|
Post by kalel on May 11, 2006 16:42:06 GMT 1
*Elöször furcsán bámul a számára idegen lényre de aztán veszi az adást és megfogja a szerkentyût...a lábai alig birják már el hisz abból is folyik a vér és több helyen zuzódások vannak.Amikor megszólal a forditó gépnek sokáig kell keresnie mire felismeri a dialektust.Miután a Yaganshi mondott néhány szót a saját nyelvén majd összeesetett a gép ezután elkezdett forditani.* A...nevem...Senzu...Koord...a....Yuuzhan...Vongok...elöl...menekültem....el...a...Yuuzhan...Vongok...kipusztitották...a...népemet...én...vagyok...az...utolsó....a...fajomból...én...egy...Yaganshi...vagyok...a...Yagan...bolygóról... *Hallatszott a forditás.*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 17:06:27 GMT 1
- Rendben van Senzu Koord! meggyógyítalak és megtanítalak az erõ használatára, cserébe pedig te leszel a testõröm. A HÛSÉGES testõröm, mert ha nem leszel hûséges akkor: - szól Joe és a Yaganshi egy pillanatra elképesztõ fájdalmat érez a fejében, de aztán elmúlik..... - az erõ csodákra képes és megtudom hogyha áskálódsz ellenem! Ebben a pillanatban a lény elájult. Egy ágyban ébredt fel, olyan erõsen mint amilyennek még nem érezte magát soha a sebeinek nyoma sincs és a sötét jedi ott áll felette, vörös szemeit rászegezve.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 17:12:37 GMT 1
*Tekintette meglepõdést és ilyetséget tükröz...emlékszik valamire ami az elmult idõben történt vele és a Sötét Jedire is...erõs akcentussal szólal meg a közös nyelven.* -Kie vegy idgen?Kszöm segitet...mie történ velem? *Felhajol és látja hogy nyoma sincs sérüléseinek.Csupán törött páncélja emlékeztet arra hogy nem olyan rég még súlyos sérülései voltak.Mikor megvesziti izmait olyan erõt érez magában mint amilyet még sose.* -Koord...sose...ily...erõ...
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 17:20:41 GMT 1
- Igen még sohasem voltál ilyen erõs. De most el kell kezdenem tanítanom téged arra amit én úgy hívok: Erõ. - Te pedig cserébe segítesz megvédeni magam. - Ha jól viseled magad akkor jutalmat kapsz, de ha valami ostobaságot csinálsz -Joe nak itt fenyegtõen megvillan a szeme- nos akkor neked nem túl kellemes élményben lesz részed érted?- a Yaganashi szaporán bólogat- Jó most gyere velem!- szóltam és bevezettem egy üres szobába.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 17:27:04 GMT 1
*Más lehetõséget nem találván követte az idegent.* -Hajóm lenni bent ép páncél,érzékelõ,fegyver...használni én azt...ez a páncél ripity...tör. *Mondta majd a pánéljára mutatott miközben bementek a szobába.*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 17:30:49 GMT 1
- Azzal most ne foglalkozz! Most tanulnunk kell érted? jó. Nos benned megvan arra a képesség hogy használd az én fegyveremet. megmutatom, figyelj! - szóltam majd oda sem nézve könnyedén a levegõbe emeltem egy repulzor széket majd a falhoz vágtam mire az ripityára tört. - most te jössz! -szóltam és elõvettem egy kisebb fémkockát. - Öszpontosíts arra hogy felemeld! de ne a kezeddel! ha megtanulod olyan lesz mintha a kezedet mozgatnád! - Koncentrálj!
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 17:37:16 GMT 1
*A Yaganshi értetlenül bámul a férfira.* -Mi lenni koncentráció?Mi e...trükk? *Szemeivel a kockára majd a férfi arcára néz felváltva.Még sosem tapasztalt ilyet.Továbbra is értetlenül bámult a férfira.*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 18:03:51 GMT 1
- Minden porcikád akarja azt hogy a kocka felemelkedjen érted? - akard hogy lebegjen! Akard és sikerülni fog! Koncentrálj vagyis ne figyelj másra.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 18:05:45 GMT 1
*Kiváncsi szemmel bámul a Sötét Jedire.* -Jó...akrom... *Mondja majd becsukja a szemét.Rendes esetben befeszitené az izmait és ugy probálna koncentrálni demost érezte hogy nem ezt kell.Meg probálta kiüriteni a tudatát és csak a kockára koncentrálni.*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 18:18:15 GMT 1
láttam rajta hogy koncentrál és azt is láttam hogy jó úton jár, de a céltól még messze volt, nagyon messze. A kocka meg sem mozdult. De láttam hogy koncentrál. Még csináltuk ezt fél órán át de nem történt semmi. Aztán behívtam egy droidot hogy verekedjen meg a lénnyel.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 18:22:58 GMT 1
*Dühösen nézett a kockára és a Sötét Jedire.Nem értette mire volt jó ez az egész badarság.Amikor észrevette hogy a Sötét Jedi behivott egy droidot meglepõdött.* -Mit csinál én fémhalmaz? *Kérdezte egy szúros tekintet társoságában.*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 18:24:59 GMT 1
- Te most szépen elpusztítod a fémhalmazt. És én végignézem. Ha legyõzöd akkor biztos hogy a testõröm leszel. Ha meg nem.... Akkor azt majd elmondom.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 18:33:13 GMT 1
*Egy ideig szúros szemmel néz a Sötét Jedire majd arcán gúnyos mosoly jelenik meg majd nevetni kezd.Ez után szembe fordul a droiddal.Egy ideig keresztbe font kézzel nézett a droidra majd leresztette kezeit.Két lépést tett elõre.* -Fénhalmaz...kampec... *Mondta majd egy gyors mozdulattal felemelte a jobb lábát és a droid feje felé rugott vele...*
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 11, 2006 18:36:14 GMT 1
Ilyen lénynel még nem találkoztál. A lábad nem fáj, de nagy kárt sem tett a droidban. Azonnal odamegy hozzád és állóbirkózásba kezdtek. te ellököd õt de azonnal visszamegy és borzalmas fémöklét kezdi használni ellened.
|
|
|
Post by kalel on May 11, 2006 18:39:36 GMT 1
*Kicsit meglepõdött a droid erején de tudatában volt annak hogy a fémhalmaz jóval gyengébb nála.Elkapta a droid öklét majd fizikai erejét használva megprobálta felemelni a droidot és a falhoz csapni azt.* -Yaga!!! *Orditotta a müvelet közben.*
|
|