|
Post by Joe Rannen on May 12, 2006 17:52:30 GMT 1
- mondjuk Tokrin Seafire. Ezek jók. Köszönnyük nagyuram! -szólt Joe és az Ikotchival együtt elmentek a párbajterembe. Ott Joe kinyitotta a lézerkardját az egyik oldalon és a Makashi 2. variációjú oldalvágással próbálkozott. (egy vágás jobbra fel aztán le és végül egy szúrás a bal oldalra és mindezt nagyon gyorsan.)
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 12, 2006 17:59:34 GMT 1
Nassain finom mozdulatokkal hárítja a támadásokat, majd indít egy támadást úgy, hogy oldalra pörög és egy kaszáló mozdulattal csap Joe dereka felé. Közben Nassain arca folytonos nyugalmat sugall, semmi gonosz kitörés nincs a felszínen.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 12, 2006 18:04:07 GMT 1
A vágást Joe kivédi majd indít egy támadást a Makashi 1. variációjú oldalvágással. (egy fordulatból vágás utána alulról szúrás és végül a kard keresztberakása a hát elõtt.)
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 12, 2006 18:07:41 GMT 1
Nassain a makashi apró hárításaival védi le a támadásokat, igaz az utolsó elõtti csapás majdnem betalál neki, de kivédte. Ezek után a makashi technika apró szúrásaival, vágásaival sorozza meg a másik sötét jedit.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 12, 2006 18:33:28 GMT 1
Az apró szúrások elõl mindig elhajolok vagy átugrom, majd elkezdem a Makashi 9. variációjú vágást és majdnem sikerül de végül velezavarodom és kénytelen vagyok közben átmenni a Shien 5. variációjú vágásba. ( Makashi 9. variációjú vágás: (csak mester szinten lehet tökéletesen) Egy vágás a jobb csípû felé de a védés után azonnal húzzuk vissza a kardot és forduljnk meg hogy háttal legyünk az ellenfélnek ezután a hátunk elõtt (aljánál) tartva védjük a támadást a csípõnk felé. Eztán jobbra fele lendítve a nyakara célozzunk a ráfordulásból.
(Shien 5 variációjú vágás: egy vágás alulról aztán egy újabb a fejünk fölött átvíve a lézerkardot, Ha a lézerkardok összeakadak forduljunk körbe a kardunk körül és onnan vágjunk a csípõ jobb oldalára. de a shien vágás kicsit félldalas lesz és így könnyû kivédeni. )
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 12, 2006 19:34:00 GMT 1
Az Iktotchi, Makashi technikával hárítja a támadásokat, majd átvált a Juyo és Makashi durva kombinációjára. Hatalmas vágásokat és szúrásokat indít meg Nassain Joe felé, közben néha elugrik balra, jobbra. Viszont minden egyes hatalmas csapást egy apró, Makashi szúrás-vágás vált fel. A kardot is Makashi stílusban, egy kézben fogja a sötét jedi, így támad a másik sötét harcosra.
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 12, 2006 19:45:42 GMT 1
Joe gyorsít egy kicsit a tempón, majd elkezdi szúrásokkal bombázni az ellenfelét, amely egyre nagyobb szabd felületet hagy, majd egyszer csak szétválasztja a lézerkardját kettõvé. És az Ikotchinak még meglepõdni sincs ideje máris beveti a Sorevét. Vagyis elkezdte a a két fénykardot maga körül röptetni. Az Ikotchi egy idejig eményen véd de a egyik elkerüli a figyelmét de a kard hirteen megáll mielõtt megsebezné. A kard a levegõben összeáll majd Joe kezébe repül. - Bocsáss meg- szól a sötét Jedi. - Csaltam, de ezt ki akartam próbálni. - hagyjuk abba és döntetlen. Bocs de most túl nagy bennem a sötét erõ, mg a végén elveszteném a fejem és esetleg kárt ennék vagy magamban, vagy benned.
