|
Post by Asajj Ventress on May 8, 2006 19:28:23 GMT 1
//Egyáltalán nincs veszélyben a tanítványod Dooku.// -Elnézést...gróf úr, de ne nevezzen jedinek mert ez számomra sértés. Soha életemben semmi közöm nem volt a világos oldalhoz. Amióta az eszemet tudom a sötét oldal tanításait követem. Meg nem azért jöttem hogy kivégezzen, hanem hogy a szolgálatába álljak. Nem akarom bántani a tanítványát, és nem is akarok a fiú hejébe lépni, csak az ön szolgálatába akarok állni. Sith akarok lenni. Ha ez baj, akkor végezzen velem. Az Iktotchi férfi féltérdre ereszkedik és meghunyászkodik a Sith nagyúr elõtt, de a jobb kezét kardja markolatán tartja, mert mestere szavai most sem hagyták el a fejét. -Érdekes...a tanitványom lehetsz!De elõbb állj ki 2 próbát! Elõször is!Menj el coruscantra!Coruscanton épülj be a jedi rendbe!És hozd el nekem azokat a hireket amik a jedi tanácsba hangzottak el!Ha ezt megtetted akkor keress fel engem!a következõ próbát kiadom majd.Most menj!A sötét oldal legyen veled!
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 8, 2006 20:17:21 GMT 1
-Ismét csak le szeretném szögezni nagyúr, hogy nem akarok semmilyen veszekedést a mostani tanítványa között és köztem. Csak Sith szeretnék lenni. -mondja Nassain- A jedi templomban pedig már jártam, és tudják hogy a sötét oldalt szolgálom. A beépülésem lehetetlen. Elnézést hogy már találkozásunkkor ennyi problémát hoztam, de mivel soha nem tudtam milyen a világos oldal, így muszáj volt beszélnem egy jedivel, hogy megtudjam milyen is az. De õk ellenségesen fogadtak engem, és még most sem kaptam meg a válaszokat. Kérem Dooku gróf, adjon másik próbát. Mikor befejezte mondanivalóját, ismét csak a föld felé hajtotta a tekintetét, és várta a nagyúr reakcióját a sötét jedi.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 9, 2006 20:22:56 GMT 1
//Nagyon szépen játszol // Hmmm...Érzem benned a sötét erõt.de nincs benned kitörésre váró harag.De elkezdem a kiképzésed.Ki tanitott téged?
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 9, 2006 20:51:28 GMT 1
//Kösz Dooku // -Köszönöm nagyúr, kitüntetsz azzal hogy a szárnyaid alá veszel. Már csecsemõ koromban odakerültem a mesterhez. Õ nevelt, etetett, okatott és tanított harcolni. Egy Krevaaki sötét jedi. Csak ez volt az egyetlen dolog amiért nem lehettem Sith. Mert a mester sötét jedi és nem Sith. Ezért küldött utamra, hogy Sith-é váljak. Nagyon büszke lenne rám a mester, ha tudná hogy most önnel beszélek gróf úr. -Mondja a még mindíg féltérden guggoló Nassain.
|
|
|
Post by Mendo on May 9, 2006 21:10:13 GMT 1
Értem...A tanitványom lehetsz hogyha megölöd a mestered!Akkor sith-é nevellek és hatalmas mestert faragok belõled!
//Palpatine: A multizásnál oda kéne figyelni!!!//
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 10, 2006 6:48:14 GMT 1
-Uram!- szólok belépve az automatikusan nyíló ajtón: - Te is tudod uram hogy nem lehet egyszerre két tanítványod! - És engem már elfogadtál... Szóval TE! vagy megölsz vagy nem leszel Dooku tanítványa! -szólok magabiztosan és elõhúzom a gyönyörûen kidolgozott dupla fénykardomat és felveszem a Djem-So alapállást. Közben arra gondolok hogy milyen rossz érzés az: hogy azt hittem én lesek Dooku egyetlen tanítványa. Õ maga kért fel és én elfogadtam, erre idesétál ez a kis Ikotchi és azt hiszi elveheti ezt tõlem: Hát nem nem és NEM!
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 10, 2006 13:00:53 GMT 1
Küzdjetek meg!Aki az erõsebb az marad mellettem.Aki veszt az megy küldetésekre... //Nassain az a helyzet hogy te elsõ szintû vagy mig Joe már 4.szintû meg küdhetsz vele de kevés az esélyed hogy nyersz.De ha megküzdesz vele akkor nagyon szépen dolgozd ki!És a realitás maradjon meg azért //
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 10, 2006 13:04:15 GMT 1
Nassain feláll, és Dooku mellé áll. Ránéz a rivalkodó sötét jedire. -Tudod, a kisujjamban is több tudás van mind a sötét oldallal kapcsolatba, mind pedig lézerkard vívás terén mint benned. Alapállásodból látom hogy a Djem-So a technikád, amit én könnyedén legyõzök. Megígértem a gróf úrnak hogy nem foglak bántani. De ha kell, akkor megvédem magam. Szóval döntsd el: Vagy elfogadod hogy én is Dooku növendéke leszek, vagy pedig megtámadsz, de akkor meghalsz. -Mondja a nyugodt tekintetû sötét jedi a másiknak.
