|
Post by Kane DeReef on Jun 9, 2006 16:28:11 GMT 1
*Vajon milyen küldetést kap majd Palpatine-tól* ez jár a fejében, miközben befordul a folyosóra. Már messziről látja Miss Rooster alakját. *Ez sose megy haza* fut átt a gondolat az agyán -Üdv -köszön a titkárnőnek. Mennyire elfoglalt jelen pillanatban a Főkancellár?
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 9, 2006 16:51:49 GMT 1
- Hát a kancellárhoz az elõbb jött be Obi Wan Kenobi mester, de befáradhat, - majd ránéz Ledo Risrayre - sajnálom Ledo, de úgytûnik a kancellár most nagyon elfoglalt. Kérem várjon addig.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 9, 2006 17:32:13 GMT 1
Kay belép Palpatine szobájába. -Jó napot főkancellár. Bár késve is, de mint ígértem visszatértem. Az az ügy Korélián túlságonan elhúzódott. Ráadásul mesterré neveztek ki és még eg padawant is rámsóztak. Remélem még aktuális az az ügy amit rám akart bízni.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 9, 2006 19:23:57 GMT 1
A sötét szobába egy ismerõs ember lép be. Kay DeReef az a mirakula jedi. Itt az ideje kipuhítani a gyengéit és az erõsségeit eltüntetni. A kancellár egy erõltetett köhögést hajt végre, majd üdvözli a jedit az irodájában. - Sajnos az ügy már nem aktuális, amire én gondoltam de van még számtalan más is helyette. - majd az asztalán lévõ iratokat kezdi rendbe rakni. - Kérem üljön le ifjú jedi mester.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 9, 2006 21:08:37 GMT 1
-Köszönöm Főkancellár, de inkább álnék. Miben lehetek a Köztársaság szolgálatára. -kérdi Kay. *Igazából most nem örülne egy nehéz küldetésnek. Oda akar figyelni padawanjára, hogy mielőtt még komolyra fordulna a helyzet felkészíthesse. Azonban bármily nehéz küldetésre küldik ő elválalja, hiszen ez a dolga. Legfeljebb..., de kár is erről gondolkodni*
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 10, 2006 7:15:24 GMT 1
- Nos a Vivendo szektor közelében szenzoraink egy szeparatista jelzésû bányáshajót érzékeltek. Nagyon különösnek tartom, az is lehet, hogy egy csatahajó. Lehet, hogy a hajón tartózkodik Dooku gróf és talán Lamar Kae. Önt kérném meg Kay mester, hogy utazzon el oda egy kíséret segítségével és próbálja meg elfoglalni azt a hajót. Minél hamarabb el kell kapnunk Dookut. Magával jön Michelle Solen õrmester is Önnel fog tartani. Vigyázzon a bájaira, kevés férfi tudott neki nemet mondani. A többi csapattársát Ön választja ki, remélhetõleg kevesen legyenek, mert sikertelenség esetén, nem akarunk sok halottat. Ennyi lenne a misszió, nos elfogadja?
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 10, 2006 7:44:09 GMT 1
Kay-t kicsit meglepi, hogy mesternek szólítják. Aztán eszébe jut, hogy alig fél napja, hogy kinevezték. valahogy az az érzése, hogy sose fogja megszokni, hogy így szólítják. -Természetesen elfogadom a küldetést. Ideje, hogy valaki a körmére nézzen végre Lamar Kaenak. Ismerek is néhány kiválló jedit, kiknek Lamar szintén tartozik. Csak egy kérdésem lenne még Főkancellár. Hol találkozom Solen õrmesterel?
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 10, 2006 8:15:26 GMT 1
- Solen õrmester a fõparancsnokságon tartózkodik. Amint összeszedte a csapatát kérem keresse fel. Van még egyéb kérdése, mert sürget az idõbeosztásom?
|
|
|
Post by Kane DeReef on Jun 10, 2006 8:27:19 GMT 1
-Ez esetben én is indulok. Ha igazak az információi Főkancellár, akkor ez az ügy nem tűr halasztást. Az Erő legyen önnel. -mondja Kay és már indul is. -Viszlát Miss Rooster. -Köszön, ahogy elmegy a titkárnő mellett.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Jun 10, 2006 16:04:45 GMT 1
Elég sokáig tartott az út, de végül megérkeztem. Belépve a titkárnõhöz szólok: -Anakin Skywalker vagyok, bár valószínûleg ezt tudja. Ha jól értesültem, a fõkancellár beszélni kíván velem.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 10, 2006 20:15:17 GMT 1
- Igen kérem fáradjon be.
