|
Post by Gerr'IUs on Oct 12, 2006 14:51:38 GMT 1
-Teljesen felfrissültem! -felelte a tôle megszokott vidámsággal- Már nem kell sokáig várnod, perceken belül belépünk a légtérbe. Amúgy biztosan tudom, hogy vannak fénykard készítéshez szükséges alkatrészeik hisz az Alderaanon az egyik lovag kardja megsérült és ô mondta, hogy a bázison megjavítja majd hisz ott mindent megtalál amire szüksége lehet. Engem még mindíg nem hagy nyugodni a tudat, hogy a kardjaim egy idegbeteg Niktónál vannak. Igaz azokat csak közvetlenül azelôtt csináltam mielôtt elhagytuk a templomot de ennek ellenére mivel sok munkát fektettem az elkészítésükbe azalatt a pár nap alatt amíg használhattam ôket a szívenhez nôttek. Ez a mostani kettô is remek darab de egy igazi Jedi, Szürke Jedi csak akkor érzi igazán jól magát ha a sajátkészítésü pengéit forgathatja.
Mikoözben elmondta a gondolatsort hajójuk belépett a Tund légterébe és elindúlt a kijelölt koordináták felé.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Oct 13, 2006 19:43:40 GMT 1
Ahogy kiértek a bolygó légteréből mindkettőjük számára nyilvánvalóvá vált, hogy innentől már nincs visszaút, de miért is lett volna. tudták mire válalkoznak, és a következményekkel is tisztában voltak. -Én megyek és összerakom a fénykardomat. -mondta Kane és hátra sétált a raktérbe, ahol sorjában előpakolta a felszerelését, majd nekikezdett a folyamatnak, melynek végeredménye ha minden jól sikerül egy vadiúj fénykard lesz, amit már teljes mértékben a saját stílusára fog alakítani.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Oct 13, 2006 19:50:06 GMT 1
Míg Kane új fénykardja elkészítésén ügyeskedett Gerr'IUs elôvette a mindvégíg magánál tartott holocront és nézegetni kezdte. Legszivesebben azonnal megnézte volna milyen tudást rejt de úgy látta még nem jött el ennek az ideje ezért egy utoldó pillantást vetett rá és visszatette helyére.
Eközben a hajó a hiperürben haladt az elôbb betáplált koordináták felé.
A Szürke Jedi tudta, hogy még néhány órát igénybe vesz míg odaérnek ezért megpróbált pihenni, hogy csúcsformában lehessen megérkezésükkor.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Oct 13, 2006 21:23:07 GMT 1
Kane lassan az utolsó alkatrészt is a helyére illesztette. Már csak a kristály hiányzott. Elővette a még Illum-ról származó fémdobozkát, felpattintotta a tetejét és kivett egyet a sötétkék kristályprizmák közül, melyet azonnal bele is helyezett a fegyverbe. Az utolsó simításik után készen állt a mű. Szokásához híven erre a is odagravírozta egy farkasnak a fejét, ez amolyan monogramféle volt már nála. Vett egy mély levegőt és bekapcsolta a fegyvert. A sötétkék fénypenge pillanatok alatt felvillant és megvilágította a helységet. Vibrálló duruzsolása zene volt Kane füleinek. Tett pár mozdulatot, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy úgy érezze, a fegyver tökéletesen ül a kezében. Még gyönyözködött benne pár percig, aztán a köpenye ujjába rejtette , összerakta dolgait és visszasétált a pilótafülkébe. A fedélzeti számítógép visszaszámlálója már nagyon közel állt ahhoz, hogy jelezze a megérkezésüket.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Oct 13, 2006 21:30:53 GMT 1
-Na sikerült elkészítened? -kérdezte a léptek zajára felébredt Gerr'IUs
Míg várta a választ elégedetten konstatálta, hogy már csak percek kérdése, hogy megérkezzenek. Megropogtatta újjait és nyomogatni kezdte a müszerfalon lévô gombokat, ezzel is készülvén a légtérbe való behatolásra.
Eközben kiléptek a hipertérbôl és szemük elé tárúlt maga a bolygó is.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Oct 13, 2006 21:42:41 GMT 1
-Sikerült. jobb, mint az előző. -mondja Kane aztán ő tekintete is az üvegre tapad. A kolosszális cstahajókra, a megannyi vadászgépre, a pusztulásra. -Ezzel a géppel nem vehetjükl fel a légiharcot. Próbáljunk meg leszállni a bolygóra. Úgyis inkább az a mi terepünk. Kemény menet lesz áttverekedni magunkat ezen a flottán. Vess bele Gerr apait anyait! Itt maga az erő kevés lesz.
