|
Post by Antress Vaweer on Jun 19, 2006 13:48:34 GMT 1
-Mester egy holoüzenetet kaptunk, mertamíg ludtál üzentem a tanácsnak. Azt írják indúljunk vissza Corusantra. -Rendben, akkor indúljunk. Néhány másodpercig a fiú és a mester összenézett, majd a műszerfalon kezdtek matatni. Az út pár óra hosszás volt. Antress kilépett a hipertáérből és a Jedi-templom velé vette az irányt. -A leszállási engedélyt megadjuk-hallatszott aq kommból, majd a gép leszállt egy platformra...
|
|
|
Post by Kyle Ying on Jun 26, 2006 9:02:19 GMT 1
Fénysebességbe utazok és 1-2 nap mulva odaérek Ilumra. közben azon gondolkodom hogy: ~ Nem is 1 kristályt hozok el ha ott vagyok hanem többet. Legalább adhatok mindenkinek.-gondolja Kyle Majd továbbutazik fénysebességbe....... Már nagyon sok ideje utazik és úgy 24-26 órája körübelül. Majd már csak 40 perc és ott is van. Le is telt az a 40 perc és késsz a leszállára.
|
|
|
Post by Kyle Ying on Jun 26, 2006 10:28:03 GMT 1
Az ARC-170 es hajó gyorsan halad előrre. Már nagyon sok ideje haladok de mégsem oylan sok ideje. Útközben Arra gondolok hogy szerencsésen megúsztam ezt az utat. Telik az idő nagyon telik és nekem nagyon sok dolgom van még. Majd már 1,5 napja utazok és már csak pár perc és otthon is vagyok.
|
|
|
Post by Plo Koon on Jul 9, 2006 21:43:37 GMT 1
2 jedivadász halad a hipertérben. - Nash most hogy jedi-lovag vagy javaslom menj vissza a tanácsnak beszámolni. Én a Korribanra megyek mert a csatában vesztésre állunk.
|
|
|
Post by Nash Aglethi on Jul 10, 2006 14:13:22 GMT 1
Bólintok. -Értettem mester. Ha túl vagyok ezen, majd jövök segíteni! Az Erõ legyen veled!- mondom, majd megfordulok, és a koordinátákat a Coruscantra állítom be, majd hiperûrre ugrom, és eltûnök a hipertérben.
|
|
|
Post by Plo Koon on Jul 11, 2006 11:45:54 GMT 1
Mikor elmegy Nash én is beállítom a koordinátákat és Korribanra megyek.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 25, 2006 15:52:22 GMT 1
Nem szeretek repülni. Megnézem mi volt az a mozgás amit a gép észlelt. A raktérben. Felveszem az egyik pisztolyom, hátha valami ellenséges szándékú egyén. Még egy órám van a célomig. És nem akarok a hajón lövöldözni. Kinyitom az ajtót ami a raktérbe vezet. És egy kislányt látok. -Úristen- hogy került ez ide? Kezemben a fegyveremmel közelebb megyek. Látom hogy nincs meg a vuki nyilpuskám. Odalépek a kislányhoz közel, erre felugrik kezében a fegyveremmel. Egy méterre állok tőle mozdulatlanul. És nevetnem kell. -Haha uh - töröltem meg a homlokom - Én meg azt hittem valami veszéjeset találok idebent. Mi a neved kislány? - nem válaszolt. - nem akarlak bántani. - aztán feláltam erre a gyerek rámszegezte a fegyvert. - ki sincs biztosítva. - odaléptem, ő próbált tüzelni de nem ment neki. Elvettem a fegyvert, erre sírni kezdett, Azt kérte ne bántsam. -Ne félj. Nem akarlak bántani. Mi a neved? -Annabell - Hangzott az aranyos válasz. -Nagyon szép hangod van. Honnan jöttél, -Én csak felszálltam erre a hajóra. -Ügyes vagy. Biztos jól megy a lopakodás. Hol a mamád? -Nincsen, meghalt. -És az apukád? -Ő is meghalt. -Erre a kislány sírni kezdett és megölelte a lábam. - Én úgy féltem - sírt tovább a gyermek - egy bácsi bejött és megölte az apát meg az anyát, aztán kimásztam az ablekon és beosontam ebbe a géppbe. -Bátor kislány vagy te. De nem maradhatsz itt. Vissza kell hogy vigyelek Coruscantra. - Akkor megszólalt a rádió, "már csak fél óra a célig. -Te kicsi lány. -Igen. -Nem akarsz velem jönni a Tatuinra? -Az mi? -Egy bolygó, vedd úgy hogy nyaralni fogsz. Kicsit ott maradsz velem, aztán visszaviszlek Coruscantra. -igen veled megyek. -Nagyszerű, - mondtam mosolyogva - Elkísérlek az ágyadhoz, aludj egyet, majd szólok ha ott vagyunk.