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Jun 10, 2006 20:28:46 GMT 1
Belépve a terembe látom, hogy sötét van, de ez nem nagyon lep meg. Nem elősször van ez így. Megpillantom Palpatine-t, amint egy magas támlájú székben ül. A kinti világosság egy része beszűrődik az ablakon, és így a székről árnyék vetül Palpatine arcára. Az egész lénye árnyékba burkolózik, és úgy érzem, mintha a sötétség belőle áradna. *Ostobaság!* -Gondolom. Lassan elindulok felé. -Üdvözlöm főkancellár! -Mondom mosolyogva.
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 10, 2006 20:38:35 GMT 1
Bejön Anakin, a kedvenc jedim az ajtón. Nem változott sokat amióta utoljára láttam. - Üdvözöllek Anakin. Gratulálok a lovagi kiképzésedhez, kérlek foglalj helyett és mesélj nekem...
|
|
|
Post by Anakin Skywalker on Jun 10, 2006 21:14:21 GMT 1
-Köszönöm- mondom, majd leülök az egyik székre Palpatine-nal szembem. Hátradőlök a székben, és megpróbálok lazítani. Összeszedem a gondolataimat, aztán beszélni kezdek. Úgy érzem, hogy Palpatinenak bármit elmondhatok. Még azt is, amit a jediknek nem. -A lovagi kinevezésnek nagyon örülök. Már régóta készenáltam rá, és végre a tanács észrevette a képességeimet, és elismerte mindazt, amit értük tettem. Már kezdtem úgy érezni, hogy sosem lesz belőllem lovag. Olyan...- elakad a szavam, de kis idő múltán folytatom. -mintha nem bíznának bennem. -Ekkor felidéződik bennem néhány emlék. Tatooine-on a tasken tábor, a Dooku gróffal folytatott párbaj, és végül a Grievous tábornokkal történt összecsapás. -És talán nem is alaptalanul. -Lesütöm a szemem, és úgy folytatom.- Néha...elragad a gyűlölet, és ilyenkor...olyanokat teszek, amiket nem lenne szabad. Már meséltem azt, ami Tatooineon történt. Akkor nem érdekelt semmi, csak a gyilkolás. Megöltem mindenkit aki az utamba került. Geonosison pedig rátámadtam Dooku grófra ahelyett, hogy megvártam volna a mesterem. Ha azt teszem, amit mond, talán elkerülhető lett volna a háború...és a kezem sem vesztem el. -Ránézek a frissen megjavított robotkézre, aztán lassan folytatom. -Nemrég pedig Geonosison találkoztam Grievous tábornokkal. Mikor arra gondoltam, hogy mennyi jedit megölt ismét magávalragadott a gyűlölet. Bosszút akartam állni a jedikért, és végetvetni ennek az értelmetlen háborúnak. Hagytam, hogy a gyűlöletem vezéreljen, és a végén csak az érdekelt, hogy elpusztítsam őt. És az erő, amit a gyűlölet adott, riasztó volt...
|
|
|
Post by Palpatine on Jun 11, 2006 17:15:42 GMT 1
Palpatine némán hallgatta meg az ifjú jedi szavait. Bûnnek és tiltott dolognak tartotta a gyûlöletet és a haragot, ami erõt ad neki, csak a jedik ezt is eltitkolják. - Bizony a jedik kevés emberben bíznak meg, vagy talán senkiben. Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem bíznak meg bennem és le akarnak taszítani engem a háború hajnalán. Anakin tud, hogy te leszel a legjobb jedi az egész Galaxisban, erõd még Yoda mesterét is felülmúlja egyszer. Az, amit hasznosnak vélsz ne taszítsd el magadtól mégha tiltott is. A jedik szigorú törvények szerint élnek, ám ezek a törvények miatt sokszor került bajba a Köztársaság, mint például 4000 évvel ezelõtt a Sith háborúk. Anakin, - majd sóhajt egyet a kancellár - ne félj az igazi Erõtõl. A korlátolással csak hátráltatod a tanulásodat. Szerintem az az Erõ, amit te éreztél, elsõ érzésre különös lehetett, mert a jedik eltiltották elõled, de hidd el idõvel rájössz hogyan kell kezelni és jobban forgatod majd a lézerkardodat mint Windu mester...
|
|