|
Post by Durge on Oct 14, 2006 12:12:22 GMT 1
Gerr'IUs remekül vezeti a gépet, ráadásul nem is kell túl közl menniük a flottához hogy elérjék Ghéto légterét. A nagy csata nem hat ki rájuk, úgy tûnik nem vették észre õket, vagy csak egyszerûen nem foglalkoznak velük...idáig! Ekkor négy keselyû ragad a szürke jediket szállító gépre és heves tüzelésbe kezdenek!
//Köv. postot Ghéto-ra írjátok!//
|
|
Horgo
2. szint (12 pont)
Fejvad?sz
|
Post by Horgo on Oct 14, 2006 13:17:48 GMT 1
Horgo gépében ül, és elmélkedik.Immár a Szellem becenévre hallgatva szeli az Űr sötétjét, kalandokat, és feladatokat kémlelve.Lelkében sűrű köd uralkodik.Nem ismeri szüleit, de már nem is ismerheti.Ezek a gondolatok, csak harc közben hagyták el, fogékony agyának szűkületeit.Tájékozottságaának, tapasztalatának eredményeképpen, olyan kalandot keres, mely jó fizetéssel is jár.Chees származásának hátrányát sem feledheti el.A múlt árnyai fonzzák a haragosokat, kik el akarják törölni a föld színéről.Kalandéhsége, arra kézteti, hogy bekapcsolja a holonetet.Hírdetések százai szelik szemét, de csak az egyik vág bele, apró lyukat.Ebben a lyukban, egy ilyen üzenet volt olvasható. 50 000 kredit üti a markát, aki megszöktet egy hírhedt drogbárót.Horgo arcán mosoly lett látható. ~Ez épp nekem való, nem jönne rosszul ez a kis pénz.~gondolja magában, majd elolvassa töviről-hegyire az egészet.
|
|
|
Post by Palpatine on Oct 14, 2006 14:12:05 GMT 1
A Holonetet böngészve csak részinformációkat. A drogbárót a Kesseli börtönben tartják fogva. Kesselről viszont már több információt tudták meg. Méghozzá azt, hogy egy aszteroida bolygó, aminek nincs egyenletes keringési pályája és egy fekete csillag is van a közelében. A Köztársaság a legjobb alakulatait tárolja Kesselen, nos van is oka rá erre, ugyanis Kesselen tartózkodik a galaxis legfélelmetesebb és leghatalomra éhesebb bűnözők.
Kessel, egy kincs ... 50 000 credit ... hiperűrsebességre!
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Oct 19, 2006 15:25:03 GMT 1
Teruyo beállította a koordinátákat majd belépett a hipertérbe.
Tudta, hogy elég sok idôt fog igénybe venni az utazás ezért relaxálás képpen meditálni kezdett.
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Oct 19, 2006 16:03:18 GMT 1
Rengeteg gondolat kavargott elméjében amiket rendeznie kellett. Ez hosszú órákba tellett de végül sikerült neki. Ezután elkezdte kiüríteni elméjét, hogy a csatában teljesen határozott és nyugodt lehessen majd.
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Oct 19, 2006 16:12:45 GMT 1
Végül egy éles sipító hang ragadta ki a meditácóbol, amelyik a müszerfal felôl áradt. Minden vörösen vibrált, nyilvánvaló volt, hogy gond van a hajóval:
-Helyzetjelentést! -kiáltotta a fiú -Nem messze vagyunk a Kashyyyk planétától és -Ez a része nem érdekel! Mi történt a hajóval? -Meghibásodást érzékelek a hajtómüben. Sürgôsen le kell szálnunk. -mondta a gépies nôi hang
Teruyo tudta, hogy valóban ezt kell tennie ezért kilépett a hipertérbôl és megindúlt a vukik bolygója felé.
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Oct 29, 2006 11:03:39 GMT 1
Kellô távolsága érvén a Kashyyyk-tól, beállította a korrdinátákat majd nyomban belépett a hipertérbe.
Szokásához híven ezuttal is a meditációt választotta elfoglaltságául a hosszú útra.
|
|
|
Post by Teruyo Akera on Oct 29, 2006 11:10:41 GMT 1
Pár óra elteltével a hajó elhagyta a hipertertet nem messze a Calamari bolygótol.
A zabrak még matatott valamit a müszerfalon majd bolygó felé fordította a gép orrát. Mivel ez volt elsô önálló akciója elég izgatott volt de reménykedett abban, hogy nem vall majd kudarcot.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 2, 2006 20:04:59 GMT 1
Ghétó közelében az YT-1300-s belép a hipertérbe, utasai pedig üdvrivalgásban törnek ki. -Megcsináltuk! Adj egy ötöst! -kiáltja a jedire Kane, aki kicsit meglepõdik, de az ötöst azért megadja. Kane felugrik ülõ helyzetébõl és elindul, Gerr irányába. Szegény fiú nem tud védekezni Kane ropogtató ölelése elõl. -Sosem hittem volna, hogy sikerül a dolog. Soha. Ennyire akadálymentes szabadulásom még nem volt -mondja, majd eszébe jutnak a csapat elhunyt tagjai, akiket a mutánsok és a droidok végeztek ki. -Egy perces néma csend elhunyt társaink emlékére! -vezényzli, majd elhalgat és lehorgasztja fejét.
