|
Post by Palpatine on Oct 8, 2006 7:43:07 GMT 1
A kancellár bólint egyet. Egy kis idõre elgondolkozik, de csak egy rövid másodpercre majd megszólal: - Igen, emlékszem Lama Su miniszterrel folytott beszélgetésünkre. A miniszter szeretné bolygóját még biztonságba helyezni, fõleg most ezekben a szörnyû idõkben. A miniszter a szenátusban passzív résztvevõnek szeretné látni Kaminót. Nem szeretné, ha Ön túlzottan képviselné a szülõföldjét, holmi veszélyes akciókban. Ezért megkérem tisztelt Lai szenátor, hogy legyen óvatos a szenátusban. Néha még én is elképedek, hogy egyes szenátorok mit meg nem engednek maguknak. Fõleg mikor megpróbálják megszakítani egy másik szenátor beszédét...
|
|
Ermo Lai
2. szint (12 pont)
Kamino szen?tora
|
Post by Ermo Lai on Oct 8, 2006 9:09:33 GMT 1
Kicsit elgondolkodik a Kancellár szavain. - Attól tartok Palpatine Kancellár úr, hogy kissé félreértettük egymást... Arcára szolid mosoly ül ki. - Persze az óvatossággal igazat kell adnom önnek, de nem hinném, hogy Lama Su miniszterelnök úr valami báb szerepét szánta volna nekem... ismereteim szerint, mint szenátor, kaphatok valamiféle megbízást öntől... akár egy szenátusi bizottság tagjaként... A hangja kedves és nyugodt. Kitűnik belőle, hogy nem utasjtja, vagy kész tények elé állítja a Kancellárt, csupán ajánlatot tesz neki, feltevésekkel indít. - Mint hozzáértő... Itt újra elmosolyodik. - ... akár a klónokkal kapcsolatos kormányzati intézkedésekben is szívesen kivenném részem... végül is, lássuk be... valamilyen szinten jobban kötődöm ezekhez a katonákhoz, mint holmi fűvel benőtt bolygó mindennapi életéhez... egyszóval, legyen haszna ittlétemnek... Ujjait ennél a részen összekulcsolja, s kissé előrehajol. - Biztosíthatom a Kancellár urat teljes mértékű lojalitásomról... én azért érkeztem, hogy otthonom és a Köztársaság közt élénk... dinamikus... kapcsolatot ápoljak... és ebben szerintem egyet is értünk... vérátömlesztésként hatott a klónkatonák bevetése a szakadárok ellen... Beszéde végeztével hátradől és higgadtan várja a Kancellár úr válaszát.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 8, 2006 16:59:56 GMT 1
A kancellár nem érti, hogy mire akarsz kijutni. A burkolt vagy inkább zavarodott mondatokat általában nem veszi figyelembe. Nem szereti ha mások is játszanak az õ módszereivel, lapjaival. - Amint szeretnénk Önnel megosztani szenátor úr valamilyen dolgot a klónokkal kapcsolatban az meg is lesz Önnel osztva szenátor úr. A kancellár elõvesz egy kis mappát, amin Ermo Lai név szerepel elkezdi lapozgatni a szenátor elõtt, hogy lássa mekkora tekintélye van Palpatinenak. - Ha utoljára akar még valamit kérdezni szenátor azt kérem most kérdezze. Ha nincs, akkor találkozunk a következõ ülésen!
//Ha már nincs több kérdésed távozhatsz, és kedzheted Assajj kalandját! //
|
|
Ermo Lai
2. szint (12 pont)
Kamino szen?tora
|
Post by Ermo Lai on Oct 8, 2006 18:18:23 GMT 1
Egy hangyányit elkomordik arca. - Reméltem, hogy ennél több hasznomat veszi majd a Köztársaság, de badarság lenne önnel vitatkozni Kancellár úr, hisz ki tudná jobban a folyó ügyeket intézni mint ön... Feláll, majd még hozzáteszi. - Örültem a szerencsének Palapatine kancellár úr... remélem, azért még valaha hasznomat veszi... és nem csak egy nyomógombos szavazás révén... Azzal megfordul és választ nem várva kivonul a helyiségből. Mire kiér, hirtelen támadt rossz kedve már el is szállt, végül is nem számított újoncként valaminő hatalomra. Csupán kis odafigyelést igényelt, mind jómaga, mind otthona számára.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Dec 31, 2006 12:23:03 GMT 1
A kancellár irodájának előterébe Cody parancsnok érkezik meg. Éppen küldetésről jön. Kicsit koszos a páncélja és fel van fegyverezve. Miss Rooster-hez megy és leteszi Dc-15-ösét az asztalra. Aztán leveszi sisakját mielőtt beszélni kezd: -Cody parancsnok vagyok. A kancellár hívatott fontos ügyben. -jelenti ki katonásan a titkárnőnek.
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jan 7, 2007 9:51:07 GMT 1
A titkárnő egy kis ideig matat a számítógépében, majd megszólal: -Rendben, a kancellár úr fogadja Önt. Kérem, fáradjon be.-mondja a titkárnő.
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Jan 7, 2007 10:09:38 GMT 1
A parancsnok bólint madj páncélját megigazítja. Egyik kezében sisakja van a másik kezével lazán felveszi a karabélyát az asztalról majd bemegy a kancellárhoz. Az irodába belépve megáll az ajtónál és vigyázba vágja magát. -Uram! Cody parancsnok szolgálatra jelentkezik!
|
|
|
Post by Obi-Wan Kenobi on Jan 7, 2007 14:38:15 GMT 1
Palpatine feléd fordulszavaidra, majd a maga módján elmosolyodik: -ÁÁ Cody parancsnok! Nos gondolom már furdalja a kíváncsiság miért hívattam ide. Ön külöösen kiemelkedően végzi munkáját a klónok közül. A köztársaság ép ezért egy különleges feladatot bíz Önre és még más pár emberre, mely nagyon fontos. A részleteket Obi-Wan Kenobi mester meséli el, nekem sajnos mennm kell a szenátus ülésére..-Palpatine főkancellár azzal kimegy a teremből és egy pillanatig egyedül maradsz..
A főkancellár irodája előtt a titkárnőre pillantok, aki int, hogy menjek be. Belépek a terembe, Palpatine főkancellár pedig épp elhagyja azt. Út köben odaszól, hogy Cody parancsnok már itt van és a részleteket el kéne mondanom neki. Beljebb megyek, majd megpillantom a parancsnokot. -Cody parancsnok!-szólok oda, mire ő megfordul.-Gondolom Palpatine főkancellár úr már nagyjából ecsetelte, miért hívtuk ide... A küldetés viszonylag egyszerűen hanzik: a köztársaságnak készült egy fegyver, mely az Endoron lett felállítva. A kutatócsapat pár napja hirtelen lecserélődött. Ez nem is vlt nagy ond,hisz a ervrajzok és a fegyver is meg volt, de a működéséhez szükséges energiaforrás nincs meg. A feladat, hogy megkeresék az energiaforrást, amivel működtetni lehet...
|
|
|
Post by Cody parancsnok on Jan 7, 2007 16:23:43 GMT 1
Cody csendben végig hallgatja a jedi tábornokot, közben egy kicsit lazábbra veszi a test tartását a feszes vigyázállásból enyhe terbeszbe vállt át. -Értem uram! Azonnal riadóztatok pár embert és indulhatunk. Uram egye ön is velük tart a küldetésre?
|
|