Bekísértem és elaludt. Idegesen visszamentem, a hajó központjába. Az a kislány magamra emlékeztet, csak én nem lány hanem fiú voltam, és én nem buktam le. Lehalkítottam a rádiót. És pont akkor szólalt meg, 10 perc múlva elérjük a célt. aktiválom a kommunikációs csatornát. Kapcsolatba lépek a tatuinon lévő kikötővel.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 26, 2006 15:39:38 GMT 1
Nemtudom hová menjünk. Köröznek és a nyakamon van egy gyerek. Coruscantra nem megyek vissza nem megyek börtönbe. Valami távoli hely kéne. Mondjuk.... ez az.
- Számítógép! Számítsd ki mennyi idő alatt érünk oda. - három óra - hangzik a válasz
|
|
|
Post by Deal ava Senrod on Jul 26, 2006 21:22:20 GMT 1
Egy hatalmas hajó mely az ûrben megy. Tartja a sebességet és a Tatooin felé veszi az irányt. Mindeközben a droidok hátul a csomagtérben állnak a jawával együtt ki vigyázz arra, hogy a droidok ne sérüljenek.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 27, 2006 9:20:05 GMT 1
Most jöttem a Dagobah rendszerből. Áh a holoneten még míndíg úgy van kiirva hogy tartózkodási hely Tatuin. Jót nevetek ezen és elindulok a Ziostra, Először a dockban kell leszállni hogy az egyik helyi büfében, élelmet szerezzünk be. Három óra elteltével már Zioston voltam
|
|
SC-4884
4. szint (19 pont)
212. T?mad? Z?szl?alj[/b]
212 T?mad? Z?szl?alj v?delmi gyalogos
|
Post by SC-4884 on Jul 27, 2006 12:45:12 GMT 1
Nagyon csalódott vagyok amiért nem mehettem Korribanra segíeni a társaimnak. De legalább nem vagyok Coruscanton. De azért kiváncsi vagyok hogy Nar Shaaddán miért fenyegetett meg egy cég bárkit. Na mindegy. Majd az ügy végére járok.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 28, 2006 9:15:28 GMT 1
A szökésem sikeres volt. Már nem üldöznek. Ismét egyedül voltam. És ráadásul még minden felszerelésem megvan. Nem könnyű az életem.
Kicsit leállítom a reaktort, nehogy túlmelegedjen. Az az ágyútűz amit rám lőttek az mégis eltalált, vagyis súrolta a gépet. Ami nem tett jót a hajtóműnek. Szeremncsére csak egy kicsit foró. Hülnie kell egy fél órát.
Addig aktiválom a rádiót hogy ellenőrizzem Xiddel minden rendben van e.
-Xid hallasz engem? Jól vagy?
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 28, 2006 9:37:06 GMT 1
A vonal süket volt nem érkezett válasz. De nekem tovább kellett mennem, nem megyek vissza a klónok markaiba.
Elindulok vissza a rejtekhelyem felé. Nem hagyom hogy elkapjanak.
|
|
Kadagas
2. szint (12 pont)
alakv?lt? Fejvad?sz
|
Post by Kadagas on Jul 28, 2006 10:36:33 GMT 1
Felszáltam az űrbe és elindultam Ziostra ott majd elkapom Kada Mallt.
|
|
|
Post by Kada Maal on Jul 28, 2006 13:56:10 GMT 1
A gépem elhagyta a bolygót. Lassan aktiválom az összes hajtóművet. A gép nagy hangzavarral fénysebeségre ugrik.
3 órán belül elérem a célom. Közben azon gondolkodom hogy mégsem kéne berontani és mindenkit szétlőni. Inkább szépen lassan bombákat kéne lerakni és mikor már kint vagyok fel kéne robbantani őket. De nem lesz könnyű észrevétlen maradni. De lehet hogy az lenne a legjobb ha simán odamennék betörnék és elédobnék egy hődetonátort a nyálas képébe. Igen így lesz.
|
|