//Innentől Durge birtokában vagyunk. Várjuk meg az ő regját.//
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Oct 13, 2006 21:50:47 GMT 1
-Nem okozok csalódást ígérem! -válaszolta vidám mosollyal már-már beképzelten
Mindent kapcsolót maximumra állított, hogy a lehetô legnagyobb sebességet elérhessék, hisz tudta, hogy ôk csak a földi harcokban tudják kibontakoztatni tudásukat. A levegôben, illetve ürben csak jelentéktelen tényezônek számítanak.
ügyesen manôverezve haladt a légtér felé, egyenlôre semmitôl sem zavartatva.
//Rendben akkor várunk!//
|
|
Jargo Nazgar
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Sz?rke Jedi padawan
|
Post by Jargo Nazgar on Oct 14, 2006 10:41:19 GMT 1
A hajó elindult a hipertérben a Coruscant felé. Amint épp egy nabooi különlegességet majszoltam robbanás rázta meg a hajót. A nabooi étkemet véletlenül a mellettem ülö fiatal hölgy mellei közé dobtam a robbanás ereje miatt.
Kalózok szálltak a hajóra, néhány fegyveres fickó elkezdte begyüjteni az utasok értékeit...
|
|
|
Post by Yoda mester on Oct 14, 2006 10:46:30 GMT 1
A kalózok heten voltak. Mikor hozzád is elértek az egyik rádfogta fegyverét majd ingerülten megszólalt:
-Hé te disznó, add elô javaidat! -hallatta rekettes hangját- Siess mert nincs idônk magadfajta, tetvekkel elvesztegetni az idôt.
|
|
Jargo Nazgar
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Sz?rke Jedi padawan
|
Post by Jargo Nazgar on Oct 14, 2006 10:56:11 GMT 1
Ugy éreztem most hős lehetek.
-De nekem semmim sincs!-elkezdtem magamban tervezni mit is kellene most csinálnom úgy, hogy senki se sérüljön meg.-Az utra is alig tudtam összeszedni a pénzt....
|
|
|
Post by Yoda mester on Oct 14, 2006 11:00:57 GMT 1
-Hitvány hazúg kutya! -kiálltotta a jólneveltség legapróbb jelét sem mutatván- Nekünk megfelel az a kevés is amid van! Add elô most azonnal vagy drasztikudabb lépésekhez kell folyamodnunk! -mondt fegyvercsôvét a halántékodra szorítva
|
|
Jargo Nazgar
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Sz?rke Jedi padawan
|
Post by Jargo Nazgar on Oct 14, 2006 11:14:22 GMT 1
Úgy éreztem cselekednem kell és egy erőtolással félrelöktem fegyverét a fejemtől majd akkorát bemostam neki, hogy a szomszéd utas ölében kötött ki ájultan. Aktiváltam fénykardomat és egy hajszálpontos vágást inditottam a testén keresztül a feje felé.........
|
|
|
Post by Yoda mester on Oct 14, 2006 11:21:07 GMT 1
A vágásod sikeresnek bizonyúlt. Kardod hosszában keresztülnetszette a kalóz egész testét.
Erre azonban a másik hat is felfigyelt és nyomban feléd rohantak. Mikor kellô közelségbe értek és bekerítettek, rádfogták fegyvereiket és egy pillanattal késôbb már tüzelni is kezdtek. Mindketten csak a lábadat célozták, hisz egyenlôre csak fogságba akartak ejteni.
|
|
Jargo Nazgar
3. szint (15 pont)
Nagoon tan?tv?nyai
Sz?rke Jedi padawan
|
Post by Jargo Nazgar on Oct 14, 2006 11:34:40 GMT 1
Ekkor egy Erőugrással kikerültem a körből majd az egyik kalózon átdöftem kardomat.
A többi kalóz még észbe se kapott amikor én közéjük löktem társuk tetemét, ettől a három vele szemben álló kalóz elesett a másikat pedig magam elé rántva megragadtam kezében lévő fegyverét és elkezdtem tüzelni a negyedik kalózra.
|
|
|
Post by Yoda mester on Oct 14, 2006 11:42:05 GMT 1
A kalóz amelyikre lôni kezdtél pár találat után holtan rogyott össze.
Már kezdtél elégedett lenni teljesítményeddel amikor az amelyiknek a fegyverét fogtad kiszabadította magát és egy iszonyatos erejü ütést mért arcodba.
Sajnos ez talált és ájúltan rogytál össze...
//Folytatás a kalózbázison!//
|
|