Kadagas
2. szint (12 pont)
alakv?lt? Fejvad?sz
|
Post by Kadagas on Jul 28, 2006 15:33:56 GMT 1
Miközben mentem Ziostra a holoneten hallotam hogy egy bűnözö nagy felfordulást csinált jabba palotájában. Meg fordítottam a hajómat és tatuinra indultam.
|
|
Wrytan Gurth
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz Jutalompont: +3
Mandalorian ?jvad?sz/V?r?s Krayt ezredes
|
Post by Wrytan Gurth on Jul 28, 2006 17:34:30 GMT 1
Egy feketére festett Delta 6-os csillagvadász hasítja át az univerzum atmoszféráját, mely egyenesen a hutt ûr felõl tart Ziost elhagyatott bolygója felé. A pilótának bizonyára fontos dolga lehet ott, mert õrültként száguld végig az egész ûrön... Pár óra múlva fel is tûnik a célállomás, ezért lelassít, majd megkezdi útját a kikötõ felé...
|
|
|
Post by Coryn Angavel on Aug 6, 2006 19:20:44 GMT 1
Coryn Delta-6-osával repül a galaxison. Coruscant-ról tart Telos-ra. Már látta a bolygót. Gondolta, lassít, mert leszáll a dokkokhoz. Majd ott kérdezõsködik mestere iránt.
|
|
|
Post by Mendo on Aug 7, 2006 19:57:44 GMT 1
A jedi nyugodtan halad coruscant felé és ünnepel magában hogy az ûrcsatát megnyerték a jedik.Pár kilóméterre lehet coruscanttól mikor rálõnek.Kilõtték az egyik hajtómûvet.Rátapadnak mendora.2 ismeretlen tüzel mendora.Mendo felismeri õket. - Ezek klónok!!-mondta mendo A jedi megpróbál kitérni a lövések elõl de nemsok sikerrel.Több helyen eltalálják a hajót.Mendo hajója már nemsokáig birja.Az összes tartalkék energiáját használlja már igy jut el coruscantig.Coruscant légterében azonban eltûnnek az ismeretlen tettesek de mendo hajója sebesen zuhan a földfelé nemtud megállni az ellenörzõpontoknál.Pár hajó követni kezdi mert illetéktelenül hatolt be coruscant légterében.De a hajó egyre sebesebben zuhan a föld felé.Mendo hajója már csak pár száz méterre van a föld felszinétõl mikor nekicsapódik egy háznak majd pörögve zuhan a föld felé.MEndo kiugrik a hajójából.KB 40 métert zuhan de szerencséjére épp egy siklóra esik ami a levegõben repült.A sikló vezetõje megrémül majd gyorsan leteszi a gépet.Mendo feláll majd ennyit mond: klónok voltak...majd eldõlt.A nõ felsegiti majd megkérdi. -Uram mi történt magával. -Megtámadtak...a klónok voltak láttam! -Az lehetetlen!most viszont visszaviszem önt a templomba. Ekkor beültek a siklóba majd elindultak a templom felé //folytatás ott//
|
|
Krolev Jarek Ovicz
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
Volt CorSec tiszt / V?r?s Krayt Fejvad?sz Kl
|
Post by Krolev Jarek Ovicz on Aug 10, 2006 16:30:01 GMT 1
Egy Z-95 lép ki a hiperûrbõl. Koréliai fenségjelzés van rajta. Nem tudni melyik szervezethez tartozott, vagy tartozik, mert azt lekaparták róla. Egy szökött rendõr, aki mára a bûnözõk közé tartozik, az irányítja. Arra vár, hogy valaki felkeresse és fizessen a szolgálataiért.