//Itt a pontok nem számítanak. Legföljebb az erõknél kellenek, amibõl nekem pont a megfelelõk vannak. Lehet hogy Joe-nak nagyobb az ereje, de vívásban nincs esélye. Djem-So a Juyo-Makashi kompozíció ellen. Mondjuk láttam hogy háromfajta harcmodora van Joe-nak, de a makashit még kezdõszinten sem ismeri, csak gyakorolgatja, A Soresut ismeri valamennyire, de a Djem-So a fõ stílusa.//
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 10, 2006 14:16:02 GMT 1
Dooku-nak gonosz mosoly ül az arcára mikor látja veszekedni a két tanitványt.Aztán egyszer csak igy szól! -Nassain!Menj el az alderaan-ra!Két család közt hatalmas vita van...Menj el és öld meg mindkét családot,a Pthee családnál találsz egy sith holokront!Hozd el nekem!Senki sem állhat az utadba!Most indulj!
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 10, 2006 17:31:01 GMT 1
Nassain meghajol Dooku elõtt, és elindul a küldetésére. Közben hallja a másik növendék gyûlölettel teli szavait. Nassain ránéz, és mosolyogva válaszol. -A lézerkardok döntöttek volna. Hidd el. De semmi esélyed nem lett volna. Ezt csak a miheztartás végett. -Mondja a továbbra is mosolygó sötét jedi, és elindul a bérelt hajójához, hogy Alderaan-ra menjen, és teljesítse a küldetését. Mikor odaér a hajóhoz, továbbra is érzi a hatalmas erõt ami idevonzotta õt, de már tud uralkodni magán, és a küldetésre koncentrál. Nassain kiadja a parancsot, a hajó felemelkedik és elindul Alderaan felé.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 14:25:02 GMT 1
Mikor az Ikotchi elment Joe ismét a gróf felé fordult: - Uram egy sötét Jedinek csak egy tanítványa lehet! Ez csak egy nagyszájú ifjonc akiben a sötét oldal még csak nem is teljesült be teljesen. ha engem kitanítottál már nem szólok bele hogy kit taníts tovább de ajánlom hogy õ legyen a legutolsó a sötét Jedik közül. te is tudod hogy csak a szája volt nagy és nem az ereje. helyeslem hogy elküldted de most azt hiszi hogy lehet egyszerre két tanítványod pedig nem. csak úgy taníthatnád õt ha engem õ megölne. Az pedig a jelenlegi erejével nem lehetséges. Mondd meg neki ha visszajn hogy keressen más mestert. Ezt mint tanítványod kérem tõled. És ha nem akar elmenni akkor öld meg! Ezt pedig barátodként mondom. Most pedig: Íme ékes bizonyítékom hogy én méltó vagyok rád hogy a tanítványod legyek: - És elõvettem egy kis üvegcsét benne a sötét folyadkkal amiben együttesen több a sötét erõ mint bennem. Így folytattam: - Íme a Hssiss mérge, az egyik utolsó példányé! Ebbõl csak egy kicsi is befecskendezve valakibe, a sötét oldalra való áttérését okozza az illatõnek, továbbá ez a kulcsa több Sith kriptának is, és én neked adom uram. -mondom majd Dookunak adom az üvegcsét.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 15:25:58 GMT 1
*Egy ismeretlen tipusú hajó vágodik ki a hipertérbõl a gróf hajója mellett.A hajó tipusa teljesen ismeretlen a szenzoroknak de gyenge életjeleket érzékelnek a hajóbol.A hajó utasa a hipertérböl való kilépéskor felébredt.* -Yaga...Yuuzha...Koord... *Mondja maga elé majd szemével kitekint a kicsiny ürkapszula egyetlen ablakán.Lassan és nehezen felemeli a jobb karját majd egy gombot nyom meg.* -Yagayushan yashikan yo shue... *Mondja de nem érkezik számára érthetõ válasz...ekkor egy másik nyelven szólal meg.* -Shegite...békev jönne...súlyos sebes...rajta.... *Hallatszott erõs akcentussal az Ismert Galaxisban használt Basic nyelv.*
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 11, 2006 16:05:07 GMT 1
Mikor Dooku meglátja a Hssiss mérgét nem látszik az arcán hogy mennyire megdöbbent. Elveszi a kis fiolát és a zsebébe süllyeszti. Majd így szól a tanítványához: - Ezzel az ajándékkal nagyon boldoggá tettél. És most.....- de a komlink ami a szobában van megszólal és félbaszakítja a grófot: Uram egy ismeretlen típusú hajó léett lõtávolba de nem lehet érteni amit beszél. - Rendben köszönöm- szól a gróf a komlinkbe majd a tanítványához fordul: - Intézd el ezt a dolgot aztán gyere vissza.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 16:28:20 GMT 1
Igen mester.....- szóltam majd kimentem az ajtón.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 16:34:44 GMT 1
Egy átjárócsõ suhan ki hangtalanul a Luxus 3000 bõl és rákapcsolódik a hajóra. Két droid masírozik be a hajóba, felkapja az ismeretlent majd átszállítja a másik hajóra és szó nélkül távoznak a szobából ahol a sötét jedi tartózkodik. Az ismeretlen alig áll a lábán de még nem vesztette el az eszméletét. Figyelmen kívül hagytam azt hogy milyen állapotban van, inkább az erõt kuttatam benne. És csodák sodája: ráleltem. Igaz hogy nem volt még kifejlesztve benne de erõérzékeny volt. Íg szóltam a jövevényhez: - Ki vagy te idegen? -és mikor ismeretlen nyelven szólal meg igy szólok a karomra csatolt Komlinkbe: - Hozzanak egy fordítógépet! néhány perc múlva egy droid behozza a kis szerkezetet amit odadobok az ismeretlen elé. Úgy látszik érti a dolgot mert felkapja és elkezd beszélni:
|
|