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 12, 2006 19:56:56 GMT 1
-Jólvan, ahogy gondolod. -Mondja Nassain, és elteszi a lézerkardját. Meghajol edzés után Joe felé. -Remélem hamar megérkeznek azok a hamis levelek, mert jó lenne már indulnunk. -Mondja Joe-nak Nassain.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 12, 2006 20:01:39 GMT 1
Dooku belép a 2 tanitvány szobájába és igy szól: -tanitványaim...itt vannak//ezek a szarok ;D//az útleveleitek!Jó utat!A sötét oldal legyen veletek!
|
|
|
Post by Joe Rannen on May 12, 2006 20:04:06 GMT 1
- Köszönük! Szólunk egyszerre majd miután Dooku kimegy így szólt Joe: - Na jó remélem hogy mûködni fog ez a hamis személyazonosság. Az arcom csak azután lett ilyen //király // miután eljöttem így nem ismerhetnek fel. Na menjünk! - mondja majd elmegy és beszáll a kétszeméyes hajóba. Pár perc múlva már a hiprûrben vannak.
|
|
|
Post by Nassain Morden on May 12, 2006 20:07:46 GMT 1
Nassain átveszi a papírokat, majd megnézi és mindent rendben talál. Minden ugyan az, csak a neve ezen Bedasken Dron, és egy jómódú kereskedõnek van beállítva, akinek Alderaan-on van egy lakása, és van ott egy saját boltja. -Köszönöm gróf úr, tökéletesek a papírok. -mondja az iktotchi sötét jedi- Viszont mi akkor most mennénk gróf úr ha nem bánja. Miután végeztünk a dolgunkal újra jelentkezni fogunk. Azzal Nassain és Joe elindulnak a kétszemélyes ûrhajóhoz, beszállnak és elindulnak Coruscant felé.
|
|
|
Post by Shinjin Jahnsen on May 20, 2006 12:22:25 GMT 1
Vadászgépemmel meglátok egy hatalmas hajót,melyrõl erõsen árad a Sötét Oldal.Amikor megközelítem a hangárt,hangokat hallok az adóvevõmön. -Ki maga?Mit keres errefelé? -A nevem Shinjin Jahnsen.Sötét Jedi vagyok.-valami susmogást hallok. -Maradjon ahol van!Vonónyalábbal behúzzuk!-azzal elkezdenek húzni engem a hangárba.Mikor behúznak,kiszállok a hajóból,és pár droid elém jön.-Kérem jöjjön velünk!Dooku gróf elé kisérjük.-bólintok,majd elvezetnek engem.Egy liftbe szálunk be,és fölvisznek a parancsnoki szobába.Kinyitják az ajtót,és ott áll a gróf,majd megfordul. -Gróf úr,itt van egy Sötét Jedi.A neve Shinjin Jahnsen.-mondja az egyik droid.A gróf rám néz,én is rá.
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 23, 2006 16:01:32 GMT 1
Mért jöttél ide?A tanitványom nem lehetsz már!Már kettõ van!Ugyhogy semmi keresnivalód itt!
|
|
|
Post by Shinjin Jahnsen on May 28, 2006 15:06:00 GMT 1
Keményen a gróf úr szemébe nézek. -Szeretném megtudni,ki ölte meg a mesteremet, Dregon Jhent-et.-kérdeztem a grófot.-Meg kell tudnom,ki végzett vele!Meg kell ölnöm azt a rohadt kis Jedit!-mondom teljes dühbõl.-Tud segíteni nekem ebben,gróf úr?-kérdezem méltóságteljesebb hangon.
//Kay DeReef volt az.Van egy kaland terve,ezért kérlek mond az õ nevét!//
|
|
|
Post by Asajj Ventress on May 28, 2006 15:51:16 GMT 1
A mesteredet megölték és te bosszút akarsz állni...igazi sith vonás.A mesteredet Kay DeReef ölte meg.És most menj...Coruscanton találod õt.Ekkor Dooku gróf megfordult és a hálószobájábs ment.
|
|