|
Telosia
Aug 25, 2006 18:51:35 GMT 1
Post by Antress Vaweer on Aug 25, 2006 18:51:35 GMT 1
-Mundi mester! Mond miben segítsek...-kérdezte Antress és aggódva nézett a domtető felé...
|
|
|
Telosia
Aug 26, 2006 11:09:10 GMT 1
Post by Commander Derco on Aug 26, 2006 11:09:10 GMT 1
Derco épp a csatát kémleli, mikor hívás érkezik komlinkjére, amiben Mundi mester kér tõle segítséget. -Azonnal tábornok úr! -Válaszol Derco a jedi mesternek, majd megszakad az adás. Az ARC katona tudja hogy a hajókon tartózkodó klónok nagyrészt már csak a szerelõk és az ágyúkezelõk. Igaz van pár száz gyalogos is, de azok vajmi kevesek a csata megnyeréséhez. -Jólvan emberek, az ûrcsata már a miénk. Minden energiát a hajtómûvekbe, megközelítjük a szárazföldi csatát. -Parancsol Derco és pillanatok múlva már száll is a bolygó felé a 9-es Acclamator. 10 perc múlva már ott is van a csata felett a hajó. Mundi és csapatai felett hatalmas árnyék takarja el a napot. Felpillantva látják hogy egy Acclamator úszik el felettük, szép lassú tempóban. -45 fokos dõlés szög, az energia 50%-át az oldalsó pajzsba! -folytatja Derco, mire a hajó megdõl- Minden oldalsó ágyúból tûz! -Ordítja az ARC parancsnok, mire az összes oldalsó ágyú elkezdi lõni a droid katonákat, így megtizedelvén õket!
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 10:04:07 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 27, 2006 10:04:07 GMT 1
A klónt megfigyeltem. Valószínûleg parancsnok volt. Hozzánk lépett, majd azt mondta: -Uram, szükségünk van magukra Mundi mester mellett. -majd én is szólaltam: - Saesse mester mellett? //Hát nemigazán tudok erre mit írni, mert Rondar-hoz dumál...//
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 14:03:55 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 27, 2006 14:03:55 GMT 1
Bólintok. -Rendben van.- mondom.- Hozzanak valamilyen jármûvet, és segítsünk Mundi mesternek. -Igen is!- mondja a klón, majd int egy repkedõ Laat-nak, hogy jöjjön le. A LAAT leszáll, majd mi fölszállunk rá, és elhagyjuk a földet, repülve igyekszünk Mundi mester felé.
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 14:20:15 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 27, 2006 14:20:15 GMT 1
A LAAT-ok leszálltak értünk, és én szó nélkül, komor arccal felmentem rájuk. Aztán ránéztem mesteremre, körülbelül õ is hasonló érzésekkel volt tele. Csodálkoztam, hogy hgyan élünk még ennyi sebtõl is, hogyan tudunk még harcolni. //Harcoljunk, harcoljunk! //
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 17:18:55 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 27, 2006 17:18:55 GMT 1
Az Acclamator lövései kis méretû krátereket hagytak maguk után, csaknem a droidok felét megsemmisítették, mire az Acclamator elhúzott a sereg felett. A droidok közben nem álltak meg és egyre közeledtek a klónsereg felé. A nyugati szárnyat, ahová a LAAT/i lerakta Corynt és Rondart, 2000 harcidroid és 1000 szuper harcidroid támadta. A keleti szárnyat, ahol Mundi mester tartózkodott szintén ugyanennyi droid támadta. -Jobb lesz ha mellettem marad Vaweer padawan. -mondta a jedi mester. A droidok és a klónok összecsaptak, a droidok enyhe túlerõben voltak.
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 18:08:28 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 27, 2006 18:08:28 GMT 1
A LAAT/i-k leraknak bennünket, majd elõre nyomoló padawanomat visszarántom. -Coryn, légy óvatos! Most mindenléppen tervezgetnünk kell.- mondom, majd megpillantok egy lukat az Accamator burkán.- Arra!- intek növendékemnek, majd rohanni kezdek a lyuk felé.
|
|
|
Telosia
Aug 27, 2006 18:40:39 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 27, 2006 18:40:39 GMT 1
Mesterem mutatta, hogy a lyukon keresztul be tudunk jutni. Én lassan követtem õt, de a fénykardmon volt a kezem végig. Aztán elcsúsztam, és enyhén zajt csaptam. Már épp valami csúnyát akartam mondani, amikor lépéseket hallottam. Azonnal visszafogtam magam, és figyeltem, hogy a lépések honnan jöhetnek. //Ugyebár egy kis csomó sosem árt! //
|
|
|
Telosia
Aug 28, 2006 18:09:09 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 28, 2006 18:09:09 GMT 1
Pár droid jön el. Padawanomat és magamat is visszafogom. Türelemmel várunk egy kõ mögött, amíg a droidok elmennek, majd akkor futni kezdünk. Futás közben hátraszólok a padawanomnak. -Most keressük meg Mundi mestert Coryn!- mondom hátra, miközben rohanunk tovább.
