni ellenfelével, megpróbálja minen dühét és agresszióját levezetni a jobb kezével, hogy könnyedén összeroppanthasa a férfi nyakcsonját.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Dec 9, 2006 19:12:48 GMT 1
Kane: És a rodián azonnal cselekszik is: felkapja a kést, és egyenesen feléd hajítja. A kés csak repül, és szinte megáll az idő, mert egyenesen a szemed felé tart. A forgó kés hatalmas csattanással a harci sisakodba ütközik, mely a porba hullik, és elővillan a szemed takaró kendő, mely bebizonyítja, hogy nem csak egy egyszerű harcos vagy, hanem annál sokkal több. A rodián ordítozni kezd: -Csaló! Csaló! Kitiltani!
Borka: A férfi hagyja magát, túlságosan könnyedén. De Rocdor ezzel nem törődik, csak fojtogatja a férfit, aki azonban nem tétlenkedik: lassan előkotorászik egy kisebb pisztolyt, és belelő a hasadba. Ez ugyan a versenyszabályzat szerint tiltva van, de őt ez nem zavarja, hisz most az életéről van szó. Miközben a trandoshan abbahagyja a fojtogatást, ő újra lövéshez készülődik.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Dec 10, 2006 9:46:53 GMT 1
-Csaló, mi? Tudtommal itt monden faj képviseltetheti magát. Én Miraluka vagyok. Na bumm, és akkor mi van? Tudtommal nem tilos bárkinek is it megküzdenie, fajtól és származástól függetlenül. Ha pedig nem tudsz veszíteni, az csakis a te dolgod, én figyelmeztettelek! -Mondja Kane szinte kiabálva, hogy azért a közönség is hallja, majd a folytatást már csak olyan hangosan morzsolja szétt a fogai közt, hogy négy fül közt maradjon: -Én szóltam. Nem kellet neked az első megoldás? Jó. Most edd meg amit megfőztél magadnak! Azzal villámgyorsan a feltápászkodni készülő Rodián előtt terem és pofán vágja teljes erőből lándzsájával. Az aréna porába hulló testet pdig vállán keresztül az említett műintézmény talajához szegezi. S mikor a Rodián keservesen felordítt megmarkolja két k=zzel a rudat és megcsavarja. Na ezt már nem bírja ésszel a Rodián és meditatív állapotba merül. Kane kirántja vállából a fegyvert éa feje fölé emelve nagyot kiált. Az első menet az övé.
//Ez azért durva volt, most egy hasbalövött gyíkkal küzdjek meg? Ez megalázó. Borka öld meg a férget//
|
|
Borka
4. szint (19 pont)
Fegyverkeresked?
|
Post by Borka on Dec 10, 2006 12:12:50 GMT 1
Rocdor vékony páncélján áttör a lézernyaláb egyenesen kisüti a sárga csíkolt hasának felső hámrétegét. A trandoshan hatalmasat felkiállt és csak ennyit hall a nézőközönség: - Caló, caló! Calásssz... Kezeit elereszti a férfi nyakáról és a földön heverő szablyájához nyúl. Pár másodperces földönmászás után sikerült elérnie a fegyverét és felnézz a felkellt ellenfelére, akinek a kezében a sugárpisztoly nézz a trandoshannal farkasszemet. Rocdor köp egyet a férfi felé majd négy lábra áll és egy hörgéssel párhuzamosan nekiveti magát a férfi kezében lévő fegyverhez. Megpróbálja kiszedni belőle az illegális sugárpisztolyt, hogy aztán az esélyek kiegyenlítődnek. De ahogy sikerül ráugrania és megfogni a férfi kezét, a hasában egy erős szúrást érezz gyorsan odakap a bal kezével. Írtózatosan fáj neki a lövés, és kinézetre is nagyon csúnya az égetett seb, és a szaga pedig, mint valami nyílt lángon sült steaké.
|
|
|
Post by Jabba Desilijic Tiure on Dec 10, 2006 21:28:36 GMT 1
//Gondoltam beleadok egy kis izgalmat..Amúgy ha Rocdor átvészeli, márpedig nagy valószínűséggel átvészeli, akkor adok neki banthát, amitől mindene azonnal begyógyul..// Kane: A nézőközönség tombol, és elégedetten kiabál. Megadtad nekik azt, amit igazán kívántak: vért. Borka: A fájdalom pedig egyre csak erősödik. Azonban, mikor Rocdor ereje végén jár, végre sikerül kicsavarnia a pisztolyt a férfi kezéből, mely a földre esik. Mindketten ugyanolyan távol vagytok tőle, itt már minden a gyorsaságon múlik.. Ám mindketten egyszerre ragadjátok meg a fegyvert, melynek csöve az ég felé néz.
|
|
|