|
Telosia
Aug 22, 2006 22:43:09 GMT 1
Post by Antress Vaweer on Aug 22, 2006 22:43:09 GMT 1
Antress dühében hatalmasat ordít, majd magáhozhívja saját kardját és ő is beugrik a gépbe, hogy kövesse a Sötét Jedit...
|
|
|
Telosia
Aug 22, 2006 22:49:33 GMT 1
Post by Kit Fisto on Aug 22, 2006 22:49:33 GMT 1
A Sötét Jedit semmiképpen sem érheted utol, mert pár percel késöbb nem találod sehol. Elkezded begyógyítani a sebesülésedet.
|
|
|
Telosia
Aug 23, 2006 15:24:47 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 23, 2006 15:24:47 GMT 1
Miután a sötét jedi-t vizsgálgattuk, egy droid lõtt rám, de az szerencsére nem talált el. Ezután aktiváltam a fénykardomat, odafutottam, és kettévágtam, majd észrevettem, hogy van még droid bõven. Egy kis klóncsapatot a droidok körbefogtak, szinte veszélyes volt odamenni, de én beugrottam közéjük, és a lövéseket a fénykardomról visszapattintva mindegyiket megöltem.
|
|
|
Telosia
Aug 23, 2006 19:17:10 GMT 1
Post by Antress Vaweer on Aug 23, 2006 19:17:10 GMT 1
Antress miután lekezelter magát úgy dönt visszanyeri hidegvérét. -Arfor, feddez ideföntről, automatapilótaként!-szólt a droidhoz, majd lenyitotta a tetőfedelet és kiugrott a droidok közé, ott ahol a legnagyobb szükség volt rá...
|
|
|
Telosia
Aug 23, 2006 20:58:25 GMT 1
Post by Commander Derco on Aug 23, 2006 20:58:25 GMT 1
-Úgy tûnik nem érti a kis célzásomat az ellenség kapitánya! Akkor induljon egy kis ízelítõ neki. Minden turbó ágyú lõjje a zászlós hajót és egy torpedó is indulhat! -Adja ki a parancsot Derco, mire a híd klónjai egybõl utasítják a fegyver kezelõket hogy tüzeljenek. Azok egy pillanat múlva már lõnek is, és a becsapódásban nagyot rázkódik Rayel hajója. -Remélem ezután válaszol, de biztos ami biztos, szóljanak a Tarisi hajóknak hogy tüzelésre készülhetnek. Parancsomra tüzet nyitnak, ha rosszul választ az ellenség. -Néz a kommunikációs tisztre az ARC parancsnok, aki egybõl szól a Tarisi hajóknak.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 24, 2006 9:11:09 GMT 1
A droidoknak befellegzett, a csatatéren már csak maradványok voltak, az összes droid el lett pusztítva, de a távolból látszott az újabb közeledõ hullám. A klónok elkezdték az elõkészületeket a következõ összecsapásra. A gyengén sérült egységeket ellátták a súlyosabbakat pedig hátravitték a kormányzói hivatalba és a kórházba. A város kihalt volt, néhányan voltak a kórházban és a kormányzói hivatalban, de a többi lakó a föld alatti menedékhelyre ment. A droid sereg egyre közeledett, de most egy pillanatra eltûnt egy domb mögött. Mundi mester elgondolkozott és eszébe jutott, hogy a dombra könnyen rá tudnak lõni az SPMA-T-kel.
-Bacara! -szólította a mester az elsõtisztjét. -Igen uram? -mondta tisztelegve a parancsnok. -Az SPMA-T-kre van szükségünk, azokkal megritkíthatjuk õket mikor felérnek a dombra. Tegyenek egyet annak a lakóháznak a tetejére. Kettõt pedig arra. -mutatta a tábornok. Bacara eltûnt, pár perc múlva megjelent három LAAT-i és lerakták az SPMA-T-ket a kijelölt tetõkre. Ekkor értek fel a dombra a droidok. Bacara visszatért. -Bacara, amint bemérték a dombot tüzeljenek. -mondta Mundi mester a parancsnok pedig továbbította az üzenetet az SPMA-T-knek. Pár pillanat múlva folyamatos tûz alá vették a dombot. A droidok se maradtak tétlenek, hozták a saját tüzérségüket. Pár rakétával kiszedték az SPMA-T-ket, de addigra már a fél sereget kiírtották.