|
|
Krolev Jarek Ovicz
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
|
Post by Krolev Jarek Ovicz on Aug 10, 2006 17:17:38 GMT 1
Ovicz bekapcsolja az érzékelõket. Keresgéli a közeli bolygókat. "Ez sem, nem, nem,.......ÁH! A Coruscant! Tökéletes lesz!" Ovicz a hajót a bolygó felé irányítja, majd dokkot keres rajta. Hamarosan talál is egyet. Elkezdi a leszállást
|
|
Krolev Jarek Ovicz
3. szint (15 pont)
V?r?s Krayt Fejvad?sz
|
Post by Krolev Jarek Ovicz on Aug 11, 2006 15:31:13 GMT 1
Ismét ovicz hajója lép ki a hipertérbõl és Nar Shaada felé veszi az irányt. Ovicz már nagyon izgatott, hogy talál-e valakit aki fizetne szolgálataiért. Kell neki a pénz, hogy módosítani tudja a hajóját
|
|
Tanab Preed
4. szint (19 pont)
Ember S?t?t Jedi III ?s IV forma haszn?l?
|
Post by Tanab Preed on Aug 15, 2006 12:40:41 GMT 1
A gépen ülve figyeltem az eltávolodó bolygót. Majd hipertérbe ugrottunk.
-Hölgyem maga mivel foglalkozik? - Kérdezte az egyik ember a hajó fedélzetén. Kezében egy teával amit átnyújt nekem. -Én kereskedő vagyok - hazudtam. -Mivel kereskedik? -Használati tárgyakkal és különféle élelmiszerekkel. -Nem értem? Hogy került maga Koribanra? És mi az a vágás az oldalán? -Oh az csak egy kis karcolás. - feleltem nyugodt hangon - És engem átvertek és kiettek koribanra - megint hazudtam.
Megérkeztünk, szólt a pilóta. -Hol szeretnél leszállni? -Az egyik nagyváros közelében. -Rendben.
//folyt Tatuinon//
|
|
Kahl an Dhor
2. szint (12 pont)
Szabad?sz? fejvad?sz
|
Post by Kahl an Dhor on Sept 23, 2006 15:35:06 GMT 1
Nem messze a Bfassh rendszertől, egy viharvert Z-95-ös fejvadászgép lép ki a hipertérből. Vezetője, egy twi'lek nő szitkozódva matat a vezérlőpulton. -Miért pont Bespin?! El kell költöztetnem Zimet, és családját, ha szeparatisták ott fognak pattogni a műhelyben. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Ott már megvan a saját vásárlói rétege. De nem mindegy?! Akkor is elveszti őket ha ott marad. Alig tudtam eljönni onnét, visszmenni meg még nehezebb lesz.-morogja, majd egy gomb megnyomása után leadta a koordinátákat a számítógépnek, és pár pillanaton belül, a gép megint visszavált hiperűr sebességre
|
|
Wedge
4. szint (19 pont)
?rny Kalandor/Fejvad?sz Jutalompont: +2
Kalandor/Fejvad?sz
|
Post by Wedge on Sept 26, 2006 15:38:52 GMT 1
Miközben a hajóm fénysebességgel száguld, azon gondolkodom, hogy hogyan szökhettünk el ilyen "könnyen" jabbától. Akármennyit is gondolkodom rajta, végül mindig ugyanarra a következtetésre jutok. Jabba lebecsült minket, méghozzá nagyon. Csupán egyetlen őrt küldött a megölésünkre. ~Most valószínűleg fél Tatooine hallgatja a dühöngését.~ gondolom aztán eszembe jut, hogy ezentúl nem mehetek vissza Tatooinera. Nem mintha nagyon visszavágynék arra az átkozott homokdombra, de a hajóm ott maradt. Végignézek ennek a vadásznak a műszerfalán, és végignézem a fegyverzetét, de egyáltalán nem érzem jobban magam. ~Remek hajó ez...egy pilótának.~ Eszembe jutnak azok a kalandok, amiken keresztülmentem, és az, hogy hányszor mentette meg az életem az a hajó. ~Vissza kell érte mennem~ Már lassan fordítanám vissza a hajóm tattoine irányába, de eszembe jutnak jabba, és az emberei, ezért keserűséggel megtelve bár, de hátradőlök a székben, és tovább figyelem a kinti űrt. ~Fénysebességgel haladva egészen csodálatos látvány.~ Ekkor egy halk sípolás adja tudtomra, hogy hamarosan megérkezek ismeretlen uticélomhoz. Kíváncsian tekintek ki az ablakon, és a következő pillanatban a hajó kilép a hipertérből, és én megpillantom Nar Shadda nem sok jót ígérő alakját. Ekkor eszembe jut valami. ~Ezzel a hajóval nem térhetek vissza tatooine-ra, de egy másikkal igen. Egy egyszerű utasokat szállítóval...~ Lassan elmosolyodom, és elégedettség tölt el. Megragadom a botkormányt, és Nar Shadda felszíne felé fordítom a gépet.