|
|
|
Telosia
Aug 28, 2006 18:22:53 GMT 1
Post by Coryn Angavel on Aug 28, 2006 18:22:53 GMT 1
A drodiokat kikerültük, de futás közben kissé lassabban megyek, mint mesterem. A lábam vérzett kissé, de azért tudtam menni. Aztán egy beszélgetésre lettem figyelmes. Nem hallottam tisztán, az Erõ-t használtam, de nem hallottam mit mondtak.
|
|
|
Telosia
Aug 29, 2006 15:22:59 GMT 1
Post by Commander Derco on Aug 29, 2006 15:22:59 GMT 1
-Megfordulni és közben továbbra is tûz a droid seregre! -Parancsol Derco, majd a hajó komoran elkezdi a fordulási manõvert és lövi a hátsó droid vonalat. Közben megrázza egy-két robbanás a hajót, de a pajzsok kivédik a gyengébb földi egységek lövedékeit. Miután megfordult az Acclamator, újra a droid sereg fölött úszik 45 fokos dõlés szögben és iszonyatos tûz alatt tartja a megmaradt droid sereget. -Torpedókat nekik, minden torpedó állásból tûz! -Folytatja Derco és pár percen belül négy hatalmas proton torpedó csapódik be a gépkatona sereg közepébe. Az Acclamator hatalmas fémkapuja kinyílik, és a megmaradt 300 harcra fogható egység kirepül a hajóból Jet-Pack segítségével, így azok is a levegõbõl lövik a gépkatonákat.
|
|
|
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 30, 2006 9:31:16 GMT 1
Az Acclamator fegyverei másodpercek alatt felmorzsolják a droidsereget, a jedik és a klónok csak nézik, ahogy a droidok ócskavassá válnak. Az Acclamator rombolása után kb. 100 droid maradt, azokat már a klónok szétlõtték, az FRSZ csúnyán elvesztettte ezt a csatát.A LAAT/i-k leszállnak és visszaszállítanak mindenkit az Acclamatorokba. A jedik pedig a kormányzói hivatal felé indulnak. Mundi mester eközben egy harci sátorban ül és a tanácstagokat meg DeReef mestert hallgatja.
|
|
|
Telosia
Aug 30, 2006 21:15:56 GMT 1
Post by Commander Derco on Aug 30, 2006 21:15:56 GMT 1
Derco örömmel tekint végig a droid roncsokon, majd leszellást parancsol. Az Acclamator nagy port kavarva néhány perc alatt landol Ki-Adi Mundi sátra mellett, majd miután a hajtómûvek elcsendesültek, Derco kisétált a hatalmas csatahajóból és a két testõrével együtt elindult Mundi mester sátra felé. Gyalog mennek, így néhány percet vesz igénybe az odajutás, majd mind a három klón befordul a hirtelenjében felvert sátorba. -Mundi tábornok, -tiszteleg az ARC katona- örülök hogy semmi baja és hogy sikerrel vertük vissza a droid hadat. Várjuk a további parancsokat. -Azzal pihent parancsol két testõrének, akik a sátorból kilépkednek és a bejárat két szélén hejezkednek el mint õrök. Derco tudja hogy még várni kell hogy választ kapjon, mert a jedi mester épp a tanácsban vesz részt.
|
|
|
Telosia
Aug 31, 2006 10:32:13 GMT 1
Post by Ki-Adi Mundi on Aug 31, 2006 10:32:13 GMT 1
A hologramok eltûnnek a sátorból, Mundi mester feláll és a klónparancsnokhoz fordul. Bólint egyet, ami annyit jelent, "Pihenj!", majd megszólal. -Maga remek munkát végzett Parancsnok, visszatérünk a Coruscantra. De elõbb jöjjön velem a kormányzói hivatalba. -mondta a tábornok, majd elindult ki a sátorból a nagy épület felé.
|
|
|
Telosia
Aug 31, 2006 11:44:15 GMT 1
Post by Rondar Sandraider on Aug 31, 2006 11:44:15 GMT 1
A kormányzó hivata felé is futva haladok. Érzem, hogy Mundi mester már közel van. Ezek szerint gyõztünk. -Hát Coryn, szerintem gyõztünk!- mondom a padawanomnak.
//Mundi, szerintem itt az ideje, hogy befejezzük ezt a csatát.//
|
|