|
Post by Xid Ferann on Apr 18, 2006 16:25:23 GMT 1
Hosszas Gondolkodás után megszólalok: -elfogadom. Azzal kikísérnek az õrök a hajómhoz
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 18, 2006 16:32:49 GMT 1
- Várjon kérem! - szólal meg a titkárnõ. Új személyazonosítót kap, használja ezt mindig:
NÉV: JOK JOMER SZÜLÕBOLYGÓ: ONDERON KOR: 27 FOGLALKOZÁS: RÉGISÉGKERESKEDÕ
- Menken Geonosisra és keressgéljen a csata helyszínén!
|
|
|
Post by Jack Narweld on May 4, 2006 17:11:30 GMT 1
Jack Narweld belép a főkancellári szobának az előterébe és a titkárnőhőz szól: - Kérem engedjen be. Fontos ügyben keressem a főkancellárt. Majd a titkárnő ránéz...
|
|
|
Post by Palpatine on May 4, 2006 17:45:52 GMT 1
- Sajnálom de a fõkancellár jelenleg nem tartózkodik a bolygón. Ha mindenképp találkozni a kell vele kérem töltse ki ezt a kérdõívet. Majd elõvesz a titkárnõ egy nagy darab adattáblát.
//Írj egy választ, hogy kitöltöd e vagy nem az adatlapnál a kérdéseket én rakom fel.//
|
|
|
Post by Jack Narweld on May 6, 2006 6:17:40 GMT 1
- Bocsánat de ismerem az ittení protkolt és nekem még sok dolgom van- mentegetőzik a szenátor.- Nekem nagyon kell sietnem.
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 11:03:49 GMT 1
Az ûrlapon a következõ szerepel:
NÉV: KOR: SZÜLÕBOLYGÓ: CSALÁDI ÁLLAPOT: AZONOSÍTÓSZÁM:
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on May 7, 2006 11:40:05 GMT 1
Az örök bkísérnek minket a Fökancellár irodájába,ahol személyesen Palpatine figyel minket.Meghajolunk. -Fökancellár úr,a neven Rondar Sandraider a Jedi-Tanács nemrég kinevezett tagja.Itt van Kay DeReef.Tisztázni jött magát az elene felhozott vádak alól.-azzal leülünk a dolgozóasztalhoz.
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 12:11:49 GMT 1
- És a bûnös meggyónja bûneit. Jó munka volt Sandraider mester, Ön az én hõsöm. Kérem legyen itt míg Kay DeReef elmeséli nekem bûneit.
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 12:21:55 GMT 1
Kay feláll, majd belekez mondókájába: -Minden tiszteletem az öné főkancellár, de előre is közlöm, hogy a Republica 500-ban elkövetett merényletet nem én terveltem ki, hanem éppen megakadályozni készültem. Bár ennek ellentmond az a tény ahogy a már emített épületbe jutottam, de mint szakadár jedi nem kockáztathattam, hogy elfogjanak. A merényletet azonban nem sikerült teljes mértékben megelőznöm, mivel csak az utolsó pillanatban tudtam, meg, hogy ön a célpont, a bombáról pedig egyáltalán nem is tudtam. Az aki az infót adta csak azt árulta el, hogy Cero Hart a kalóz a tőle lopott droidokkal akar megölni egy neves politikust. A kalózt és a droidokat sikerült ártalmatlanná tennem két másik jedi segítségével. Az egyikük, Rondar itt ül.
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 12:31:04 GMT 1
- Nagyon szép kis mese, lássuk a bizonyítékokat!
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on May 7, 2006 12:32:19 GMT 1
Bólintok. -Így igaz fökancellár úr.A riporter,ki meg akarta interjuvolni magát,volt az igazi merénylö.azok a droidok,miket legyözünk,valószínüleg önt akarták eltenni láb alól,ha a bomba nem sikerült volna..De mivel nem sikerült,menekülni próbált,és ekkor Kay megállította,majd végzett vele.A bombát valószínüleg már az interjú elött elhelyezhették oda.Állítólag ez a riporter valami kalóz volt,Kay szerint.-azzal a fökancellárra nézek.
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 12:38:41 GMT 1
-A bizonyítás nem lesz egyszerű, de kétségtelenül áll pár dolog az én oldalamon is. Megtudtam, hogy az állítólagos riporter testét csupán a nála található igazolvány alapján azonosították. Vegyi elemzésre volna szükség, hogy bizonyítani lehessen, hogy a hulla Cero Hart valójában. Továbbá nem furcsállota, hogy egymás után egy másik riporter szeretne önnel ugyan azzal a témával riportot készíteni. Valamint ha van biztonsági felvétel, főleg ha hang is van hozzá, akkor világosan kivehető az a pillanat, amikor lelepeztem a kalózt. Továbbá a robotok viselkedése. Ahelyett, hogy a biztonságiak oldalára áltak volna szépen halomra ölték azokat. Jelenleg több bizinyíték nem jut eszembe. Viszonyt Rondar szemtanú, így igazolhatja az állításaim egy részének valósságát.
|
|
|
Post by Palpatine on May 7, 2006 12:40:30 GMT 1
- Ez esetben dicséret jár Önökért, hogy megvédelmezték a kancellárt. Bocsánatot kérek, hogy kételkedtem magukban. Rondar Sandraider köszönöm a munkáját Ön távozhat. Kay DeReef az ön pedig visszaóhajt e térni a jedikhez?
|
|
|
Post by Rondar Sandraider on May 7, 2006 12:42:17 GMT 1
Mélyen Kay szemébe nézek,és az Erö segítségével gondolatokat közlök vele. -Kay,kérlek gyere vissza!Szüksége van rád a Rendnek...és nekem is.-füzöm hozzá.
|
|
|
Post by Kane DeReef on May 7, 2006 12:46:03 GMT 1
-A jedi templomból jövök éppen. Ők már visszafogadtak. Szükségük van minden használható kézre. Én pedig beláttam, hogy ebben a háborúban nem maradhatok független és meg kell védenem a Köztársaság érdekeit. De ha enged egy megjegyzést Főkancelleár. Sötét energiát éreztem a közelben. Ez arra utalhat, hogy az a Sith akiről Dooku gróf említést tett itt járhatott a közelben. Nem szeretném megijeszteni, de fennálhat a lehetőség, hogy újabb merénylet készül ön ellen.
//Kéne az Ilum bolygó//
|
|