//Triion Zhar klános NJK mától fogva//
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Nov 2, 2006 20:19:21 GMT 1
Miután lerótták tiszteletüket az elhunytakkal szemben Gerr vidáman átkarolta barátja vállát:
~Nem akarsz megmagyarázni részletesebben valamit? -kérdezte a Michelle-s incidensre gondolván- Nyudi, tudom, hogy nyílván, okkal tetted amit tettél de azért szeretném érteni ezt az egészet!
Mutáns jelelgektôl mentes tekintetébôl baráti szelídség áradt. Ezzel is kifejezvén a mirakulába vetett bizalmát.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Nov 2, 2006 20:24:25 GMT 1
Darth Vegan elhagyja Ghétót, majd elhalad mestere hajója mellett a Leviathan mellet is. ~Írány valami piszkos és büdös helyre, ahol végre kiüríthetem fejem a sok gondolattól. Jedik, sötét jedik, szürke jedik. Mind ostobák. Kivéve a sötét jediket, hiszen köztük még vannak erős és hatalommal rendelkező emberek. Én is ilyen leszek. Kitervelem Nar Shaddán a tervet, amivel majd uralkodni fogok az egész galaxison! - Majd Vegan felnézz és ördögi kacajt ejt az üres hajón.
Eközben a Kacsamobil Nar Shadda közelébe ér.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 2, 2006 20:32:55 GMT 1
Kane elgondolkodik, hogy elárulja-e barátjának legsötétebb titkát, de úgy dönt, hogy ennek még nem jött el az ideje. Elõször magával a Michelle-el kellene ezt megbeszélnie, bár kétséges, hogy szót tudnak érteni. -Mindenkinek meg kell adni az esélyt arra, hogy megváltozzék. Michel eddig csak azt látta, hogy a sötét oldal milyen erõs, shogy a világost milyen egyszerûen söpri el. Igaz nem volt igazi ellenfele, ha csak engem nem számítunk annak, de engem is legyõzött. Valamint az sem elhanyagolható, hogy egy olyan nõ számára, mint michell milyen visszataszító a világos oldal dogmatikus magatartása. Most azonban ellenfélre talált a személyedben. Egy olyan gyõzte le, akit senkinek tartott. Eg yolan aki egy számára teljesen új utat képvisel. Nem tudhatjuk, hogy ezek után nem dönt-e úgy, hogy a sötét oldal mégsem neki való, s hogy inkább az arany középutat választja -válaszolja kitérõen a miraluka jedi
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Nov 2, 2006 20:41:06 GMT 1
Gerr beleharapott alsóajkába majd válaszolt:
-Talán igazad van! -jelentette ki, bár nem teljesen hitte el barátja szavait- Rerméljük megtér és belátja, hogy helytelenül cselekedett! Engem nem is ô aggaszt, hanem inkább a gyereke! Ugye láttad, hogy terhes? -kérdezte semmit sem tudván a pár hónapja történtekrôl- Büntudatom lenne ha végeztem volna egy ártatlan, tehetetlen magzattal!
Tudta pontosabban érezte, hogy Kane elhallgat valamit de szándékosan átsiklott felette hisz ha társa a tudomására szerette volna hozni, nyilván már megetette volna.
|
|
|
Post by Kane DeReef on Nov 2, 2006 20:49:06 GMT 1
-igen, tudom. Jobban mondva már régen sejtettem. -sóhajt Kane -Még az elõtt tudomást szereztem róla, hogy kiléptem volna a rendbõl. Tudod, mikor Michelle-t megismertem még nem volt erõhasználló. Csak az után, hogy... egy jedi lefeküdt vele. Ezt amúgy egykori mesteredtõl Jade-tõl tudtam meg én is. Õ következtette ki a dolgot. Az apa pedig nem más, mint régi jó barátom, a jedi rend oszlopos tagja, valamint a tanács egyik mestere Rondar Sandrider. Bizony. Rondar barátomnak az egyik legsötétebb szív alatt növekszik gyermeke. Furcsa fintorokra képes a sors.
|
|
|
Post by Gerr'IUs on Nov 2, 2006 20:57:27 GMT 1
-Hú, vagyis a mi eltökélten hüséges Rondarunk nem is olyan szentéletü mint amilyennek mutatja magát?! -vigyorodott el- A Jedik is jobban megválogathatnák kit vesznek be a tanácsba, hisz ez nagyon kiábrándító! Azt hiszem megyek pihenek kicsit, míg a Shadaa-ra érünk! -mondta elindúlván a raktér felé
Mikor megérkezett leült egy nagy láda mellé és hagyta, hogy elnyomja az álom.
|
|