|
|
|
Post by Vella Montari on Oct 2, 2006 14:26:46 GMT 1
*Vella elõször élvezte az elsõ hosszabb ûrutazását, igaz, kicsit szorongatja az a tudat, hogy végülis csak a hiperûrbõl való kilépéskor tudja majd meg, valóban jól számolta-e a belépõ pályát. Késõbb az út kezdett unalmassá válni, hisz Bödön nem egy jó utitárs. Õ igazából nem ere vágyik, hanem kalandokra, ismeretlen tájakra, felderitésre, rejtélyekre. De tudja, valahol el kell kezdeni. Pár hónapja még hajója sem volt, és élete összes két kilátása, hogy szerelõként dolgozik egy ûrdokkban, vagy visszamegy a szüllei farmjára földet túrni. Ehhez képest most itt van, egy teherhajó boldog tulajdonosa, és van megbizása is, amivel növelheti a vagyonát, és persze tunningolhatja majd a hajót.* *De az utazás akkor is unalmas. Végül ahhoz fordult, amihez mindig is, ha nem tudta eltölteni üres idejét, és társasága sem volt: olvasott és tanult. Közben ezerszer is átnézte a hajó és az R2-s egység programjait, beszúrt egy-egy módositást, finomitott egy-két ellenõrzési feltételen, egyszóval átszõrözött mindent, amihez hozzá tudott férni.* ~Legközelebbre gondoskodok magamnak valami szórakozásról, mert ez igy zsibbasztó nagyon.~* vonta le a következtetést fanyarul.*
|
|
|
Post by Rayel O'Connor on Oct 2, 2006 15:16:11 GMT 1
Miután a hiperûrben vagyunk oda szólok HKnak. - Nem tudom hogy mit gondolt Durge hogy csak úgy a hajón hagyhat. Nem vagyok a szolgája. Most nagyon mérges vagyok. De remélem máskor jobban járok.
|
|
|
Post by Rayel O'Connor on Oct 2, 2006 15:21:35 GMT 1
Hirtelen meghibásodnak a hiperhajtómûvek. - Hk keress egy helyett ahol leszálhatunk mert a hiperhajtómûven felmondja szolgálatot és sürgõsen meg kell javítanom. Legközelebb a Coruscant van de az a Köztársaság fennhatósága alatt van. Nem javaslom.. - Nem érdekell de ha nem szállok le most többet nem lesz kinek javasolnod. Ekkor a hajtómû sûrû füstöt okádva a valóstérbe lép és Coruscant felé zuhan.
|
|
|
Post by Micheal Knight on Oct 3, 2006 14:17:42 GMT 1
Miután beléptem a hipertébe étszólok Wedgének. Mielõtt koréliára jöttél hol voltál? És még nem is meséltél magadról.
|
|
|
Post by Micheal Knight on Oct 5, 2006 18:32:28 GMT 1
Mikor már majdnem eluntam volna a dolgot megérkeztünk a bolygóra. // Folyt köv ott.//
|
|