~Ezekkel könnyedén elbánunk, de valószínûleg ezekkel csak gyengítik a vonalainkat, hogy az utolsó hullámmal elsöpörjenek. ~vélekedett magában a jedi mester.
|
|
|
Post by Antress Vaweer on Aug 24, 2006 9:23:02 GMT 1
Antress ekkor érkezett meg. A mester mellett landolt: -Mundi Mester...-biccentett-Hogy állunk? Látom az első hullámnak vége...
|
|
|
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 24, 2006 9:58:31 GMT 1
Eközben már csak percek kérdése volt hogy a csillagromboló mikor robban szét...Nemvolt páncéljük se enginejük nemvolt...Saeesse Tiin : -Azonnal lõjenek a hidra egyet! -Értettem mester azonnal. Én addig visszamegyek coruscantra egy starfighter-el -értettem uram Majd Tiin mester kirohant a hangárba és beszált egy starfighter-be...Majd elindult coruscant felé. Eközben hatalmas csata folyik a 2 hajó között.
|
|
|
Telosia
Aug 24, 2006 10:17:42 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 24, 2006 10:17:42 GMT 1
Miután a droidokat szétvertük, leültem a földre, a falnak dõlve, és azon gondolkodtam, hogy a következõ csapást túlélem-e. Azután a sötét jedire néztem. Hihetetlen, egészen jól harcolt. Aztán a kardjára vetettem pillanatomat. Jedi kard volt. Talán megölt egy Jedi-t és tõle szerezte? Vagy õ is Jedi volt? //A kardokat majd el kell vinnünk a tanácshoz?//
|
|
|
Telosia
Aug 24, 2006 11:59:18 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 24, 2006 11:59:18 GMT 1
//Tiin mester: ne keverd az angolt a magyarral! Amire van magyar szó azt magyarul írd. Pl: Engine - Hajtómû, Starfighter - Csillagvadász. Ja és rengeteg a helyesírási hiba...//
|
|
|
Telosia
Aug 24, 2006 13:15:26 GMT 1
Post by Rayel O'Connor on Aug 24, 2006 13:15:26 GMT 1
- Uram a droidhajó hajtómûve felrobbant. Márcsak idõ kérdése és elpusztul. - A földi csapatokról mi a hír? - Teljesen megsemmisült. - Minden egység visszavonulás a fregattra. Irány betáplálni. Irány Geonosis. Amint visszaértünk indulunk oda. Addig fedezz minket az anyahajó. Amint visszaértünk az anyahjó felrobbant és pár klónvadász megsemmisült. Mi beléptünk a hipertérbe. Földi egységeink 90%-kát elvesztettük. A légi egységek 20% esett el. Csalódva térek vissza Geonosisra.
|
|
|
Telosia
Aug 24, 2006 20:03:25 GMT 1
Post by Commander Derco on Aug 24, 2006 20:03:25 GMT 1
-Az ellenség vezére megfutamodott, könnyebb volt mint hittem. Nem hiába gyávák ezek a szeparatisták. -mondja magának Derco, majd a híd klónjaihoz fordul- Össztûz a legközelebbi csatahajóra! A klónok ismételten továbbítják az uzasítást, mire iszonyatosan elkezdi lõni a 9-es Acclamator a pont mellé érõ bankár klán kommunikációs fregattot. Természetesen az visszatüzel, de mivel hamarabb kezdte Derco hajója a tüzelést, elõnyben van. Egy jópár percnyi lövöldözés után a bankár klán hajója nagyot robbanva megsemmisül. -Jólvan emberek, akkor mostantól minden ágyú a hozzá legközelebbi hajót lõjje. Össztüzet nem indítunk, csak a parancsomra! -Adja ki az újabb utasításokat, amit szintén továbbítanak a klónok. A csata kezd eldõlni, szerencsére a köztársaság oldalára billenve.
|
|
|
Telosia
Aug 25, 2006 10:03:13 GMT 1
Post by Hii-Chen Shuu on Aug 25, 2006 10:03:13 GMT 1
//Tiin mester: ne keverd az angolt a magyarral! Amire van magyar szó azt magyarul írd. Pl: Engine - Hajtómû, Starfighter - Csillagvadász. Ja és rengeteg a helyesírási hiba...// //Elnézést legközelebb jobban fogok figyelni //
|
|
|
Telosia
Aug 25, 2006 12:40:44 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 25, 2006 12:40:44 GMT 1
//HÁT EZ röhejes...teljesen félreértettétek amit írtam...a Szeparatista földi erõknek csak a negyede pusztult el. Miért kell mindent félreérteni! A földi egységek még olyan erõben vannak, hogy akár elpusztítatják a klónokat! Ha jól harcolnak...// A domb tetején ekkor feltûnt a szeparatista sereg maradéka, a klón sereg kétszeres volt körülbelül. Mundi mester nagyon meglepõdött. A droidok hihetetlen sebességgel közeledtek. Mundi mester azonnal a komlinkjéért nyúlt. -Derco parancsnok, azonnali erõsítésre van szükségünk! -mondta hangosan a jedi mester. Ezután elrakta a kis eszközt és a klón csapatok felé fordult. -Rendezzék a védelmi vonalakat! -kiáltotta a mester. Coryn, Rondar >> Egy klón hadnagy áll meg elõttetek. Tiszteleg, majd így szól Rondar mester felé. -Uram, szükség van magukra Mundi mester mellett. -mondta majd el is ment.
|
|
|
Telosia
Aug 25, 2006 13:23:57 GMT 1
Post by Kit Fisto on Aug 25, 2006 13:23:57 GMT 1
//Bocs az offért, de Rondarnak meg Corynnak is írj már valamit kérlek!//
|
|