|
Post by Palpatine on Mar 24, 2006 20:33:14 GMT 1
Éppen itt ültem és a reggelimet ettem, ami egy új találmány szalonnás ízû rágó, folyékony kenyérrel. Nem a legeslegjobb, de most a Geonosisi csata után képtelen vagyok levezetni a feszültségemet. Elolvasom az újságot, a szokásos dolgok: túl sok kalózkodás, veszélyes fejvadászok és persze címlapon: Hová lett Dooku gróf?~Én erre tudom a választ, nagy bajban van. ~ Majd felkapom az újságot a kevésbé tápláló vacsora után és elindulok a titkáromhoz. - Jó reggelt Miss Rooster. - Jó reggelt kancellár, hogy aludt az éjjel? - Rosszul, aggasztóak a hírek a kibontakozó háborúról és még mindig nem találjuk Dooku grófot . // ;D// Kérem kisasszony írjon a szenátoroknak, hogy holnap délután 2-tõl ülést tartunk, és a Köztársaság ellen fellépõ problémákról lesz szó. - Renden fõkancellár úr. Majd elindulok a hálókörletembe, ahol gubbasztással töltöm a nap további részét és persze ötleteket találok ki a *Köztársaság megmentéséért*.
|
|
|
Post by Mace Windu on Mar 27, 2006 9:29:29 GMT 1
Mace Windu bemegy a fõkancelár szobájába és egybõl nekí ront: - Fõkancellár uram. Azt modnják hogy a szenátus ülésén ellenezte a Jedi-k tábornokságát. Õn is tudja hogy a Köztársaságban jellen állás szerint csak a Jedi-k tölthetik be ezt a posztot.
|
|
|
Post by Palpatine on Mar 27, 2006 9:33:40 GMT 1
- De a jedik nem képesek egy ilyen feladat betöltésére ha jól tudom, hisz Önök nem katonák, hanem a béke õrei!
|
|
|
Post by Mace Windu on Mar 27, 2006 11:58:54 GMT 1
- Azok vagyunk, de mondjon bárkit aki be tudná teljesitení a feladatot! Talán csempészek vagy fejvadászok vagy mennyenek fejetlenül a halálba a katonák?
|
|
|
Post by Palpatine on Mar 27, 2006 13:48:53 GMT 1
- A szenátus majd eldönti, hogy küldjünk e jediket a harcba, bár szerintem nagy esély van rá, hogy Önök vezetik, majd a klónseregeket a szeretett Köztársaságunk megvédésére. És Windu mester... kérem ne rontson be többé hivatlanul az irodámba.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 6, 2006 18:59:53 GMT 1
Váratlanul megszólal a szobába szerelt kommunikátor. Az egyik őr hangját lehet felismerni benne: -Főkancellár úr, salynálom, hogy meg kell zavarnom az elfoglaltságában, de egy üzenete érkezett. Azt a parancsot kaptam, hogy az üzenetet csakis az ön személyének adhatom átt. A levelet már ellnőriztük, nem tartalmaz semilyen egészségre káros anyagot. -Teszi meg jelentését az őr
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 8, 2006 19:12:49 GMT 1
Miss Rooster kapja meg az üzenetet az õrtöl. - Sajnálom de a kancellár jelenleg nem elérhetõ, mit tartalmaz az üzenet?
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 8, 2006 19:26:11 GMT 1
-Csak annyi, hogy Johnny Sekel egy holoriporter szeretné egy exluzív beszélgetésre meghívni a Főkancellárurat. Az írja a helyszínt már berendezte a Republica 500 hotel 1631-es lakosztályában. A beszélgetés témája az új kalózellenes törvény lenne. -Mondja a az őr - Ja és még valami, ezt észre se vettem. Az utóiratban arra kéri még, hogy még ma ejtse meg a látogatást. Ennyi.
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 9, 2006 13:00:48 GMT 1
- Megmondom a Palpatine kancellárnak, de fokozott biztonsági erõkkel kell mennie.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Apr 9, 2006 19:10:21 GMT 1
- Természetesen. Személyesen intézkedem az alakulat felállításáról. -Mondja az őr -két perc és késszenlétben álnak. Azzal felveszi a kapcsolatot az őrgárdával és a szoba elé rendel egy tucat testőrt és késszenlétbe helyezik egy járművet is, hogy minden pillanatban készen álljanak az indulásra.
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 10, 2006 16:53:58 GMT 1
- Rendben a kancellár 12 óra múlva készenáll a riportra. Majd Miss Rooster kikapcsolja a holovetítõt.
Palpatine kancellár csak este 6 fele érkezett az irodájába, mert egy hatalmas parkot kellett megnyitnia egy közlekedési dugókkal zsúfolt helyen. - Jó estét kancellár. - mondja Miss Rooster. - Jó estét Rooster kisasszony, milyen üzeneteket kaptam ma? - Egy Johnny Sekel nevû riporter szeretne önnel egy interjút a Republica 500 hotelben. - De hát az már egy lepukkant hely, fel kéne újjítani, csak testõrgárdával fogadom el az interjút. - Ebben már intézkedtem. - közbevág a titkárnõ.
Palpatine kancellár visszavonult, majd reggel elindult a szenátusi parkolóba.
|
|
|
Post by Xid Ferann on Apr 18, 2006 15:53:47 GMT 1
Pár Biztonságiõr kíséretében Farenn lép be. Az õrök kivonultak az irodából. Odamegy a titkárnõhöz és mondja: - Beszélhetek Palpatine kancellárral?
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 18, 2006 15:57:29 GMT 1
- A kancellárral nem olyan könnyû beszélni, fõleg most, mert ülésezik, milyen ügyben jött és mi a becses neve?
|
|
|
Post by Xid Ferann on Apr 18, 2006 16:04:55 GMT 1
-Xid Ferann vagyok. Gondolom a kinézetemrõl tudja, hogy mi vagyok. Nem tudom, magának elmondhatom-e,-ekkor odahajolok a titkárnõhöz és a fülébe súgom, halkan, nehogy vki más meghalja:-kémkedni jöttem. a kancellár azt mondta, lenne egy megbízása számomra.
|
|
|
Post by Palpatine on Apr 18, 2006 16:18:16 GMT 1
- Ó, hát igen. A kancellár jelenleg nem ér rá, de kiutalt nekem egy kis üzenetet a jeletnkezõknek, amiben a következõ feladatokat kell teljesítenie:
GEONOSISON MÉG MARADTAK SZEPARATISTA ELLENÁLLÓK AKIK JEDI FÉNYKARDOKAT LOPNAK A HULLÁKTÓL ÉS ÁLLÍTÓLAG ELADJÁK ÕKET A FEKETE-PIACON, LEHET, HOGY INTERKONTINENTÁLIS BÛNSZERVEZETTEL ÁLLUNK SZEMBEN. MENJEN GEONOSISRA ÉS SZEREZZEN INFORMÁCIÓT A BÛNSZERVEZETRÕL. NE ÖLJE MEG ÕKET, MERT A LEBUKÁS VESZÉLYE FENYEGETHETI ÖNT.
Ez áll az üzenetben. Mit szól hozzá?
|
|